Anette - Saying goodnight

Jag funderar starkt på att köpa en mac dator. Tusan så skööön! Mamma har precis införskaffat sig en vit. Allt med den är perfekt. Jag ska lära mig den först, sen får vi se om det blir något köp till sommaren! =)
Nu ska jag gå och sova! Har studiebesök imorgon på Albhins Zacco. PUSS

Anette - This is fun

Vad gör man inte när man har tråkigt? Dom här bjuder jag på!=)

Julia - Don't stop

Förlåt för dålig uppdatering från min del. Dagen började så klart med att jag försov mig... Började jobba klockan 10.00 och det var jag som skulle öppna, men som tur var så hann jag iaf! Efter jobbet blev det en snabbmiddag hos Anders farmor och farfar för att sen fara vidare till stallet och rida. Sitter nu här och väntar på att Anders ska komma men han verkar ha blivit allt för fast vid Wii.

Här kommer lite bilder från fredagen.


















Anette - How did we get here?

Idag har jag sovit till klockan 12. Inte ok! Mitt rum var stökigt som bara den, och jag började städa. Efter jag gjort den vanliga söndagsstädningen så packade jag mitt pick och pack och drog till mamma. Nu sitter jag är med laptopen. Har änligen fått igång trådlösa! YES

Har hjälpt mami med maten, det blev som jag önskade. Tacokyckling! Mums. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Kände att det här blev ett tråkigt inlägg... sorry!
Kan försöka piffa upp inlägget med några sjuka bilder=)?


Anette - Rubrik

Jag famlar kring i detta dunkla rum,
jag känner klippans vassa kant mot mina fingrar,
jag river mina uppåtsträckta händer
till blods mot molnens frusna trasor.

Ack, mina naglar sliter jag från fingrarna,
mina händer river jag såriga, ömma
mot berg och mörknad skog,
mot himlens svarta järn
och mot den kalla jorden!

Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.

Anette - All the girls stamp your feet like this

Hej! Idag har jag och Julia suttit och gjort absolut ingenting. Men det kan vara ganska skönt ibland. Vi for och köpte mat på max, tro det eller ej, det blev 179 spänn!!!! Tusan så feta.

Just nu sitter jag här i morgonrocken och väntar på att Julia ska ringa och säga att hon kommer och hämtar mig. Det ska bli tjejkväll hos Nathalie! Kvällen kommer säkert att erbjuda en massa roligheter, kanske spel och film=) Ingen orkar förmodligen inte göra någonting annat.

Vi ska lägga in bilder från igår senare! Puss
Kan bjuda på två suddiga mobilbilder=)




The party don't start...

HELLU! Jag skickade ett sms till Julia imorse som löd "Hur mår du idag?". Efter ett tag fick jag tillbaka "Bajs". Efter ett antal sms om vem som skulle komma till vem, blev det jag som kom med resorb. Nu sitter vi här båda två och mår bra, eller sådär. Vi fann en skatt för ett tag sen, en chipspåse!!! (Hoppas du inte blir arg nu, Anders)

Nä, nu ska vi dra en drive-in på max! (Med din bil Anders. Lovar, vi ska försöka att inte krocka!) Skulle egentligen vilja lägga ut en bild på hur skabbiga vi är. Vi ser ut som två rabiesråttor.

Vi vill bara tillägga att meningen "ALL IN" är BANNAD på våran blogg! Det är det töntigaste ordet vi vet. Seriöst på svenska betyder det "Allt in"? Så nu vet ni=)



MAX NEXT PUSS

Anette - Party

HEJ! Nathalie är jättefull! Hon spårar;) NÄ, hon är helt ok. Och det är Julia också, och jag...heheheh. Nu kan jag inte skriva mer.. för att då kommer jag skriva nått sjukt! Station snart! PUSS HEJDÅ!

Anette - How I make it



Det tyckte dom i min klass om mig;) Ascool!

Idag har jag haft en lååååång dag! Jag orkar inte ens tänka på den. Hade redovisning sista lektionen, och vi var inte några höjdare på det... Jag har en massa saker att göra, ärenden på stan osv osv... Kl 20.00 ska jag bege mig bort. Som sagt så blir det utgång ikväll! Jag och Julia ska ha med oss kamerorna! Så vi lägger upp bilder imorgon=) Måste kila nu.

Julia - What's the point

Gomorron gomorron. Ännu en ledig dag, fast jag vet inte om det kommer att bli små mycket ledighet för jag måste få klart mitt historiaarbete innan kvällen samt skriva loggboken. Ikväll är det iaf station vilket jag hoppas kommer att bli jävligt ball! Ska försöka få med mig kameran ikväll, då kommer ni förhoppningsvis få se lite bilder imorgon. Hadee!

Att stiga upp på morgonen är inte min starkaste sida...


Anette - All the crazy shit I did to night

Idag försovde jag mig. Vaknade 08.50....Ja, ni kan ju bara förstå vilken bra start på dagen det blev. Jag är ganska sur idag, eller jag kan typ inte vara sur. Är som vanligt missnöjd över mitt hår! Ska lägga ut bild på det senare idag. Nu har jag hål galet länge. Ska sitta här och chilla!

Det är tokigt kallt ute. Måste bara få påpeka det. Jag valde helt fel kläder att gå till skolan i. Jag tog allstå leggings när det är 24 minus! Mina ben stacks kan jag lova! Vill bara ha på mig täckbyxor! AAh, ska typ ha det hela kvällen idag;P Snyggt!

Ikväll blir det station och jag hoppas att alla ni som läser detta också går ut! Visst? Då ses vi! Nu ska jag Kajsa, Malin och Mattis lyssna på partymusik=)

Hittade två bilder på mig och Julia på min gamla blogg.


Skolavslutningen i 9an

Konfirmationen sommaren 06


Anette - Bedtime

Åhåå, äntligen så är jag klar med arbetet. Typ....har bara avslutet kvar. Men jag är för trött för att läsa igenom allt nu och skriva det! Blev ganska så dåligt faktiskt.

Mitt hår är mörkt.................

Nu börjar ögonlocken hänga! Känner mig tokigt trött och slut. Känns som den här dagen har varit i ett år. Faktiskt! Jag orkar inte vara vaken så länge till. Börjar 08.30 imorgon med design. Det är ändå kul! Har nått att se fram emot. Plus att jag ska ut på station imorgon. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig.

Nu sover jag=)


Anette - I'm that bitch

ÅÅÅH jag är tokigt less på att skriva svenska! Jag har suttit med den där jävla artikeln (som förstör mitt liv) i 3 timmar nu! Jag blir gaaaaalen! Måste bara får skriva av mig lite här så att jag inte blir tokig och sliter av mig håret snart! Hade tänkt åka till Anders och se hockeyn jag med, eller se och se, hade tänkt tvinga Julia att färga mitt hår. Men så blev inte fallet. För att svenska suger! Åååå.

Nej jag måste få lite positiva tankar. Ska ju färga håret snart. Hoppas det blir succé. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! Imorgon ska jag ut så jag vill inte se ut som ett grönhårigt emo eller nått... Vet inte om det där var nått positivt förresten... Men äsch! Har inget positivt att säga! MORR

Nu ska jag gå och färga mitt hår! PUSS


Så arg är jag!

Gästbloggarn

God morgon!


Jag är en hemlig gästbloggare med gedigen kunskap från bloggvärlden.


Likt Blondinbellas vader kommer jag nu med mina glamorösa och kärleksfyllda inlägg frambringa ett lyckorus i alla människor vars själar ännu icke är tillintetgjorda.
Mitt första inlägg handlar ju då också givetvis om min frammarsch här i bloggvärlden, vilket jag tror kan leda fram till enastående stordåd!

I framtiden kommer jag bland annat att blogga om frälsarkransen och Anettes Pilgrimsfärd till de djupa skogarna i Tchad.
Jag hoppas att dessa inlägg med avsaknad av pretentiöst innehåll nu ger er alla ro i både själen och när ni åker snowblades på Storklinta.


/ GB = Gästbloggare (Gangstah Bitch


Julia

Middagen snart serverad. För en gångs skull så överraskar Anders mig med att laga mat. Hoppas bara att det smakar bra också! Dagen har varit ganska lugnt. Sov till halv 10 sen begav jag mig hemåt för att hämta träningskläderna och sedan vidare till 360. Har även tagit mig i kragen och börjat med historiauppgiften, vilket känns mycket bra! Skulle helst vilja ha den klar till imorgon.

Resten av kvällen blir det att se hockeyn hos Anders och möjligtvis klippa Tomas hår. Vilket kan bli ett flipp eller flopp... återstår att se. Kan lägga ut före och efter bild.

TJING!

Midsommar -09


Gästbloggare

Iband kommer vi ha en gästbloggare. Den kan komma att vara anonym eller så inte... men det dyker nog upp en eller flera=) Håll utkik!

Anette - What comes around

Hellu! Idag har jag haft en ganska chill skoldag. Eller jag hade grupprov i det svenska språkets historia.. vilket ingen i klassen hade pluggat till. Men det gick ändå hyffsat bra. Har mycket att göra idag... Ska skriva en artikel om en roman och en film, den ska vara klar imorgon. Har fått lite tips av Simon hur jag ska skriva. Jätteschysst! Men jag brukar vara ganska så lost när det gäller svenska.

Dagens ha att göra:
  • Skriva artikel
  • Färga håret
  • Sånglektion

Tänkte dokumentera min dag i bilder!


Jag och Simon satt och chillade i väntan på mattelektionen...

Jag blev träffad av amors pil här om dan men det blev bara en skroma...

Svampbob vandrade förbi och var väldigt glad att se oss!

Simon kände sig tjock idag...

Han vill även visa att han inte hade nått i näsan

Vi förstod inte mycket av det matteläraren skrev på tavlan...
Simon blev mycket förvånad...
Malin kom förbi och var väldigt glad, för hon hade haft sovmorgon!

Dagen slutade med en tjockiskaffe (Kaffe Frappe med grädde) med Sosi på Waynes
Sosi med sin tjockiskaffe

Btw! Det kommer att komma presentationer om oss senare.

Helloohello

Äntligen så har man en blogg! Har verkligen försökt flera gånger att ha en blogg, men det har aldrig riktigt funkat. Men förhoppningsvis så kommer jag att skriva mer nu och försöka hålla bloggen aktiv! Dagen började iaf med redovisningen på religionen efter de så hade vi yttligare tre lektioner. Väääldigt dygt må jag säga men då är onsdagar våran längsta dag i veckan. Ska egentligen inte klaga för jag har ett underbart schema! Slutar mellan tolv och två varje dag. Jag kan även meddela att jag har helg nu. Vi har inlämningsuppgifter i ungefär varje ämne i skolan, så vi har fått möjligheten att istället skriva på valfri plats. Ganska nice!

Nu ikväll har jag äntligen också tagit tag i min träning. Köpte nämligen ett träningskort på 360. Så nu gäller det att pallra sig dit så ofta man orkar för att det ska vara värt pengarna. Det som dock är lite tråkigt är att nästan ingen av mina kompisar har träningskort där... Såå Linn nu kör vi! ;)

/ jv


Tjenixen

Hej! Vi har just skapat denna blogg. Har inte riktigt fått ordning på allt, så den här designen får duga tills vidare. Vi kommer snart att uppdatera.

RSS 2.0