Anette - Back in business

Ser att det varit lite dåligt med bloggandet för min del. Men jag ska dela med mig av vad jag har haft för mig. För att jag kan lova att jag inte har haft tid över huvudtaget att skiva på bloggen. Jag är delaktig i Baldershowen och vi har haft övning från 09.00-21.00 varje dag sen i måndags. Och när jag kommit hem har jag antingen stupat i sängen eller behövt plugga till prov. Och i fredags tog jag morgonflyget till stockholm med klassen. Vi hälsade på riksdagen och var på kungliga tekniska museet. Mycket trevligt. Men sedan blev det en hel del shopping också. Kom hem idag kl 16.30. Tryckte mat, åkte till nordanå och repade inför konserten. Så nu sitter jag här hos von anka och skriver mitt första inlägg på länge. Ska nog dra mig nu.

Kom gärna och titta på showen. Imorgon kl 19.00 på Nordanå!

Bilder från sthlm kommer!

Svar till tittare på baldershowen: Min skjorta är köpt på gina tricot!=)


Julia - Naranja

Tänkte bara slänga in ett litet snabbinlägg, ska snart se inspelat halv åtta hos mig med mamma. Nu undrar ni säkert varför jag ska se det, men jag tycker att det är lite småmysigt ändå! Kul att se vad alla lagar för mat osv men självklart så är det han bakgrundsprataren som är kingen!

Imorgon har vi hockeycup på ladan. Tyvärr tror jag att vår klass är en av de sämsta lagen, så vi kommer nog att komma sist.. Allting förutom förlust är positivt! Men jag lovar att jag ska kämpa som en dåre iaf.

Men nu väntar te, apelsin och halv åtta hos mig med mammsen. Pusss


Julia - Tuesday

Har inte blivit så mycket bloggande för både min och Anettes del. Jag tycker faktiskt att det är lite svårt/jobbigt att hålla en blogg vid liv, är ju inte så van men jag kämpar på så gott jag kan. Har kommit in i någon tröttperiod där jag bara vill sova, sova och sova. Lever kanske ett för hektiskt liv.. vem vet. Känner att lov skulle sitta riktigt fint nu, och framför allt ÅRE! Längtar.

Dagen har bestått av att jag har varit i skolan och fått igen prov, och det är skönt att inse att allt mitt pluggande har gett resultat! Efter skolan var det egentligen meningen att vi skulle göra lite projektarbete men tyvärr så Jenny sjuk och vi var tvungna att ställa in det. Drog mig då istället till 360 för att träna lite. Har nu fått lite tips på olika övningar som jag kan börja göra, så nu känns det riktigt kul att träna.

Friluftslivsklasserna har på fredag hockeycup på isladan vilket som ska bli jäkligt kul. Tyvärr har vi tappat en av våra bästa spelare, Emma, som istället ska åka Wasaloppet, jag hoppas att det går bra för henne där istället. Min skicklighet på skridskor är det väl inte så mycket att skryta om, kan bara bromsa åt ett håll! Men det är iaf nått! Sen gäller det bara att försöka hålla sig uppe på fötterna och att inte vi tjejer åker för mycket offside, så att domaren blåste sönder matchen. Man kan väl som säga att det var de som förstörde matcherna förra året ;)


Jag och Anders på Tjörn i somras.



Julia - Best of you

Magda har varit hemma i helgen, vilket vi skulle fira med utgång. Utgången blev kanske inte allt för lyckad, men jag hade ju trevligt sällskap så det funkade! Har jobbat hela dagen idag och det gick så jävla sakta eftersom det typ inte var något folk alls... Men jag förstår att folk inte orkar ta sig ut ur huset när det är sådant här väder, usch. Har nu ikväll varit på stallet och hoppat, as kul!

Nää nu orkar jag inte skriva något mer, är helt slutkörd. PUusss

Anette - It's the risk that I'm taking

Igår minglade jag med Fanny och Axel, sedan dök även Simon upp, och sedan även Jocke. Jag och Fanny hade ätit middag med lillebror, och han valde då pizza. Vi hade massa gott, och efter ett tag fick jag och Fanny väldigt ont i magen! Så nu sitter jag här med 3 chipspåsar och en godispåse. Gaalet! Måste trycka dom då... Annars känns det ovärt. Haha!
Nu ska jag över till morfars lägenhet och städa sista rycket! Puss
Btw! Skönt att höra att dom andra tjejerna inte hade det så ball igår! Då har man inte missat nått, och även sparat en slant. Ni ville hellre vara med oss igår hörde jag en fågel viska!

Anette - Love song

Ikväll ska jag sköta min kära lillebror Axel, 7 år. Han sitter just nu snällt och spelar Lego Star Wars nere. Snart ska vi åka iväg och köpa pizza. Måste bara vänta på Fanny. Men hon dyker nog upp snart! FAN! Måste gå och he i motorvärmaren. Glömde he i den tror jag... Eller ska springa och kolla. Jajemen, den är är inte i.
Kvällen bjuder iaf på pizza, godis, chips, läsk, Anja Pärson, Melodifestivalen och tv-spel. Puss

Anette - Time goes by

anska less på mig själv. Missade bussen 2 gånger i rad. ÅÅÅH. Nu sitter jag och fördröjer tiden till NÄSTA buss. Hatar verkligen att inte ha bil....MORR. Iaf mat på stan med Nathalie och Julia nu. Puss

Julia - don't let me go

Sitter nu och ser hockeyn hos Jocke med lite folk, mycket trevligt! För de som undrar så står hockeyn 3-2 till Sverige. Fast jag ska erkänna att jag inte har sett så mycket, Anette kan aldrig stänga käften! Sen blev det inte bättre av att Nathalie tog fram mobilen och började visa massa videoklipp från "friggs cabaré" där en tjej stod och headbangade... låter kanske inte så kul men jag skrattade så jag grät! Nu ska jag återgå till min godispåse, tjing.

Anette - I swore I never fall again

Fredag är en dag då man ska må väldigt bra. Det är början på en helg. Man vill bara slappa och ha det skönt. Och precis så kännre jag idag. Ikväll ska jag se hockeyn med lite folk, och säkert blir det chips, är otroligt sugen nu iaf. Innan dess ska jag hinna trixa med en kavaj. Har ett trasigt halsband och ett armband som jag aldrig använder som jag ska utnyttja. Det blir säkert jättefult, men jag ska försöka ta fram mina skills!

Hittade denna bild på Nathalies facebook. En dag just när snön hade lagt sig så "bröt" jag foten på idrotten. Kunde iaf inte gå alls på foten. Blev akuten och allt senare. Men iaf, så var Simon min slav, han bar mig hem! I can see your halo! Min hjälte! Haha=)



Nu ska jag börja fixa lite=) Puss


Anette - Ingen lämnas kvar

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns


Julia - Åre

Wiihoo, resa till Åre under sportlovet är bokat! Och det bästa av allt är att vi får gratis boende!! YES. Anders bror jobbar på Skistar och då har han fått hyra en stuga gratis i Åre. Har aldrig varit i någon stor skidort förutom Hemavan, så det ska bli jäklit kul.

Denna dag har det inte hänt så mycket förutom skolan. Körde en "Filip & Fredrik" liknande tävling idag på friluftslivslektionen, grymt rolig idé. Efter hinderbanor, staffeter, burträskbingo m.m. slutade det iaf med att mitt lag vann efter en jämn match. Grymt skönt, är en så otroligt dålig förlorare..  

Sitter nu och kollar på balfrisyrer, frågan är vad man ska ha för frisyr? Klänningen är iaf bestämd sen är frågan vad man ska ha för skor, smycken etc. Tiden fram till studentveckan kommer bara säga svisch, så att det nästan är skrämmande. Känns både och att gå ut, både skrämmande och roligt. Det är nu livet börjar hur ska det gå?? Ska man börja plugga direkt eller ska man ta ett sabbatsår och jobba. Ja, snart måste man bestämma sig.


Jag och Anders någon gång i somras.


Anette - Anja Pärson

OS brons iaf! Min stjärna=)


Hon har ett par rejäla lår!

Anette - Baby goodbye

Nu har jag nervöst sett Anja åka super G. Hon klarade sig iaf i mål. Tur det. Höll på att bita bort mina fingrar. Jag älskar henne verkligen. Hon kämpar verkligen för guld. 21.30 kommer jag sitta i soffan och dricka te med mamma och se henne åka slalom!
Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit i skolan, varit på sånglektion, pluggat religion.. Ja, finns inte något roligt att berätta.

Julia - Wednesday

Ligger i sängen nu och kollar på OS, jag är inte en av dom som kommer att vara upp och kolla på hockeyn inatt kan jag lova! Vägrar att vara trött imorgon.. Fast om Sverige kommer final så kan jag kanske överväga att kika ändå.

Ikväll har jag jobbat, alltid lika kul att jobba med Erica! Det blev lite snack om helgens planer, Erica verkade ha en fullbokad helg, men frågan är vad ska jag göra? Vill göra någonting kul känns som att helgerna hela tiden blir likadana. Anette gav mig erbjudandet igår att följa med till Stockholm nästan helg för ynka 250 kr! Men problemet är då att jag inte har någonstans att bo.. vilket suger. Är jag den enda som typ inte känner någon som bor i Stockholm som man kan bo hos?! Jag får försöka att dra med mig någon till Umeå eller Luleå istället och shoppa lite. Nu ska jag försöka sova vilket jag inte tror kommer att gå, känner mig helt uppe i varv. Nattinatti

För er som alltid ringer och frågar hur länge vi har öppet, så skriver jag därför dom nu. (för er som undrar vart jag jobbar så jobbar jag på Wayne's coffee)
Måndag - Torsdag 10-21
Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16

(Om ni har några önskemål om öppettider skriv dom, så jag jag föra det vidare till min boss!)


Anette - Don't wait to long

Just nu i detta skede finns det inget annat jag längtar till så mycket än till stockholm. Vill bara att det ska bli nästa helg nu. Det kommer bli så kul, så kul! Bo på hotell, äta hotellfrukost, gå ut, äta på donken och på pizzahut. Och framför allt shoppa. Har verkligen försökt spara mina sista slantar, men se hur det går. Har nästan inget kvar. Alla mina pengar kommer ryka i stockholm, och jag ska se till att börsen ska glöda.

Med det säger jag godnatt!


Anette - Babies


Klickade hem dom här i fredags...snart e ni mina!
Från have2have.se

Anette - Since you took your love away

Jag somnade ganska fort. Vaknade typ 2 timmar senare av att mamma stegade in på mitt rum och visade upp sin nya frisyr som blev mycket bra. Har nu hunnit äta hamburgare och pommes och pluggat lite religion. Vet inte riktigt hur jag ska ta tag i pluggandet. Har religionsprov på tisdag, matteprov på torsdag, sen har jag må-fredag kl 08.00-21.00 rep till baldershowen. När ska jag hinna plugga? Stockholm på fredag-söndag, sen baldershowen direkt efter flyget. Jag kommer inte hinna plugga fysik... Har det provet på måndag.. BLÄÄÄÄÄ. Man vill ju inte plugga i stockholm heller.... flänn.

Nu ska jag lindra min ryggvärk. Mamma ska massera mig NU. Puss


Cristiano Ronaldo


Anette - Ordinary people

Huvudvärken slår till...ungar överallt, dom lever om, dom ska göra choklad, dom ska busa... min huvudvärk blir sämre och sämre. Har tagit två alvedon och ska nu lägga mig ner och vila. Hoppas att jag vaknar upp som en ny människa.

Idag har jag iaf varit på tinget i 2 timmar. Vi såg några fall... Orkar inte berätta så mycket mer. Sen hade jag bara en 45 minuters lektion sedan skulle vi gå till nordanå för att se 7-10orna sjunga osv. Det var sjukt kul dom första 3 låtarna, sen blev man less.

Måste iaf vila nu. Skriver mer sen. Puss


Anette - Me now


Anette - The times that we had

Hey där! Idag hade jag sovmorgon till klockan 11.15, var väldigt skönt må jag säga. Har precis kommit hem och sitter och käkar Lindt excellence dark a toutch of sea salt. Väääldigt gott! Väntar på att middagen ska serveras. Kanske häpnar och går och hjälper till med den, då älskar dom mig nog för resten av kvällen.

Får se vad som händer ikväll. Ska nog träna med Johanna iaf. Blir gymmet. Puss



Det eviga tjatandet om vilken hårfärg man ska ha. Brunt hår och gröna ögon eller blont hår och gröna ögon?



Det blir nog såhär....

Julia - today

Längtar galet mycket till att få käka en semla! (anders jag hoppas att du överraskar och köper en till mig). Ikväll blir det träning sen tror jag att det blir att krypa ner i soffan och kika på skidskytte. Grattis till Kalla som igår tog OS-guld! Aja, nu blir det försöka få i sig lite fika innan träningen börjar.

PS: en semla förstör en halvtimmes HÅRD träning, de ni!



(varför ser det typ ut som att jag är gravid på bilden?)

Detta har jag på mig idag.
Halsband - MQ
Kofta - Mammsens, från H&M tror jag.
T-shirt - H&M
Långt linne - Filippa K
Strumpbyxor - H&M

Julia - a great day

Sorry för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid, har så otroligt mycket i skolan nu. Dagen började iaf med att jag var sen till skolan, skynda mig därför som en jävla idiot! Sen när jag väl kom fram till skolan så visade det sig att läraren var sjuk... baalll. Så nu måste jag sitta och vänta här fram till tjugo i tolv, då min nästa lektion börjar och då ska vi tydligen se film. VÄRD DAG?!

Gårdagen hände det inte så mycket. Slutade vid halv elva och då for jag vidare till 360 där jag körde lunchspinning och core. Resten av eftermiddagen satt jag, som säker många andra i klassen gjorde, fastklistrad framför datorn och skrev klart min samhällsinlämning. Bara en inlämning återstår denna veckan, sen är jag förhoppningsvis fri från inlämningar ett tag framöver.

Nu ska jag se om jag hittar några från min klass PEACE!

Anette - Kom med förslag!

Det här är inte okej? Eller vad säger ni. Julia har inte skrivit nått på snart 2 dagar. Det verkar bara som att det är jag som lägger ner tid och hjärta i bloggen. Men jag tänkte bara säga till er läsare att ni får mycket gärna komma med förslag till bloggen, tex saker vi kan förbättra, saker vi kan skriva om, mer bilder, mer personligt. Jaa, ni förstår vad jag menar. Kom väldigt gärna med förslag!

Jag är fortfarande proppmätt! Ska snart gå och göra lite te och mackor, sen se nått på tv och göra en tidig kväll. Trots att jag har sovmorgon imorgon. Men jag behöver verkligen få sova ut. Det var ett tag sedan nu! Ska se om det är nått bra på tv. Puss





Anette - Pressure

Nu har jag tryckt bullens varmkorv och en semla. Är nöjd och belåten. Ska snart över till morfars lägenhet med mamma och stöka på. Har fortfarande ganska mycket kvar att göra...bläk! Efter städningen ska jag försöka få massage av mamma. Hon har ju trots allt gett mig en lapp där det står skriftligt att jag ska få en. Så nu kan hon inte slinka undan. Mohaha!


Det där såg bara sjukt ut.....................

Anette - Fever in the morning

Var galet trött idag på väg hem från skolan..Höll på att somna på bussen. Eller snarare så slumrade jag till några gånger. Tur att jag var medveten om vart jag var iaf. Hade inte varit så himla peppad på att åka rundan en gång till. När jag kom hem gick jag iaf och la mig. Somnade efter en sekund. Och nu har jag vaknat med en huvudvärk och en mage som skriker. Inte ok...


Vad tycker ni om min nya hårfärg? (gillar mitt ansiktsutryck...not)

Simon med långt hår och mittbena...

Simon som Kissies gayfriend...

Simon med krullig lugg...

Fysiklabb

Jag smygtog en bild på Anders och mig. hehe...

Fjortisblicken...

Jag blir tokig på mattelektionerna

Hur mycket förstår man av det här tex?

Anette - Mobilpics

Här får ni en massa mobilbilder=)


Sosi=)

Inte så läcker... men den bjuder jag på;)

Mitt tjockisfika hos Sosi=) Kaffe<3

Puss då?

I fredags=) Nathilouuuuu:*

Vi gillar att visa våra tungor!

Snyggfannan!

Hittade en bild hos morfar som jag tecknat när jag var liten. Snygg familj va? Mik=Kim

Anette - Heart

Världens bästa mamma!


Det behövs:P

Anette - Love life

Jag HATAR min dator. Jag måste alltså sitta och slå på den för att musiken inte ska lagga. Eller snarare ljudet. Jag blir sneee. Usch. Sen är den som en jäkla tegelsten. ÅÅH GE MIG EN NY. Inte nog med det. Man måste sitta i 10 minuter för att försöka få ingång internet. Min dator vill aldrig ta emot det. ÅH. Älska livet


Anette - Valentine

Det är väldigt vackert väder idag. Om jag inte hade benhinne inflamation så skulle jag vara ute och springa nu. Tusan så skönt! Men, det blir inte av. Ska nog gå ut på en promenad istället, sen gym. Har sjuk träningsvärk i magen idag, och i bröstet... aj. Så jag ska nog träna ben idag. Ska ringa och väcka syrran nu. PUSS



Ha en bra alla hjärtans dag allehopa!=)

Anette - Ego

Nu är jag klar. Åt en himla god middag, grillad kyckling med pommes och bea-sås. MUMS. Så nu är jag mätt och belåten. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Men jag har iaf någonting för mig. Puss
Egopics...(Den bilden där jag håller upp händerna är ingen pose, haha, jag ska bara visa mina smycken;P)

Julia - Uno, dos, tres, cuatro

Kvällen igår var väl ändå inte så tråkig som Anette beskrev det, men kunde ju klart ha varit liite roligare. Skulle kanske ha följt med mamma och pappa till Mollys istället och skakat rumpan?  

Idag har jag varit och jobbat, hade egentligen velat vara ute i det fina vädret men icke... Får bli imorgon istället. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Ska iaf trycka mängder med godis!


Här kommer lite bilder från förfesten hemma hos mig.











Anette - I feel just like I’m living someone else’s life

Oj oj oj. Jaa kvällen slutade väldigt tidigt igår för min, julia och fannys del. Vi tog oss inte in på Nocks för att det var fullt vid 10. Ibland hatar jag bara skellefteå. Varför går folk ut så himla tidigt? ÅÅH. Aja. Så vi var på KFUM ett tag men där sög det verkligen så vi åkte hem kl 12, käkade lite mackor sen såg jag ett avsnitt outsiders men somnade i slutet. Var helt slut.

Nu ska jag hasa mig över till morfars lägenhet. Ska städa lite till. Är dödstrött. Funderar på att ta en powernap innan. Ska vara på gymmet klockan 3. Så, ja det står på schemat idag. Sen får vi se vad som händer ikväll! Puss


The party don't start...


Anette - Nine to five

Vaknade 07.20. Bussen går 07.45... Sprang upp, gjorde mig klar, sprang till bussen, hann! Köpte en kaffe (<3) och en banan på skolan. Och nu sitter jag i tid på första lektionen, första gången till just den här lektionen. Har haft en tendens att komma försent till den. Så jag är mycket nöjd.

Ikväll kanske det blir Nocks. Får se hur dagen utartar sig...


Hittade en bild sen jag gick i 1an. Varför har jag den på skoldatorn?

Anette - Don't stop me

Känner att jag haft lite dålig uppdatering idag... Har iallafall hängt med Simon efter skolan. Vi slutade vid ett, gick på stan ett tag, sedan gick vi på ica och köpte en massa gofika som vi tryckte hemma hos honom medan vi sjöng singstar och snackade en massa skit. Hehe. AAh... Sedan hade jag sånglektion i över en timma, hade en massa låtar att gå igenom. Missade bussen så jag fick sitta och vänta en halvtimma. Kom hem, bytte om till träningskläder och for ut och sprang. Gick sjukt bra ända tills mitt knä paja... fan. Fick lov att gå sista biten. Jag sprang då så att det smakade blod i halsen. Helt rätt! Ändå strongt av mig att springa i -15!

Ska hoppa in i duschen nu. Eller ska först käka lite rostad majs=) MUMS
PUSS!


Julia - 22.31

Snart helg, fan vad skönt. Det är otäckt hur fort veckorna går nu, det var ju nyss måndag? Var iaf ledig idag pga. att lärarna på vår skola hade någon planering på förmiddagen och då blev alla lektionerna inställda, vilket resulterade i att jag blev ledig istället eftersom vi inte har några lektioner på eftermiddagen. Oj vilken låg mening det där blev. Då passade jag istället på med att fara och köpa lunchspinning och där efter core (vad duktig jag är). 

Menmen fest imorgon eller inte? Kan inte bestämma mig?


Tjejerna från nian.

Anette - Sadface

Tur är att man har sina vänner som kan göra en på bättre humör. Jag vill inte längre slå sönder min dörr. Ja, jag har ett ganska bra temprament. Men nu är jag lugn igen. Är inte så långsiktig. Men jag är lite småsur och irriterrad fortfarande. Kommer nog vara det ända tills jag somnar...

Tur att det är två stycken som bloggar, Julia försöker sprida glädje medan jag sitter och skriver arga inlägg hit och dit. Men jag ska bättra mig. Eller vill ni att man ska skriva personligt?

Den här bilden passar nog bra in på mig just nu (våras)... Har en bättre någonstans men hittar inte åt den. Damn
SAAADFACE

Julia - back before you know it

heellååja. Eftersom Anette sitter å surar så får väl jag komma med lite glädje, hehehe. Har varit och jobbat ikväll, behöver varenda öre nu kan jag säga! Har sagt till mig själv att jag inte ska köpa någonting på hela januari och februari, har lyckats hyffsat bra men det är svårt att hålla händerna bort när man går på stan. De enda pengarna som går nu går tyvärr till festande. Som i helgen då var vi på station 100 kr i inträde sen köpte jag en drink för cirka 100 kr, efter de så skulle jag självklart vara snäll och bjuda Anders på subway! Såå si sådär 340 spänn försvann... sjukt dyrt att gå ut! Och nu ihelgen verkar det luta åt fest igen.. men det blir nog lugna puckar för mig, eftersom jag jobbar.

Är sjukt kallt ute nu, vill bara fara bort till något varmt ställe. Som tur är så far vi snart till Thailand! Wonderful! Vill bli bruuun..


Bild från sommaren -08


Anette - I found heaven on earth

Jag säger bara "JAG ÄR FLY FÖRBANNAD PÅ ALLT OCH ALLA"! Hela min kväll är förstörd. Kommer inte kunna somna ikväll förän jag släppt alla tankar. Är så suuur så att det finns inte. Hur orkar folk göra mig så sur? Jag blir bara jobbigt less. Nu ska jag gå och göra några mackor och te. Blev sugen på de. Sen ska alla tankar vara borta från min skalle! Borta! Så att jag kan bli på lite bättre humör. Försöker redan med att se på existenz hemsida, har sett några roliga klipp. Fungerar lite iaf...



Memories never die...

Anette - Life is hard sometimes

Sitter självklart fortfarande kvar i sängen och funderar vad jag ska ta mig till. Det är 17 minus ute nu ju. Och jag är förbannad och trött på allt. ÅÅÅH. Vill verkligen ut och springa, men kylan svider ju i facet. Inte kuuuuuul. Varför kan det inte bara vara SOMMAR? Då hade jag inte tvekat en sekund. Eller om det kunde vara 5 grader varmare, då hade jag till och med varit ute just nu, i detta läge. Men nä, det ska vara en förbannelse. Antingen så fryser man ju ihjäl eller så svettas man ihjäl. Man brukar oftast ta på sig för mycket eller för lite... Lämnar frågan öppen ett tag. Ut och pringa eller inte...


Anette - Pulling the puzzles apart


Coldplay - The Scientist

Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

Anette - You disappear

Så fruktansvärt kallt det är ute. Jag som tänkte fara ut och springa ikväll. Men jag kan lova att det blir löpning ändå. Kan ju inte sätta gränsen på -10 grader när det alltid är det. Mina lungor pallar nog till gränsen -15 grader. Så det blir en löprunda iaf, måste bara smälta pizzan...


Bilder från baldershowen igår:




Och bilder från idag:




Jag just nu!
Stickad tröja: Gina
Strumpbyxor: HM
Klocka: Ur&Penn


Anette - Time to go

Hallå hallå! Det här är x22.. NÄ. Kom just hem. Har haft baldershowsträff precis som alla andra tisdagar. Idag sjöng jag en låt som vi förmodligen kommer att spela upp på showen. Men jag säger inte vilken. Det får bli en hemlighet tills vidare.
Ska slänga i mig lite käk nu sen bär det av till gymmet. Ska träffa Johanna 17.20. Puss!
Svar: JAAA jag har gjort designen själv:D

Julia - fix you

Fan vad skönt det är att vara ledig! Är så otroligt jobbigt att gå upp på mornarna, morgonen är inte min tid på dygnet. fyfan. Nu är jag iaf hemma efter en si sådär halv lång skoldag (nej jag vet inte så lång). Så nu vill jag bara krypa ner i soffan och kolla på tv, är så trött! Men självklart så måste man börja på nästa inlämningsuppgift... Vill bara att den här veckan plus nästa ska vara över! Så att jag någon gång kan börja skriva och berätta att jag har gjort någonting roligt.

Ikväll blir det iaf träning, sedan hoppas jag att Anders bjuder mig på god middag.

NU åter till mitt otroligt roliga skrivande.



kan det inte bara bli sommar snart!


Anette - A feeling

Nåå, vad tycker ni om våran nya design? Jag tyckte våran förra var lite tråkig, ful och mörk... Så jag tog tag i saken och gjorde en ny. Kanske inte någon speciell men jag vet inte om jag vill ha någon speciell. Så med lite knep knåpade jag ihop den här!

Nu har jag suttit och planerat mitt träningsschema. Det blev ganska bra. Dock träning varje dag... Men ska det vara så ska det. Läste på en massa hemsidor innan det blev planerat. Så nu ska det tusan bli bästa resultat inför beach 10. Undrar hur detta kommer gå. Det är ju trots allt mig vi talar om. Nog om det...

Jag har haft väldigt tråkigt ikväll... Jag har varit och städat i moffas lägenhet till halv 8. Sen tog jag en liten promenad hem och satte mig en stund vid datorn. Efter det gick jag ner och duscha, och sen satte jag mig vid datorn igen och skrev ut mitt träningsschema. Och efter det gjorde jag headern till bloggen och nu sitter jag här och skriver. Mina planer inför kvällen blev nämligen ändrade. Och vad gör man inte då... jo datorn!

Imorgon börjar jag 11.15, skööönt! Ska ta kvart i elva bussen. Har inga lösa pengar till den.. shiet. Aja, det löser sig på ett eller annat sätt hoppas jag! Tänkte faktiskt börja samla ihop lite krafter för att hasa mig till sängen. Nog för att jag känner mig väldigt pigg. Har inte ens kommit in i fas 1 än...Allstå första trötthetsfasten. Det är den fasen då jag borde lägga mig. För om jag kommer in i fas 2 är det omöjligt för mig att somna, iaf om jag har någon att prata med. För då pratar jag i sinne. Slutar aldrig. Så man vill inte vara med mig när jag är i fas 2, kan jag lova!

Nä, nu måste jag sluta skriva. Annars orkar ni inte läsa. Så jag säger godnatt på er allesammans!


Anette - My cool

HAHAHA. Tydligen gillade jag att klättra i träd med tofflor och zlatan tröja när jag var liten!


Julia - this is it.

hallåj, hallåj! denna dag har det typ inte hänt ett skit! Var hembjuden till Emma i min klass på kalas men eftersom jag inte har tagit tag i något pluggande denna helg, så blev det ingen tårta för min del. Har istället suttit fastklistrad framför datorn och bara skrivit och skrivit, roliga dag? ONEJ! Det enda roliga som har hänt idag är att jag har varit hos frisören och klippt topparna. Hade kunnat lägga upp en bild på hur det blev men det syns ingen skillnad, blir då inte så intressant!

Hade gärna velat fara till Anders ikväll och se på hockeyn, men eftersom jag har NkB-prov imorgon så blir det att stanna hemma... (anledningen till att jag skriver så mycket om mitt pluggande, är för att jag dränkt i inlämningar och prov för tillfället.)


Goda minnen från midsommar -07












Anette - Do you really feel the way I feel?

Tjenamors! Idag vaknade jag av att mor min kom in på mitt rum och säger "varför har du datorn i sängen?". Jag satt med laptopen i sängen igår kväll innan jag la mig. Men tydligen så hann jag somna innan jag hunnit stänga av datorn. Friskt? Jag minns att jag la ner skallen på kudden och tänkte stänga av datorn. Men jag måste somnat på en sekund. Shit så trött jag måste varit.

Har iaf varit i moffas lägenhet hela dagen och städat. Börjar bli ganska så klar snart. Patrik och mamma ska dit efter middagen och plocka bort en massa saker, och undertiden ska jag fara och träna. Sen ska jag tillbaka dit igen och skura golv och dammsuga. Blir nog bra det.

Nu väntar min hungriga mage på plättar. Guuud så gott det kommer bli. Smör och socker på är gaaalet gott;D


Johanna med 3d glasögon på en pub i umeå=)

Julafton

Råttan=)

Man måste ju klä sig ordentligt... vill ju inte frysa!

En randombild

Två muppar på skolan...

Skoolaa outfit

Stenen förstörde våran skotertur...stackars pappsen, flög som en vante

Titta så svullen näsa... pappsen då

Vi tittade på en elak häst... hemsk

Skotern pajja

I lördags, jag och stenis

Sådär ja. Nu har ni fått lite mobilbilder=) har inte världens bästa kamera men. Dom duger!

Anette - bom pow

Raj raj raj... har inte mycket för mig just nu. Och det är väl inte så konstigt heller när klockan börjar närma sig ett en söndagkväll eller ska jag säga måndagmorgon? Blir det här söndag natt eller måndag morgon? Hm.. har alltid undrat det! Söndag natt säger man väl hellre än måndag morgon? Eller?

Aja, tänkte dela med mig av några saker som ni kanske inte visste om mig!

Jag är väldigt rädd för mörker. Har alltid varit det. Fick gå i terapi när jag var liten. De skulle allstå få mig att bli mindre mörkrädd. Och de lyckades delvis. Klarar iaf av att gå ner för trappen själv om det är släckt i källaren. Och jag klarar även oftast av att sova själv med alla lampor släckta! Oooh

Är livrädd för getingar. Finns typ inget värre. Har aldrig själv blivit stucken... men det ser inte så mysigt ut. Har varit med när Julia blev stucken för några somrar sen. Inte ball. Så getingar brukar vara med i mina mardrömmar då och då. Speciellt på sommaren. Och nu menar jag allvar. De finns verkligen på riktigt i mina drömmar!?

Jag är väldigt vidskeplig. Tror jättemycket på spöken och tokiga händelser. Direkt jag hör nått mystiskt ljud så tror jag alltid att det är ett spöke eller nått ont som ska göra mig illa. Är allstå en anledning till att jag är tokigt mörkrädd.

Jag hatar att vara ensam. Det är typ det värsta jag vet. Det är tråkigt och man blir rastlös. Klarar inte av att bara sitta hemma en kväll. Då skulle hela dagen kännas så ovärd. Men jag tror verkligen att jag skulle behöva det. Kommer annars dö i hjärtinfarkt.

Jag biter på mina naglar. Måste verkligen sluta. Ibland lyckas jag, men då bryts typ en nagel av och då är allt igång igen. Bita bita bita. Jag biter väldigt ofta då jag är nervös. Pappa målade på "stopp och väx" då jag var liten. Det smakade verkligen skit. Men trots det så gnagde jag bort nagellacket och fortsatte sedan att bita. FRISK?

Nu orkar jag inte skriva mer. Det där blev bara dåliga saker. Typ dåliga vanor osv... men men. Jag är en rädd liten nagelbitare verkar det som.

Anette - Aha, this my shit

JAAA jag vet... måste sluta lägga upp sånna bilder...feelåt

Anette - Pain

Äntligen är jag klar med dagens städning. Ska upp tidigt imorgon och städa igen. Vi måste typ bli klara imorgon för snart kommer mäklarna och ska titta på lägenheten. Kan ju inte se ut hur som helst då. Nu pratar jag ju självklart inte om att dammsuga osv.. utan när jag säger städa menar jag plocka bort allt!
Jag funderar på att sätta på en film. Är helt slut i kroppen så jag ska bara ligga och vila. Får hitta på något imorgon. Nog för att det känns värdare att hitta på nått ikväll eftersom vi är lediga imorgon. Får se hur det blir. Kanske någon dyker upp, annars blir det film med mamsen kanske.
Har nackont. Känner mig som quasimodo eller nått....nä jag känner mig helt enkelt som om jag har spänt nacken i 300 år och har träningsvärk och allt annat ont som finns, typ mjölksyra.
Bara för att jag är så hopplöst snygg när jag använder förvrängning... Och bara för att ni är så less på att jag lägger ut sånna bilder. Men jag dör alltid av skratt. Ni ska bara se hur sjuka bilder jag har, den här är lindrig må jag säga. Jag är för barkad för att finnas... ni skulle inte klara av att se dom utan att bli nått, äcklad, rädd, ja nått negativt.

Anette - Don't give up

Vidare till lägenheten. Det verkar ta ett år att städa klart...

Anette - Put your hands in the air

Jag är i chock! Julia har tagit tag i bloggandet nu när jag helt har varit ute och cyklat en stund. Ja... jag har flera bilder som jag ska lägga in så fort jag får sladden till mobilen. Jag ber om ursäkt kära läsare.

Just nu sitter jag och väntar på min pizza, sen ska jag se oth från första säsongen, andra avsnittet. Efter det ska jag över till morfars lägenhet och städa som aldrig förr. Ska städa ända tills det skiner. Ska även städa hela dagen imorgon. Kommer vara helt förstörd...

Igår var jag iaf ute på station med min faster, syster och mina vänner. Det var väldigt roligt må jag säga=) Gårkvällen började på skellefteåkraft arena där jag och min syrra hade kungliga platser näst högst upp i mitten. Inte dåliigt! Sedan gick vi hem, fixade oss. Jag drog på förfest och sen hamnade jag där de flesta hamnade! Nya hittar: Bacardi rass och P2 och piggelinshot.

Nu blir jag tokitoki på den här datorn, den byter hela tiden rad. Såå, pallar inte skriva en rad till. PUSS

Julia - 20.22

Ha en trevlig kväll alla! För de ska iaf jag ha. ;)


Julia - Leave the world behind

Äntligen hemma efter en lång arbetsdag. Hade egentligen tänkt att sitta hemma ikväll och ta de lugnt, men det verkar som att det lutar mot fest nu. Det enda problemet som återstår nu är, VAD SKA MAN HA PÅ SIG?? alltid samma eländiga problem.. aja blir väl att "dra på sig någonting" eller njaa, blir nog en större funderare än så ;) Hare göött!


Bild från en liten halvgalen fest i sommras!


Anette - Nu e det fredagsmys

Cha cha! Julia är tråkig om vanligt, hon ligger i soffan och trycker godis... Det verkar bara vara jag som försöker hålla bloggen vid liv. Som jag kämpar! Visst älskar ni mig mycket mer?;) Säg bara ja! Jag tog en massa bilder idag, trots att jag såg ut som en lort, som jag hade tänkt lägga ut. Men jag fick inte ingång de internetto hemma. Min dator är helt miffo.
Nu har vi iaf ätit oss proppmätta med tacos. Det var riktigt smarrit. Snart väntas en wallanderfilm och en massa godis. Blir väldigt bra, för att jag är sjuuukt trött. Och det är alla andra också. Såå.. Hoppas ni alla får en bra kväll=) PUSS



Anette - Sing for life

"tyst kvinna" säger Kajsa åt mig. Jag har inget bättre för mig än att sitta och låta som en apa. Medan Kajsa och Malin håller på med Projektarbete så funderar jag på att förbereda och renskriva min redovisning som jag har sista lektionen. Är det friskt att man hatar fredagar? Det är så otroligt jobbigt! Börjar halv 9 och slutar 4!?

Som en underbar start på dagen så vaknade jag 08.05. Jag stirrade på klockan och flög upp ur sängen. Tog på mig första bästa kläder. Sprang in på toaletten och tvärfixade mig. Var klar 08.10. Men då kom jag på. Hur fan ska jag ta mig till skolan? Jag är ju på MORÖBACKE!? Fan, fan, fan. Jag kunde verkligen inte komma försent till den första lektionen, för att på nått sätt har jag alltid lyckats komma försent till just den... Värt. Mamma och alla är hemma, men ingen vill skjutsa mig. Jag blir förbannad, och tillslut lyckas jag övertala dom. Det tog ett tag så jag kom ändå 7 minuter försent. ORKA... AJA.. finns inget jag kan göra åt det nu. Älska livet?


21.18

YÄH! Just nu sitter vi hos Andårs och ser hockey. Eller ser och ser. Vi har iaf på det, och lyssnar i bakgrunden. Mys mys. Aik ligger under med 2-1 mot rögle..för er som ville veta. Vi ska nog bara chilla ikväll. Orkar inte göra nått värt. Får se vad det blir. Men förmodligen blir det nog tv! Hade inget mer att skriva... HEJDÅ



Åttagradare (fjortisar) = 14 år


Anette - Somebody just told me

Jaha! Idag har jag hunnit med en kvärrunda på stan, köpte med mig ett par jeansleggings hem. Sen fick jag skjuts hem av Fanny för att jag missade bussen. Väldigt gulligt av henne, piltre! Nu ska jag över till moffa och städa hela dan.

Ikväll ska jag och Johanna träna igen. Trodde att jag skulle ha en sjuk träningsvärk idag, men jag har typ ingenting. Det var väldigt underligt. Men får väl träna hårt idag då. Blir mage och rygg idag. HEHE. Kommer inte kunna skratta imorgon...

Idag ser jag ut såhär:
Tröja - Jc
Leggings - Gina
Smycken - Lindex, ur&penn, H&M




Det här är mina nya jeansleggings. Jättesnygg med converse till. (Vero moda)

Julia - Russian roulette

Efter ett träningspass senare sitter jag nu här helt jävla död... Funderar skarpt på att dra mig till sängen för att sova. Borde egentligen passa på att vara uppe lite längre för en gångs skull, nu när äntligen har en jättelång sovmorgon imorgon. Ska kanske kika igång en film? AJaa vi får väl la se vad som häändor.

Vilka i klassen ska på campusdagen imorgon??? har hört att ingen ska fara, så då blir det kanske att vara ledig i morgon då?


Jag och Ellan i Ammarnäs!


Anette - Steel of ass? Ass of steel?

Om jag ändå vore Zlatan... Då kunde jag få betalt för att träna, och betalt för att göra reklam, och betalt för att spela fotboll.



Vet inte varför jag just tog Zlatan... bara ett exempel.

Anette - I hate to say goodbye

Nu ska jag gå och duscha. Har tränat med Johanna på gymmet och vi kommer ha såååå ont imorgon. Fifan. Vi slukade två ägg efter träningen för att få i oss tillräckligt med proteiner för att bygga muskler. Nu börjar allvaret.
När jag kommer hem till mami har dom köpt en konstig NASA mojäng...man ska snurra på den och den kan bli upp till 18 kg tung. Den är typ mindre än en tennisboll.. friskt? Vet ni hur ont det gör i armarna av att snurra den. SJUUKT ont.

Förlåt om jag varit lite tråkig idag med bilder osv. Men jag har typ inga roliga bilder.... Julia tror att ni kommer bli less om vi skriver för många inlägg. Hon säger max 2 om dagen till mig. Vad säger ni läsare om det? Tycker ni max två eller tycker ni jag ska skriva sönder bloggen?;P


Anette - Yes, I can see you

Idag vaknade man alldeles för sent! 13.20 är inte ok! Igår såg jag paradise finalen och jag är glad över det paret som vann, dvs Jackie och Patrik! Det var bra gjort. Tycker Erika och Kristoffer blev lite ägda när dom bara fick en person på deras sida, nog för att det är sant att de har offrat väldigt mycket för att stå där. Men då hade dom också svikit och ljugit för sina kompisar. Så skyll dig själv. Tycker dock att det var väldigt lite pengar man fick i vinst... bara 125 000 kr var, eller bara och bara, men jag trodde att de skulle få åtmindstonde en halv mille var...

Idag ska jag hinna med att äta lunch någonstans, sen ska jag förbi morfars längenhet och städa. Och ikväll ska det brännas chipspåsar på gymmet. Eller hur Johanna! Måste gå nu, men ni får ha en trevlig dag!


Gästbloggarn - GANDALF eller KAMREM?

"Den som hånar Julia hädar hennes skapare".

Med det vill jag få sagt att hon är lik Clint Eastwood.

Så, ursäkta, då har jag yttrat dagens aggressioner på detta folkvänliga forum.

Vill även tillägga att idag delas gästbloggarns bröd i två delar.

Dels jag, gästbloggarn, men även en kompanjon med ett dolt förflutet.

 

Nu till saken, idag har mina memoarer blivit stulna. Detta är mycket beklagligt och jag förstår att ni lider med mig (oss).

Det ska också tilläggas att för en person med min status på blogghimlen kan detta naturligtvis få förödande konsekvenser.

Jag tror de blev stulna när jag olyckligtvis hamnade i en väldigt prekär situationen i gränslandet mellan Österjörn och Boliden, precis i höjd med Lillkågeträsk.

Jag befann mig på platsen för att jag, ryktesvägen, hade hört att Paradise-Jocke och Viktor Asserud körde en beatboxtävling av sällan skådat slag.

Detta visade sig tyvärr inte stämma, utan istället var det en fälla för att lägga vantarna på

mina memoarer.





Nu ska mitt inlägg skifta från sorgens färger till betydligt gladare toner.

Idag har jag duschat, (jag känner en kille som duschat 30 gånger).

Väl i duschen kom jag spontant att tänka på hur man kan vispa ägg poröst?!

Mycket har jag upplevt, men ALDRIG ett poröst ägg!

Avslutningsvis lägger vi in dagens fråga: Konsum eller Lidl?

/ GB = Gästbloggarn (Gangstah Bitch) /MD = Med kompanjon (Målvakts David)


Gästbloggarn - Att ljuga är samma sak som att stjäla

Idag har jag köpt en brosch...


/ GB och MD


Anette - The cutest thing


MOhiu. GE MIG


Anette - This time I blame you

Nu är jag återigen hemma! Funderar på att ta en powernap innan jag ska fara och hämta Johanna på flygplatsen. Är tokigt trött faktiskt. Höll närmast på att somna på bussen. Broder kom just hem och är jättegullig. Han satte sig lugnt och stilla ner och började med sina läxor. Snuff<3

Nu ska jag sova, sen duscha, sen äta, sen hämta syster, sen fika på waynes, sen ph. BLIR BRA. Älska livet?:)


FJÅRTIZaaaaR... BILDEN ÄR FRÅN FÖRRA ÅRET!!!! (skämt å sido)
säkert tagen 2004 eller nått...ingen som vet...ingen som vet...


Julia - No one

Har äntligen fattat hur man får i gång webbkameran!

Hittade även några roliga inställningar ;) enjoy





Meee today!

Åter till skrivandet av argumentationen...


Anette - Moving on

Nä nu ska jag börja dra mig mot stan. Måste förbi banken och resia. Plus att jag måste förbi skolan även fast jag inte ens har någon skola idag. Har projektarbete klockan 14.45-16.00. Vi ska repa osv till baldershowen. Som ni förövrigt måste komma och titta på!

Puss!


Hittade en bild från nyårs tagen av Kaisa. Den kan jag bjuda på=)

Anette - I'm a survivor



Gissa vad jag har gjort idag! Jo, som ni ser så har jag sparkat! Och då kanske ni undrar "varför det?". Jo det ska jag berätta för er!

Imorse när jag vaknade var jag galet trött... Mamma skulle åka hemifrån 07.45. Och om jag hade stigit upp en timma tidigare än jag gjorde hade jag kunnat få skjuts dit jag skulle, men jag valde allstå att sova en timma längre bara för att jag var så trött. Men jag kan tala om för er att det inte var värt det för hela min dag blev 100 gånger jobbigare!
Jag steg upp 07.50 och började göra mig i ordning. Jag skulle till Zone System på studiebesök vid 9. Jag var väl medveten om att jag skulle gå dit. Och det kan jag säga att det är en bra bit. Det är borta vid bergsbyn... Men idag var jag väldigt seg, och helt plötsligt var klockan 08.45. Jag hade alltså en kvart på mig att ta mig dit! Ingen cykel ville fungera så då såg jag en möjlighet. Jag kan ta sparken! Med skyddsmundering sparkade jag iväg mot bergsbyn. Det var väldigt lätt vissa stunder för att det var ganska mycket nerförsbackar i början. Men sen blev det lite svettigare. Det blev inte bättre av att det var snöstorm heller.
Ditvägen gick bra jämfört med hemvägen..........Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! Smart som jag är så tänkte jag ju inte på att det skulle bli galna uppförsbackar på väg hem! Och jag tänkte inte på att det skulle ha snöat väldigt mycket dom timmar jag varit inomhus! Det var fan djupsnö hela vägen hem! Jag släpade mig fram med sparkjäveln, ursäka mina ord men... jag mår inte så bra just nu, allt för sparken! Nä, ni kan bara tänka er. Jag började se mer och mer ut som en snögubbe, och det kändes som att jag inte kom mig framåt. Efter ett tag kom jag på mig själv att sjunga "jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter er min kära mor och far...". Jag hade hela tiden tankar som "jag dör...jag dör...nu lägger jag mig ner och flännar...hem....hem....". När jag såg mitt hem så kändes det som att jag såg himmelriket! Sen började jag sjunga "I'm a survivor...." För att, det är jag verkligen idag. Jag är stolt över mig själv! Men jag måste erkänna att det där var det jobbigaste jag gjort både fysiskt och psykiskt. Mår inte bra just nu.. är helt förstörd!

Oj, det där blev ett långt inlägg... Ska iaf gå och värma en panpizza nu. PUSS


Julia - Hard workwork

Känner att jag inte håller samma standard som Anette, vad kan de bero på.... antingen skriver hon bara en massa onödiga inlägg eller så är det jag som är dålig på att skriva?! Hade iaf bara en lektion idag, så som jag alltid har på måndagar. For sedan på 360 och tränade spinning och core, säger bara beach 10 here I come! Nu ikväll har jag varit och jobbat på Wayne's.

Som Nettan skrev tidigare så har vi även varit på resia idag och betalt delar av vår resa till Turkiet. Tyvärr så var det bara jag som kunde betala eftersom det var något bajs med de andras kort. SÅ TJEJER betala ikväll, lämna inte mig och Fanny ensamma till Turkland!


Jag och Fanny i Turkiet -08


Anette - Frosty the snowman



Redo att gå ut på promenad med vovven!


Anette - Remember those walls

Vi var på resia idag och tänkte betala resan till turkiet, men det gick inte så bra... det var bara Julia v som kunde betala så alla fick fara hem... vi måste tydligen betala via deturs hemsida. Så jag måste göra det nu.
Ikväll är det tv som står på schemat. Ska se outsiders kl åtta. Det ska tydligen handla om folk som är rädda för tjockisar. Alltså rädd! Precis som jag är rädd för mörker? Friskt? Haha! Måste ses verkligen! Efter det får jag väl hitta på nått i en timma, sen är det ph kl tio. Måste också ses! Så då vet ni vad jag gör ikväll=)

Anette - Outsiders

Såg just på outsiders...SNYGG?


Anette - Prom

Förresten så var jag in på hair n face och bokade frisörtid till balen idag! Så nu är det fixat. Råskönt! Nu måste jag bara beställa klänningen idag... har dock inte bestämt mig vilken färg. Men det löser sig nog.




Till dig som undrade så ska jag gå med Simon Lundmark.

Anette - Studiebesök

Guuud så trött jag är! Har sovit jättedåligt inatt. Vaknade vid halv 2 av att Carlo (min vovve) hoppade ner från sängen... sen fick jag lov att ropa upp honom, vilket var väldigt jobbigt. Tillslut hoppade han upp och båda somnade. Senare under natten vaknar jag av att Carlo kräks i min säng....mysigt? Som tur var hade jag dubbelvikt mitt överkast nere vid fötterna för att jag inte skulle frysa så det gick inte igenom. Jag somnade om utan att torka upp det. Sen kom jag på imorse att han hade kräkts. Mamma gick fram och kikade på det, för att jag var för trött för att titta. Då var det typ ändå bara en dadel han hade hostat upp. USCH. Tvätten nästa!!!!!!

Idag har jag varit på studiebesök på albhins zacco. Fick svar på alla mina frågor efter 2 timmar. Förstår inte varför man ska vara på sin studieplats i 3 dagar? Mia, som jobbar på albhins zacco ska försöka ordna en annan plats som jag kan komma till och titta runt lite på. De designar skyltar osv. Blir nog ganska intressant. Jag kan ha kommit fram till vad jag ska gå för linje när jag går ut skolan, och de gav mig en himla massa bra råd! Så tack för allt=) Jag lärde mig väldigt mycket!

Funderar på att dra mig mot stan, eller jag är ju i stan, men ner för trapporna, för att äta mat=)


RSS 2.0