Anette - Hurry curry

OH shit. Såg just att jag inte skrivit på ett tag. Jag har tagit massa bilder på nyinköpta plagg men jag har inte tid att lägga ut allt nu. Måste duscha och sen skjutsa Fanny till stallet. Ikväll blir det middag och mingel med en massa trevliga tjejer!
Lägger kanske upp en bild sen på kvällens :) Puss

20 år!!!

Höll ju nästan på att glömma. Fyller ju fyfasiken år idag!!! Men systemet får nog vänta till en annan dag...

Woohoo grattis grattis till mig själv då!


Blir nog att spendera resten av eftermidda...

img_6653 (MMS)

Blir nog att spendera resten av eftermiddagen såhär.... /Julia


Julia - Megafonen

Nu drar jag till Sandra på förfest. Ses på Megafonenfesten gott folk! Puussss



Julia - bokat!!!!

Då var det bokat och klart! Kreta den 2 juni! Here we come!

Julia - burträskbingo

Hello. Dagen började med matteprov på morgonen, som inte känns allt för bra. Några ynka poäng hoppas jag då att jag får med mig! Efter skolan så blev det fika på Waynes med efterlängtad Linn! Alltid lika mysigt! Kvällen har spenderats på stallet och kört Burträskbingo med en massa människor.. Jag trodde att vårt lag hade gått in med 100% men tydligen så fanns det andra som gått ännu längre! Typiskt. Hatar att förlora! Just nu älskar jag bara att umgås med mina vänner blir så jävla glad varje gång! Sämre blir det inte heller av att kvällarna blir ljusare och varmare. Nu blir det sängen, godnatt.

Julia - and i just cant get enough

Vilken påskhelg det har varit! Började med att jag spenderar torsdag, fredag och lördag i stugan med det fina vädret. Sedan hem för att göra sig redo inför kvällen och den spenderades såklart med mina sköna brudar. Har varit två riktigt lyckade helger i rad nu. Och det kommer att ska bli en tredje, MEGAFONEN!

Dagen har iaf spenderats med matteboken. Matteprov i matte E imorgon och det kommer verkligen att gå sådär! Är så otroligt ointresserad just nu... Allt annat är så mycket roligare. Nu till sängen, kommer väl svimma imorgon annars! natti.

Bilden från påskhelgen:






Anette - Having fun

Herregud vad man mår som man förtjänar idag. Är trött och sliten. Och det är inte bara jag av mina vänner som gör det. Det blev en mycket händelserik kväll igår. Hamnade på en efterfest i bergsby trakterna med massa trevligt folk! Jag måste säga att jag hade sjukt kul. Jag och Jannie kom hem i gryningen, vi var säkert hemma långt efter brevbäraren kommit. Men det var värt det. De andra tjejerna har en annan historia om gårkvällen. Men jag är säker på att de också hade väldigt kul ;)

Hittade en bild från igår på mig och Alle på sandras blogg!




Äntligen kommer sommarfräknarna fram. Älsk...

img_1716 (MMS)

Äntligen kommer sommarfräknarna fram. Älskar vädret! /JV


Just nu känns livet ganska jäkla bra! Love...

img_4429 (MMS)

Just nu känns livet ganska jäkla bra! Love it. / Jullan


Julia - några ord

Livet blir inte riktigt alltid som man tänkt sig. Man har flera gånger suttit och försökt kolla in i framtiden och fått sig en bild på hur den ska se ut då, hur ens liv ska se ut. Man har tänkt vi ska ha så många barn, vi ska bo i ett sådant hus och så vidare. Man har praktiskt taget planerat hela ens liv ihop. Men då kommer det en dag då allting inte känns som det var förut längre. Man börjar fundera och fråga sig själv är det här verkligen rätt? Är det här den personen jag ska leva med resten av mitt liv? Många blir rädda av den tanken och bara låter det fortsätta som det alltid har varit men vissa gör någonting åt det. Alla dom tankarna/fantasierna som man har haft om ens fortsätta liv ihop ser man bara suddas ut. Som att ens fortspår suddas ut när man går längs strandkanten och vågorna åker upp och sköljer över. Det är exakt det som har hänt mig. Jag har sett mina tankar/fantasier om framtiden sakta sköljas bort, och det har varit med smärta. Att en människa som man har älskat så otroligt och har älskat en så otroligt mycket tillbaka bara kan komma till en vacker dag och sätta en kniv rakt i ryggen. Det man trodde aldrig skulle inträffa, har nu inträffat. Och det är väl bara att säga välkommen till verkliga livet gumman, kanske har allting bara varit en dröm? Allting har bara varit en ända stor tanke/fantasi på hur ens liv ska se ut. Det är kanske så att en dag så kommer vändpunkten. Man kan inte få allting längre, mannen där uppe har väl kanske tyckt att man haft det för bra, under en för lång tid. Det är nu dags att komma tillbaka till ens verklighet som fanns innan. Så frågan är, är det värt att försöka se in i ens framtid och redan nu börja planera. Eller är kanske det bästa att bara leva dag för dag och se hur ens liv utvecklas och inte ha några hopp för framtiden. Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag vill tillbaka till min drömvärld som jag hade innan.


Till dig:
"Den man förlorar vinner någon annan, så håll i vännen som du har kär."

Frukost ute i solen och påsklov, kan inte ...

img_6492 (MMS)

Frukost ute i solen och påsklov, kan inte bli så mycket bättre! Ha en fortsatt trevlig dag! / Julia


Julia - private party

Heeej, shit vilken helg det har varit. Helgen var egentligen planerad så att på fredagen skulle jag och Elin vara med varandra för att planera inför vår fest som skulle vara på lördagen. Men i torsdags började Elin känna sig lite hängig och bestämde sig därför för att stanna hemma hela fredagen och ta det lugnt, så att hon skulle vara frisk på lördag. Men icke. På lördagen vaknar hon upp med 40 graders feber, och känner sig praktiskt taget döende (vem gör inte det med 40 graders feber). Igår lördag skulle jag och Elin ha vår 20-årsfest tillsammans, vi som har planerat inför sååå länge. Men tyvärr så var vi tvunga att ställa in allt... Inte kul för Elin att kunna komma på sin egen 20-årfest och sen så kändes det inte heller rätt av mig att ha fest ändå.

Ikvällen blev istället så att "mina tjejer" kom hit för middag och en massa babbel och självklart "lite" dricka på det ;). Tyvärr så missade du något Anette (som också låg hemma och var sjuk), minns inte när jag hade såhär kul och trevligt senast! Tjejer detta är något som vi absolut måste göra om! Och det är snart! Kvällen avslutades sedan med att vi for på en annan fest och trevligt tyckte jag att det också var.

Ikväll är jag bjuden på en annans 20-årsfest, men det är då lite mer utav en lugn tillställning. Hon har nämligen hyrt relaxen på Eddahallen. Så det blir middag och bad där ikväll!

En kort resume på den här helgen så skulle jag nog säga att den kunde inte bli bättre, även pga. alla omständigheter. Trevlig kväll!

Snodde några bilder från Sandras blogg, så fina!






Anette - Hatar denna helg mer än allt

Det suger att ha feber och magsjuka! Mest av allt skulle jag vilja umgås med mina tjejer ikväll som det var planerat. Men det finns ju inget jag kan göra åt saken. Är jag sjuk så är jag punkt. Blir sjukt rastlös av att bara ligga och titta på tv. Har för den delen inga krafter till att göra något annat. Hatar att vara själv en lördag. En lördag för mig är att jobba/stan på dagen och på kvällen fest/mys. Men nu kan jag inte göra nått av det. SUGER!

Helst av allt skulle jag vilja träffa den här söta varelsen. Hon sprider så mycket glädje även fast hon inte kan prata än. Kanske för att hon är världens sötaste!


Anette - Gina tricot

Lovade att visa igår vad jag hade köpt. Men jag mådde inget vidare... Det gör jag fortfarande inte för den delen. Men jag samlade lite krafter för att stiga upp ur sängen och hasa mig ner för trapporna fram till datorn. Här kommer dom...



Nu går vi ju mot ljusare tider. Och hur snyggt är det inte med vita kläder då man är lite brun:)
Allt kommer från GT

Julia - Conscious Collection

Heej på er! Denna dag började med skola, en fysiklektion. Tycker fan att det är svårt det vi håller på nu alltså men det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta. Mötte sedan upp Carro på stan för lunch på Tatung, alltid lika mätt efteråt. Allt man aldrig lär sig att ta "normala" portioner när man är där. 

Självklart så hann vi en sväng på H&M innan maten och tur var det. I förrgår när jag var där så var alla fina plagg från conscious collection slut men idag höörri! Då hade det då fyllts på och det fanns massa saker i min storlek, vill ha allt! Men plånboken räckte tyvärr inte till till allt så det blev ett linne och ett par shorts. Nu ska jag på 360 och träna core! See ya.

Shortsen och linnet!

 

Anette - sängliggande

Hivade mig upp tidigt imorse för att hinna göra flera ärenden på stan innan jobbet. Befann mig på bussen i rättan tid och var på jobbet 20 minuter innan jag började i vanlig ordning. Men allt var inte vanligt med mig idag. Tror ni inte att jag fått feber då.... Bara att säga tack och adjö till mina arbetskamrater (som skickade hem mig). Mår sjukt illa just nu. Hoppas det inte är magsjuka eller nått sånt. Nu ska jag lägga mig och se en film "letters to juliet". Har hört att det är en riktig tjejfilm. Passar bra in på mig, nog för att jag gillar actionfilmer också! Håller alla mina tummar för att bli frisk till imorgon.

Uppdaterar senare idag med nyheter i garderoben!


Julia - väst

Även kul att se att jag var en av dom som hann klicka hem denna väst innan den tog slut. Och vet ni vad! Jag beställde två, så kanske budar ut den andra här på bloggen!


Julia - Beautiful day

Superväder idag igen! Kan ju inte bli bättre och att man även ser resultat på att snön smälter! LOve it! Det ända negativa med hela dagen är att jag vaknade upp förkyld igen... ska man aldrig bli 100 % frisk? Blir så less... Men som tur är så har man ju världen bästa arbetskambrater som alltid ställer upp och kan ta ens pass när det krisar. Så ikväll ska jag mysa ner mig i soffan med en Ben & Jerrys, som jag bara nu väntar på att få hemlevererad. Var huuuur länge sedan som helst jag åt det, så det ska bli gött! Visst är det egentligen helt fantasikt på eftermiddagen när man koller i kylen så är den tom men bara någon timme senare när man öppnar den igen, då är den fylld med massa gosaker! Älskar att bo hemma ibland!

Var även och hämtade ett paket som kommit från H&M idag. Det innehöll följande:
 
Knallrosa träningslinne

Ljusrosa fjäderörhängen. Om ni inte vet det redan så får ni veta det nu, jag ÄLSKAR rosa!


Anette - Miss the heat

Imorgon är det jobb 11-19. Efter det ska jag hem och söka högskola. Så det blir min dag imorgon. Kommer nog inte hinna skriva nått skoj överhuvudtaget. Så jag överlåter allt till min bloggkompanjon.
Nu är klockan mycket, så jag ska gå upp, sätta på tvn och lägga mig. Kan inte somna utan tvn på! Konstigt nog. Bara för att jag inte gillar när det är så tyst. Och kanske lite för att jag är mörkrädd. Don't tell anyone!



Saknar mig och dig i Thailand. VILL TILLBAKA NU!


Anette - Shorts&Dresses

Hade ju lovat att visa lite mer saker som jag köpt i Thailand. Nu visar jag en liten del igen. Idag får ni se mina jeansshorts och långklänningar.




Anette - The scars of your love...

Idag har jag varit på stan och ätit lunch med Linn och Alice. Efter det for jag på jobbet och jobbade 15-21. Vi hade nämligen vip-kväll dvs 10% på allt! Efter det var jag helt slut. Åkte och solade och därefter sökte lite skolor. The end!

Lite bilder från idag:


Det här kallar jag hög effektivitet på mat...

img_9625 (MMS)

Det här kallar jag hög effektivitet på mattelektionen... Nu väntar vi bara på fika! / Julia


Julia - söndag

Har inte varit en speciellt händelserik helg. Fredag som jag nämnde tidigare spenderades med några tjejer hemma hos mig. Vi kollade på film och käkade godis, såg även filmen "Nyckeln till frihet" som några utav oss inte hade sett. Om ni inte har sett den, se den! Superbra en riktig klassiker som man måste ha sett.

Lördag var det jobb därefter blev det att kika på fotboll på Norrvalla istället för att se hockey eftersom de låg under så mycket just då. Var kul att höra att det senare var 4-3 men tyvärr så räckte det inte hela vägen denna gång! Kvällen spenderades i Nathas megasoffa med hemmagjord "Galenpanna" på personer i Skellefteå, rikigt kul! Haha inga mer kommentarer på det. Kvällen avslutades sedan med att vi såg filmen "Date night".

Söndagen har spenderats hela dagen på Norrvalla och sett fotboll. Minns inte senast när jag frös så mycket som jag gjorde i slutet och det blev inte bättre heller av att det började snöa... Kvällen kommer att spenderas i soffan hemma med mami och papi! Byee


Julia - helg

Äntligen fredag och det bästa av allt är att jag varit ledig! Dagen firades då med träning på morgonen, därefter njuta ute i solen i 40 minuter och kl två möte jag upp Jullan på stan för en snabbfika som istället blev en långfika. 

Nu sitter jag och väntar på att några ladies ska komma och ansluta sig med mig. Sen blir det mest troligt att spendera hela kvällen här med gosaker. Trevlig kväll!

Och idag kom även the lady in red hem från sin vilda djungeltripp!
 

Julia - taaaack!

Ibland älskar jag att mamma reser så mycket som hon gör, för då kan hon köpa saker åt mig i andra städer.

Tack mami!

Julia - torsdag

Äntligen är min första löparrunda avklarad! 5 km är faktiskt nöjd, första konditionspasset efter min sjukdom. Skönt att lite av kondisen är kvar, hade ju så bra innan jag blev sjuk... 

Annars så har det varit matte hela dagen. Tur att jag och Elin nu har fått vår lilla personliga lärare Olle, annars hade matte E gått åt pipsvängen. Blev sedan fika med några tjejer på stan och självklart hann jag också på Bik Boks 50%-rea. Två linnen fick jag med mig hem. 

Nu ska jag återgå till hockeyn, har inte varit så delaktig i denna match. 

Köp från idag, endast 124 kr blev det!
 

Baksidan på linnet

Julia - Umeåshopping

Blev en sväng till Umeå igår med några brudar och shopping blev det. Lisa som var med hann även att klippa sig på en dropp in, imponerande! Efter hemkomsten blev det sedan träning, har inte varit på 360 på tre veckor så det var behövligt kan man säga! Kvällen avslutades sedan med mys i soffan.

Outfit, älskar min poncho! Måste passa på och använda den nu.


Shoppingen för dagen:



Och som jag har längtat! Äntligen hittar jag ett par som passa min långa, smala fot!


Är så jäkla glad att jag inte bor i Malmö!...

img_6134 (MMS)

Är så jäkla glad att jag inte bor i Malmö! Hade aldrig kunnat sova på nätterna. Tänk att vakna med en orm som slingrar sig bredvid en i sängen. Uuusch! / Julia


Anette - I was born this way

BLÄÄÄÄÄÄ.... Gillar inte att jag inte kan köpa en Ipone4 förrän år 2012!!!! Jag ska alltid lyckas binda upp mig för länge. Men nej jag ska inte vänta med att köpa den! Nästa lön som kommer så ska jag laxa upp med 6000 kr cash och gå och köpa den!!! JOOODÅ. Hatar telia

Så nu är jag ARG bara för det där. Och nu kommer jag vara arg hela dagen. Jag vill ju ha ett linne på stan men jag försöker att inte köpa det för att jag inte har så mycket pengar kvar, har inte fått lön som alla andra nämligen. Och jag vill verkligen ha det... Och jag är jättehungrig. Och dom är sega med att laga maten så jag blir ännu mer aarg. Så nu borde ingen prata med mig förrän jag fått i mig mat.

Vet inte ens vad jag skrivit nu. Fingrarna bara tvärglödde till för att skriva av sig lite.

Julia - 15.39

Hellå, hellåå. Ny vecka och nya möjliheter kan man väl säga. Dagen har börjat rikigt bra varit i skolan och hunnit göra bort lite skolgrejer, gjort lite andra ärenden också och nu sitter jag här i soffan och slappar. Kollar på min favorit eftermiddagsunderhållning, Top Model. Byee ♥


Från i lördags:



Lite senare under kvällen....

Förfest hos Emelie och stämningen kunde in...

img_7002 (MMS)

Förfest hos Emelie och stämningen kunde inte vara bättre. Denna kväll kan omöjligt sluta dåligt! Trevlig kväll! / Julia


Julia - kalasmys

Nu drar jag på kalasmys hos Jennilla! Såg förresten ut såhär idag!



Ps. Jullan Stenmark måste ju också välkomna in dig i iphoneträsket! :D

Julia - fredag

Fy vilken dålig bloggare jag är. Varit mycket plugg den här veckan också men Nuuu är det äntligen över. Nu kommer några lugna veckor igen och sen i slutet på maj så kör vi stenhårt igen. Är så otroligt less på att min förkylning aldrig försvinner heller, har inte tränat på tre veckor nu börjar känna mig smått rastlös...

Helgen bjuder iaf på många roligheter. Ikväll blir det att fira Elin som fyllde 20 år igår med några brudar. Fika, saft och hela köret. Imorgon blir det att sova så länge jag kan, absolut ingen väckare sen under dagen göra absolut så lite som möjligt. På kvällen blir det sedan födelsedagsfest/ förfest hos Emelie som fyller 20 år och därefter Folkparken, ses där va?! Har på känning att den här helgen kan bli rikigt bra och det ska jag se till att den blir också! Trevlig kväll ♥


Köpte ett läppstift på Make Up Store igår. Har varit sugen på detta väldigt länge och nu när lönen kom förra veckan så kände jag att det var dags att slå till!

Anette - Bon Bon

Nu har jag hunnit varit och tränat Barbell och duschat och ätit lunch. Snart ska jag börja bege mig upp mot solbacken för att jobba. Har ett kortpass idag 1500-1910. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men förmodligen bara ta det lugnt framför tvn. För imorgon ska jag upp och jobba klockan 12.

Istället för att lägga ut en bild, så lägger jag ut en låt från thailand ;) Den är bara bra iaf ni har på högsta på basen!:P


JAAAA!!!! Klarade min matte D tenta!!! Är ...

JAAAA!!!! Klarade min matte D tenta!!! Är så lycklig! Men nu måste jag läsa matte E.... Blä.


Anette - Trust is earned

Har tänkt börja bege mig mot sängen...eller det sa jag för en timma sen också. Har som fastnat här. Jag googlar på massa tatueringar. Är väldigt sugen på att göra en. Men jag kan inte bestämma mig för vad. Har tre favoriter som jag har tänkt göra till min egen. Får se hur det blir, om jag vågar lägga mig under nålen eller inte.

Har suttit och tittat på bilder från thailand. Jag vill verkligen tillbaka. Älskar landet! Det är så underbart på alla sätt och vis. Kanske åker tillbaka dit nästa vinter. Det är så mycket jag vill göra. Kan inte bestämma mig. Men resa är typ min största passion just nu. Jag VILL resa. VILL VILL VILL!