Anette - We were always ment to say goodbye

Jag säger bara...Jag har ljugit för mig själv sen några månader tillbaka. Har låst mig fast. Men nu har jag rivit muren och nu kommer alla sorger fram. Det jag gömt i mitt undermedvetna. Har inte velat vara ledsen, har inte velat vara ensam. Har bara velat vara glad. Ville inte ta itu med nått. Men nu var det dax. Och jag får se hur lång tid det tar att klättra uppåt igen. Men, jag ska må bra igen. Ska inte falla tillbaka ner i hålet igen. Utan, nu vet jag hur det känns att vara på botten. Kan nog inte bli värre. Hoppas jag... Måste bara tänka positivt. Jag ska klara det tillsammans med mina vänner och min familj, med dom jag vet älskar mig, finns där och stöttar mig.


Anette - If it's worth having it's worth fighting for


I don't know where we're heading I'm willing and ready to go
We've been driving so fast we just need to slow down and just roll

Anette - When we're together, I just lose my way

Hej! Känner på mig att den här veckan kommer gå fort. Jag har bara kvar tisdag och onsdag, och dom dagarna så har jag sovmorgon till 11 och 12. Apskönt. Och på torsdag är det innebandycup på eddahallen. Kommer vara sjukt slut efter alla matcher. Men det funkar. Vet typ inte knappt vilket lag jag är med i...men det löser sig nog.

Ikväll är det Svenska Hollywood-fruar på tv. Så det ska jag definitivt titta på. Men först duscha av mig. Var ute och sprang innan middagen. Duktig! Sen så har jag och Simon ett avtal mellan varandra, ett skriftligt också! Bara för att bli fit till sommaren...och turkiet. Ni kan säkert tänka er vad det är... BLÄ, är inte nöjd.


Fannan och jag i fredags:)

Anette - It's complicated, it always is...

Åh, såg just att Jullzorr skrivit ett inlägg från thailand. Är sjuukt avundsjuk på att hon får vara i ett varmt och soligt land medan vi har snöstorm...hörde att det skulle snöa hela nästa vecka också. BALL? Om det fortsätter såhär så lär vi gå omkring i dunjacka och skoterskor på studenten... snön kanske aldrig försvinner. Nästa vinter hinner nog komma innan snön har hunnit försvinna. Kommer allstå bli en ny istid tror jag!

Har varit i morfars lägenhet idag. Har skrubbat köksluckorna med en tandborste. Går inte så fort kan jag säga er, men det ger absolut resultat. Nu ska jag koppla av framför tvn med mamma. Ska gå in på tv.nu och titta om det är nått värt att se. Efter det blir det nog sängen!

Har inga roliga bilder att dela med mig av. Väntar ivrigt på att Fanny ska skicka bilderna från i fredags. Ska lägga ut dom så fort jag fått tag i dom. Puss


Julia - From Thailand

Hallåhallå.

Direkt från vackra Thailand. Hotellet hade förvånadsvärt trådlöst internet, så nu sitter jag här och kollar runt på lite bloggar. Vädret har tyvärr inte varit så bra hitills, regn, moln, sol allt som man kan tänka sig här. Idag är första dagen som jag har fått lite färg men som tur är så har jag 14 dagar kvar att försöka få lite färg på.

Ikväll har vi suttit ut på altanen och kollat på hockeyn, såg bara sista perioden men det gjorde inte så mycket eftesom internet inte är det bästa. Kändes ganska konstigt att sitta här i Thailand och kolla på ishockey... men det är ju kul att man kan göra det!

Imorgon hoppas vi på bättre väder och då ska jag pressa så in ii...

Saknar er där hemma, men vi ses snart! ha det så bra

Puuuussss


Anette - I want you to know, that it doesn't matter


Hittade några ugly pics från gotland från typ 1800-talet...

Med det här säger jag godnatt och sov gott!

Anette - Someone just told me, you should be happy

Gårdagen var väl, ja vad ska jag säga, rolig? Det var en himla massa folk ute, och för en gångs skull hade dom öppet båda våningarna. Men eftersom alla 91or är vana att det bara är öppet uppe var det i princip öde på nedervåningen. Men det är trevligt när det är mycket folk, man träffar många man känner. Men dock så är det svårt att hitta igen sina vänner. Blir alltid så att man splittras... Men man har alltid någon kvar vid sin sida. Kom hem vid 4 och somnade direkt. Jag och Angelica gick på frasses imorse när vi vaknade, sjuukt gott! Så nu ska jag bara se vad som händer idag. Ska städa mitt rum bland annat... Inte lika frestande. En dusch skulle också minst sagt behövas!

Ska försöka få tag på bilderna från igår. Dom är sjukt barkade...

Anette - Monroe bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Thailand

Sitter nu på Arlanda på väg till Thailand! Wiiieehoo! jag ska försöka sola lite åt er här hemma ;)

Har nu också fört över pengar till Anette så hon kan boka plats åt mig till balen, så att jag inte står där helt tomhänt när jag kommer hem.

Kommer nog inte bli så mycket bloggande nu när jag är borta, men ska försöka att skriva lite grann och hålla er uppdaterade.

Tjejer festa lite åt mig med på fredag, och glöm inte att pussa Anders Bagge från mig.

Ha det så bra!


Anette - Have a heart

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hände inte så mycket där. Fotades inför vår klassbok, sen hade vi musik en stund. Just ja, vi blev även informerade av arbetsförmedlingen. Nu ska jag laga mat och träna lite. Sen får vi se om jag far och ser hockeyn någonstans. Ja.. det var min dag kort sagt. Puss

Fick lov... hehe

Anette - You should be happy, I would know

Jag sitter här och funderar på att shoppa mig ett par nya skor. Har ju 100 kr rabatt på nelly.com så jag ska nog klicka hem några skönheter därifrån ikväll. Dom kanske hinner komma innan helgens bravader. Efter jag valt vilka det blir ska jag gå och mysa framför soffan. De visar hollywood fruar på tv 3. Det har faktiskt redan börjat så jag måste kila iväg. Lägger ut en bild på vilka skor det blev sen! Puss

Anette - Remember me

Hellu! Kom just hem från Emelie. Vi har suttit ute i solen och läst tidningar, och tittat på när hundarna lekt i snön. När det blev kallt gick vi in och tittade på new moon och kollade efter lite student klänningar. Har precis ätit middag och nu ska jag och Axel kanske göra chokladpudding eller nått annat gött.

Ikväll vankas det bio med Emelie. Vi ska se Remember me! Vi har hört att det ska vara en gråtfilm... Vi kommer grina ihjäl oss. Vi börjar typ gråta till trailern till Dear John!? Fast den kan jag lova att vi ska se när den kommer ut!

Nu är det dags för chokladpudding. Puss!


En härlig sommardag! Längtar

Anette - Not the best week

Idag vaknade jag klockan 10 och var ganska så trött fortfarande... Kvart över 10 ringer JULA och frågar om jag kan komma och jobba klockan 11 för att någon blev sjuk. Jag säger att jag ska försöka hinna till dess, och självklart var jag på jobbet klockan 11. Jag jobbade till 17.10, så nu har jag hunnit äta hemmagjort pizza och snart ska jag äta efterrätt. Ikväll ska jag till carro och vara med alla mina goa tjejer!

Det har varit en mycket händelserik vecka. Eller jag har varit så sjukt arg och ledsen hela veckan. De flesta vet nog vad som helst. Inte nog med att man blir sviken av en kompis som brutit ett löfte, utan den ska bli arg på mig utan anledning när det är jag som ska vara arg. Och det blir jag som ska försöka få allt som vanligt igen också... Hatar att bråka, det tar en sån energi. Och speciellt när det är någon som man tycker om. Inte nog med att ett löfte bröts, utan det spreds även en massa lögner om händelsen, så att alla skulle ställa sig emot mig. Sånt gör mig bara ledsen. Fyfan... När jag sitter här och inte har gjort nått fel. Förstår inte varför om jag ska vara ärlig. Men, det är bara att försöka gå vidare och lära sig leva med sina eller andra folks misstag. Som man brukar säga: "Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta"

Julia - Free fallin'

Är nu hemma från en trevlig kväll med klassen. Vi kollade på filmer från olika projektarbeten som folk i min har gjort. Roligaste filmen måste ha varit klassfilmen som två killar i min klass har gjort, känns hemskt att man snart ska splittras från alla.

Imorgon är jag ledig så fruktansvärt skönt, men tyvärr så har man skolarbete som man måste göra istället...

Godnatt

Julia - Headlines

NU är projektrapporten inlämnad och jag har aldrig varit gladare. Stackare er som har det framför er... mycket arbete men samtidigt så är det väldigt givande för man utvecklas mycket med sitt skrivande och planerande.

Har idag varit på Umeå universitet och kollat på olika utbildningar. Blev otroligt taggad på att börja plugga till hösten, men vi får se vad som händer... Lutar mest åt att jag stannar hemma till hösten och läser basåret här.

Bara 6 dagar kvar till Thailand nu, längtar!!! Dock känns det jobbigt att lämna min lill gubbe hemma, men förhoppningsvis så ska det gå bra.

Vi måste göra något snart brudar, har inte träffat er på länge! Det ryktas om att Jannie är hemma också?


Anette - Fire burning inside

såååå jävla låååågt! brinner av ilska just nu. för arg för att kunna somna... ska berätta mer sen så att ni förstår! ska försöka sova nu.

Anette - Keep shining

Nu har jag varit och tränat. Väldigt skönt. Ska trycka i mig några ägg och sedan duscha. Ska ta det lugnt ikväll. Imorgon väntar skolan till klockan 16.00 sedan jobb mellan 18.00-21.00. Klubbkväll på Jula. Jajemenn, blir kassatid i tre timmar kan jag lova. Nu Anette, fokusera på äggen, mums!



Anette - Design ÄGGO?

Mitt mästerverk (eller så inte) jag gjort på skolan. En miniatyr fåtölj! TADAA!
Jag hoppas att ni förstår att det är ett trasigt ägg.... Tips på namn? ÄGGO? ÄGGIS.....Nä jag är dålig på sånt. Hjälp mig snälla?


Anette - This is me

Ibland tror folk att man kan behandla mig hur dom vill, för att de tror att jag inte blir ledsen någon gång? Så är det verkligen inte! Jag är en sån person som försöker jag skratta bort det när det blir jobbigt. Det är min försvarsmekanism mot folk jag inte vågar visa mina känslor för. Jag skulle aldrig våga visa att jag blev ledsen och sedan gå därifrån...I rädsla för att ingen skulle bry sig, att ingen skulle följa efter mig eller att ingen skulle stå på min sida. Och jag kan förstå att folk som inte känner mig så bra tror att jag inte blir ledsen för nått och tar allt med en nypa salt och fortsätter leva. Men jag är inte den personen ni tror. Utan jag försöker att inte tänka på det för att inte må dåligt. Och oftast så orkar jag inte så länge, utan allt brister ut sen i stora mängder då jag är själv. Jag kan skilja på ironi och allvar. Så bli inte rädda för att säga nått nu. Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här, men det kändes skönt. Och det kan kanske få vissa personer att förstå.

Julia - Hello

HOho äntligen hemma från Åre.  Man kan säga att vi fick uppleva alla sorters väder sol, regn, snö, molnigt och inte minst BLÅSIGT, jättetråkigt att jag inte ficka åka kabinbanan ända upp till toppen:( men annars så har resan varit jätterolig. Trevligt att ibland umgås med folk som man inte alltid träffar.

Idag har jag varit i en snabbis på skolan och hade NKb efter det bar det vidare till 360 för att träna spinning och core. Hela efter middagen satt jag och skrev på den oändliga projektrapporten, grymt skönt att projektarbetet klart är färdigt. Och ni TVÅOR böjar fundera på projektarbete NU, för när det kommer bli aktuellt så kommer ni bara att ha en vecka på er att bestämma vad ni ska göra. Så ett smart tips är att börja fundera nu vad ni vill göra.

Nu ikväll har jag varit och jobbat och det är bland det värsta jag har varit med om hur LITE folk det var. Men ibland är det ganska skönt att det är lugnt.

Imorgon bär det av till Bygdsilijum för alla FL-klasser, riktigt trevligt. Dock är jag lite mättad på skidåkning, men alltid skönt att slippa skola ;)

PS. Vill bara säga att nästa onsdag så bär det av till Thailand för min del!



Jag och kussen Alice i Thailand -07.


Anette - Before I go to sleep

Nu har jag gjort ritningar till mitt "nya" rum hemma hos mamma. Det kommer bli great! Nu ska jag gå och träna lite, eftersom det inte blev gymmet, och sen duschen och sen hollywoodfruar med mamma;P Puss


Ge mig denna skönhet!


Anette - You know my weakness, that is why i'm sleepless

Idag har jag varit på skolan och dolat på. Den gick som undan ganska fort. Nu sitter jag och väntar på att Axel ska komma hem från fritids. Hunden kom just in på mitt rum och hoppade upp i sängen, han vill nog att jag ska gosa lite med honom. Sötis. När mamma kommer hem ska vi laga pasta med salamisås, riktigt gott! Sedan om vi hinner före jag ska träna så ska vi kolla på tapeter till mitt rum. Är ganska sugen på grå tapeter, skitsnyggt. Men då blir det grått över hela rummet, ljusgrå förmodligen. Hörde en fågel viska att det börjar bli ute med fondväggar...Simon och Thomas säger iaf det;P haha. Men vem bryr sig. Jo jag.....

Är enormt irriterande att armbanden pinglar när man skriver, och jag sitter i en ställning som gör så att jag får skrivkramp. Så på schemat idag står ganska mycket... städa mitt rum, tapetaffären, träning. Puss


Mitt knä ser helt knäckt ut......


Anette - Kära bloggvän

Julia jag måste säga......Jag är besviken på dig. SKRIV!

Anette - Keep on walking

Idag har jag varit och jobbat, 11-15. Tiden rann bara iväg, skönt! Efter jobbet mötte jag upp mamma på willys där vi handlade mat åt både oss och mormor. Vi kom hem och lagade oxfilé med bacon och pommes. Självklart joinade även beasåsen maten. Smaskigt!
Nu väntar jag på att mamma och patrik ska bli klara så att vi kan sätta oss och se new moon! Hoppas att dom gillar den, annars blir jag besviken. Vad har ni för er ikväll? Puss
råglad.

Anette - Let's go



(Konstiga poser... men men)

Medan alla andra är ute och festar så åker jag nu till Carro för en myskväll! Ha det så trevligt ikväll allesammans! Puss

Anette - Some people want it all

Ikväll ska jag över till Carro för att umgås med henne och Stenis. Vi ska ladda upp med en massa godis och chips till melodifestivalen. Vi ska heja på snyggingen Eric Saade! Han ska vinna! Måste typ ringa och rösta... Blir av!
Sedan får vi se vad vi hittar på, kanske åker förbi Olles en sväng och hälsar på Nathalie och Emelie som ska ut och partaja. Eftersom det är jobb för mig klockan elva så avstår jag. Okej inte bara därför, utan jag är ganska så less det också! Vi andra taggar till när Anders Bagge ska komma till Station i slutet på månaden!

Nä ska gå och ta tag i mitt liv, eller snarare göra det min mamma bett mig om, plocka upp ur diskmaskinen. Skriver mer sen! Puss


RÖSTA PÅ ERIC IKVÄLL!

Anette - Here we go now

Idag har jag arbetat för första gången sen början på januari. Känns väldigt skönt att få skrapa ihop lite stålar. Var lite nervös att jag skulle ha glömt bort hur man gjorde med kassan, och glömt vart allt låg (jula är en väldigt stor butik), men jag minns det mesta! Imorgon är det jobb igen, mycket bra!


Bilder från igår!

Anette - There's no angels here

Idag har jag spenderat den fina soliga dagen med Emelie. Först var vi ute och gick med hundarna, sen bestämde vi oss för att fara till klutmarksbacken och åka lite. Vi blev dock less ganska fort... det finns ju bara 3 backar. Så vi begav oss hemmåt innan fyra.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten. Det blir tacos till middag. Mums! Efter det ska jag till vitbergsbacken och åka pulka och grilla med folk. Mys!


Längtar till turkiiieeeeet!

Anette - Eclipse trailer



Äntligen har trailern till Eclipse kommit ut. Var faktiskt inte alls förberedd på att den skulle komma... Har inte varit så insatt. Eller ska jag säga, inte lika insatt som jag var i new moons trailer. Hade nått twilight il just nu. Nog för att jag älskar twilight väääldigt mycket. Håller på att läsa eclipse just nu för andra gången bara för att uppdatera mig lite mer om vad som hände i boken. Böckerna är mycket bättre än filmerna. Man missar sjukt mycket av att bara se filmerna. Så ni som tycker att filmerna är bra, läs böckerna. Ni kommer att bli förälskade! Jag själv är verkligen inget fan av böcker. Men när jag läste twilight första gången var jag fast, kunde inte sluta läsa. Annars har jag en massa påbörjade böcker här hemma, som jag aldrig läst ut. Så är du tjej, eller kille, LÄS DOM!

Anette - Du gamla, du fria

Jag orkar inte mer... skrev just ett långt inlägg som försvann. POFF så var det borta. Har inga krafter kvar att skriva ett nytt långt. Så jag sammanfattar mig.

Sjöng nationalsången idag på hockeyn. Var sjukt nervös så jag tappade rösten 2 gånger i första versen. Andra versen gick säkert bättre. Minns inte, fick någon slags nervös blackout. Mina vänner kunde inte förstå att det var jag på isen, även fast dom visste att jag skulle sjunga, för att jag såg ut som en pygme. Eller, iaf en väldigt liten tjej. Dom trodde inte på att det var jag förrän dom sa mitt namn och när jag började sjunga. Det är inte lätt att se lång ut bland män på skridskor. Nej, försök själva! Inte ens en man skulle se lång ut brevid dom.. Juste!

Det var min sammanfattning, och med det säger jag godnatt!

Anette - Angelina Jolie som man

Tur för er att ni inte föddes i det andra könet...


Anette - Heartless


Här är ett litet stick från baldershowen då jag sjunger Heartless.

Anette - A cold story

Jaha så idag drog Julia till åre och Fanny till Stockholm. Har knappt hunnit träffa dom under lovet... Kul. Själv är man kvar här hemma i Skellefteå och gör absolut ingenting. Ska på hockeyn ikväll med pappa. Vet inte ens vilka dom möter? Men gratis sittplats är alltid nice.

Ska se om jag kan laga mig nått gott. Börjar bli lite hungrig:S Skriver nog lite senare;P



Julia - this is my life

Jag får väl skylla på att jag har varit inne i min lilla egna värld.. Drar iaf till Åre imorgon, sjukt ball! Hoppas bara på fint väder nu. Igår var jag på kalas hos min kusin som fyllde 24 år, shit snart är jag typ också så gammal. Tiden går fort när man har kul. Riktigt skönt med sportlov nu också, det som är mindre skönt är att projektrapporten ska vara inlämnad på tisdag efter lovet vilket då blir att jag kommer att måsta sitta och skriva som en galning. Hatar när lärarna inte kan ge en "riktigt" lov.

Ska se om jag hinner blogga lite när jag är i Åre, annars hörs vi när jag kommer hem. TJING


Anette - Time after time

Har precis kommit hem och hunnit duscha. Lägenheten är snygg nu, så nu kan man dra dit en mäklare. Gud som vi har kämpat på jag och mamma. Får se om jag orkar göra någonting ikväll. Blir nog bara slappa framför tv:n. Sjukt skönt. Kanske ska tvinga mamma att se New moon! Hon tyckte ju att första filmen Twilight var lite mesig. Hon är van läskiga vampyrer.. Inte att dom glittrar när dom kommer i solljuset direkt. Men hon ser fram emot att det kommer varulvar:P

Nu väntar det köttbullar på middagsbordet. Ni får ha en bra kväll!

Förresten så verkar jag vara den enda som försöker hålla bloggen i liv. Julia är ju i sin egen lilla värld...SMISK JULIA! SKRIV MER!


En liten del av min samling ögonskuggor från makeupstore


Anette - Hey boy don't you know...

Vaknade i morse och kände mig sjuk... Hade ont i hela kroppen efter gårdagens slalomåkning. Ska fara till morfars lägenhet snart. Ska bara dricka upp mitt kaffe och klä på mig. Sista rycket i lägenheten nu, ska mest bara plocka undan lite och dammsuga  och dammtorka och såå.

Efter det ska jag he mig ut på en löpruda. Sedan ikväll vet jag inte. Får se vad kvällen har att erbjuda! Puss


Fick ett sms av Simon som är i USA igår "Sitter med en Ben&Jerry's milkshake och kollar på empire state building".
Själv hade jag inte så mycket att komma med, satt fast i en bil i piteå och väntade på bärgning... VILL OCKSÅ VARA DÄR!=(

Anette - Is there any hope at all?

Nu ska jag börja bege mig mot sängen. Har varit en lång dag idag. Steg upp vid klockan 7 så jag börjar bli ganska trött. Men det är en ny dag imorgon. Och det återstår bara att se vad den har att erbjuda. Huset har börjat bli tyst nu, alla har redan lagt sig. Ska krypa ner i sängen med min underbara bok och läsa ända tills jag somnar. Godnatt allesammans!



If I begged and if I cried
Would it change the sky tonight
Would it give me some light


Anette - You should be lucky

Jadu. Vad ska jag säga om den här dagen. Den började med att jag hyrde en snowboard eftersom den jag brukar ha har för stora skor... brukar bli plågsamt i längden. Åkte ett åk, sen var jag sjukt less. Backen var hård och brant. Jag satte mig ner typ 100 gånger för att vila mina stackars vader. Men när jag väl tagit mig ner så gick jag in och bytte snowboarden mot ett par slalomskidor. Har inte åkt det på 4 år, men det satt verkligen i ryggmärgen. Jag var kung! Jag åkte alla backar som gick och det gick 110 km i timmen. Det rann tårar när jag kom ner! Älskar fart!

Men dagen ska ju inte alltid gå som smort. Axel gjorde en faceplant i sittliften och började blöda näsblod:S Stackars liten kaka. Det rann och rann. Plus att jag fick en jäkla liftstång rakt på nosen. Det bara spruta ut tårar...kan inte kontrollera dom när det gäller näsan. Det gör förbannat ont!

Jaa, sen gick det inte så bra sen heller... På väg hem stannade bilen i piteå. En rem hade gått sönder så hela bilen stannade. Skit! Där satt vi och väntade på att mammas kompis skulle komma och bärga oss till en verkstad i en timma! Sedan fick vi skjuts hem. Så jag kom hem si sådär två timmar senare än tänkt. Fy farao...

Nu vill jag bara ta en dusch och sedan lägga mig och läsa eclipse för andra gången! Har nästan glömt bort hur den boken var. Men jag skriver mer imorgon!
Puss!


Anette - Kåbdalis

Nu drar vi till kåbdalis! Puss

Dom bjuder jag på.......

Anette - Dust in the wind


Här sjunger jag och Sandra Fält Dust in the wind på en liten konsert för världens barn!

Anette - I can still hear you

Nu har jag beställt min balklänning. Det blev faktiskt inte dyrt alls! Den specialsys just nu och ska sedan fraktas från USA. Det här ska nog bli jättebra. Pratade med min syrra i Indien för ett tag sedan. Hon ska sy upp en långklänning åt mig! Wie=) Vill ha en till sommaren. Sjukt snyggt! Men vet inte vilken färg än, blir nog en svart. Ska se om jag hittar någon snygg som jag kan skicka bild på.

Imorgon ska jag iaf fara til Kåbdalis (om det nu stavas så) Det ligger iaf 20 mil bort.... Ska dit med mamma, Patrik och Axel. Dom ska åka slalom och jag snowboard. Blir första åket nu i år! Blir nog jättebra. Eller så inte. Men nog ska det sitta i ryggmärgen eller?;)

Ska gå och se tv med mamma nu! Puss


Hittade en bild från semester 2002! Då var jag 11 år.... Den bjuder jag på! Söt?


Anette - Mobilpics

Hitta förövrigt några konstiga bilder på min mobil...


Mina och Simons blå plättar. Blev godare än dom ser ut!

Har man ingen spegel där man kan titta bak så måste man ju ta kort. Visste dock inte att jag fastnade på en spegel iaf;P

Samma sak här, fick lov att ta kort för att se om allt hår var lockat;)

Här är mina stora örhängen som jag köpte i sthlm.


Anette - I show you how to love

Det här köpte jag idag.. och lite till! Orkar inte lägga ut sminket! De gick inte att fånga någon att plaggen på bild... västen med volanger ser blå ut? Och tunikan eller t-shirten eller vad man ska kalla det ser helt knäpp ut på bild. Jackan ser bara tråkig ut. Allt är mycket bättre i verkligheten;) haha!



Anette - There's no halo around my head

Oj oj oj. Så dålig uppdatering vi har! Smäll på fingrarna... Idag har jag varit på stan med Carro. Köpte en ny jacka, en t-shirt eller vad man ska kalla det, ett par örhängen, ett set armband, ett läppstift, en kajal och två ögonskuggor. Ska ta kort på allt och lägga ut det snart. Ska även lägga ut en klipp då jag och sandra fält sjunger från en liten mysig konsert i november.
Skiver mer sen efter middagen då! Puss


Anette - Happy birthday to me

Jaha då var man 19 år! Hur ska detta firas då? Kom just hem från en ganska misslyckad utekväll. Eller den var helt enkelt inte så ball. Men det kommer fler. Iaf så hade jag kul med vännerna på förfesten hemma hos mig. Jag bjöd på marängsvish och chips. Linus och simon sjöng "ja må hon leva" i stämma och jag fick min favorit kaka med ljus på! Jättegulligt! Sen fick jag 300 kr presentkort på makeup store av tjejorna. Kunde inte bli bättre!

Nu ska jag käka nudlar. Puss!

Julia - All the right moves

Vintertältning imorgon med klassen. Dö eller överleva, det är frågan. Så nu gäller det att packa kläder i sinne, ska inte frysa. Och som tur är så ska Elin med nu också!:D Var osäkert om hon skulle följa med eller inte eftersom hon inte visste ifall hon hade brutit båtbenet eller inte. Men som tur var så var det inte av och nu ska hon med. Lite små sjukt så ser jag fram emot vår tältning, tror att det kommer bli skit ball! En annan bra sak är att jag blev bjuden på 19årfest på lördag, så nu har jag en till sak att se fram emot!

Ni ser väl om jag överlever eller inte. Godnatt


Bilder från vandringen till Ammarnäs.









Anette - Addicted to your light

Nu blev jag helt plötsligt väldigt trött. Ska gå och ta mig en dusch och tvätta bort allt äckligt scensmink som jag borde ha gjort för längesen. Kaka på kaka säger jag bara. UÄKH. Nä, sen blir det sängen med fysikboken. My love! Måste även stöka till på mitt rum, om det finns krafter kvar. Puss!


Ska typ se Twilight? Var ett tag sen nu! The best movie ever made!(L)

Anette - Someone just told me

Åhåå så skönt. Nu är alla shower avklarade. Tycker vi gjorde dom rätt bra faktiskt. Berömmer alla som varit i showen. Alla har varit så sjukt duktiga. Nu är alla trötta och ganska less varandra. Att ha varit upp i varandra så mycket är vi inte vana... man blir väldigt less. Men tur att ingen fått nått sammanbrott, eller? Haha, nej tänkte faktiskt säga tur att alla är så trevliga och roliga, annars skulle det inte gått.

Tänkte bjuda på en bildbomb, bara för att jag inte har bloggat så mycket. Så det kommer bilder från dom senaste 2 veckorna. Njut


Klagar på att min kamera jämt suger, allt blir suddigt... men

Det visade sig att jag bara är skakig i händerna....kul

Scensmink!




Anette - Baldershowen

Hittade några bilder från Baldershowen, tagna av Hanna. 


Anette - It's a damn cold night

Showen gick ganska bra igår faktiskt. Bättre än jag trodde. Kunde gjort det bättre men det brukar väl låta så. Jag  tackar och bockar för all cred vi fick. Nu ska jag försöka ta tag i skolan för studen, ligger en bra bit efter... Sen måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll för att jag ska vara på nordanå kl 07.00 och inte en minut sen. Första showen är kl 08.30 för treorna.. gruvar mig jättemycket. Kommer inte ha någon röst så tidigt på morgonen:S Men det ska nog lösa sig.

Lite bilder från sthlm!


RSS 2.0