Julia - inköp


Bild från torsdagens köp!


Julia - Wednesday

heej, onsdag är snart slut och det är inte länge kvar nu tills jag fyller år! Det enda tråkig är att jag typ inte har önskat mig något... Önskar mig alltid något under de månaderna som jag inte fyller år, men nu när jag gör det så kommer jag självklart inte på någonting. Det får bli en överraskning vad jag får helt enkelt.

Vi håller på med 2:a världskriget nu på historia och idag såg vi en film om en tant som klarat sig från en av koncentrationslägren. Fyfan vilket helvette som dem har varit med om! Man tror inte att det är sant när man ser det, hur har sådant här kunnat inträffa? Jag började seriöst må dåligt när jag såg bilderna på alla smala undernärda människor, usch så hemskt. Men det är fruktansvärt intressant! Ser så sjukt fram emot provet.

Kvällen började med core på 360, efter det så hämtade jag ut mina skor som jag ska ha till balen och ev. till studenten. Jag står nu och bakar min tårta som jag ska ha till mitt släktkalas imorgon. Det jobbiga är bara att tårtan består av maräng och varje maräng botten ska vara i ungen i en timme.... blir väl klar vid midnatt någon gång!





Vad tycker ni, ska jag ta bort rosetten eller låta den sitta kvar? Vad är snyggast?


Anette - Just let the music in!

Nu kom jag på vad jag ska göra! Jag ska fila och måla mina naglar rooosa. Jag ska försöka spara ut dom, och om jag inte har nån flisa på nageln att bita bort så kommer jag inte bita? Ganska logiskt va? Så jag funderar på att alltid bära med mig en fil! Smart va? Nu blir det filning och nagelvård som gäller.

Ska typ spara ut dom så att dom blir såhär långa:




Btw, det är en jävla uggla som hoar här utanför... fast den är typ inne. Tänk om den är ond och attackerar mig!!!!!! Blir typ rädd. Ska gå och gömma mig under täcket nu. SPRIIING!!!!!!!!


Anette - I will see your face again

Mehe... ville som fara på stan och dola på, men kan tydligen inte lämna hushållet för att då blir lillebror helt ensam hemma. Och det ville inte mamma! Måste lyda plikter ibland:S
Ska väl försöka hitta på nått i min ensamhet då.. förmodligen blir det lite gura, kan inte motstå frestelsen. Det är så sjukt kul att spela. Kan lägga upp ett klipp senare, med mig och gitarren. Om ni vill. Då måste ni kommentera mera och be om det. Annars blir det inget! (det roliga nu är att ingen kommer kommentera haha:$ lika bra)

Tänkte lägga in en bild på mina nya läppstift från Make up store. Men tydligen finns dom inte i sortimentet än på hemsidan. Dom är sommarens nyheter så dom dyker väl upp;)

Lite snygga kläder och brills från Gina tricot!



Ska försöka gå vidare med mitt liv nu=) Hejdå




Anette - Dead and gone

Nu har jag hunnit vara en sväng på stan och betala resan till turkiet. Någon av tjejerna har fortfarande inte betalat! Senast fredag tjejen!! Ikväll blev det ändrade planer så vi får se vad som händer. Har tänkt skriva en rapport sen får vi se hur pigg jag är på att hitta på andra saker sen. Förmodligen inte pigg alls... med tanke på hur mycket jag sovit i natt, ca 4 timmar kanske?
Ska gå och koka lite ris till korvstroganoffen nu. Mumsili. Hörs sen!

Anette - Hospital

Tjen! Kom just hem från sjukhuset. Det var en himla röra igår. För er som orkar läsa varsågod!
Igår ringde min läkare från vårdcentralen och sa att jag måste fara på sjukhuset och undersöka mig med hjälp av ultraljud för att se om det var nått fuffens i min mage på g. Jag besökte sjukhuset och fick veta att det inte alls var nått fel på mina reproduktions organ. Så dom skickade mig till akuten där jag fick träffa en kirurg som sa att jag inte skulle äta eller dricka nått mer idag. Dom tog blodprov på mig och efter dom provresultaten så bestämde dom sig för att lägga in mig på kirurg2. Jag tyckte det var onödigt eftersom smärtan hade avtagit men de tyckte det var bäst så för säkerhetens skull. Så där låg jag helt ensam tills Julia kom på besök, även mamma och pappa och axel dök upp. Jag fick pröva min balklänning osv. Sen kom Angelica och Pernilla och kort efter det Jocke och Anders. Så jag blev aldrig ensam. Eller jo, vid läggdags såklart!
I natt blev det inte mycket sömn, dom väckte mig och frågade om jag hade ont, och jag visste inte vem dom pratade med eller nått, var sjukt förvirrad så jag kunde typ inte svara så bra. Men dom förstod mig i alla fall. Sa mest bara att jag hade ont i armen pga droppen hela tiden. Den gjorde faktiskt sjukt ont och det medförde att jag typ inte kunde sova skönt på hela natten. Sedan väckte dom mig klockan 6 eftersom jag är så sjukt stickrädd. Så dom måste ge mig ett bedövningsplåster innan dom kan sticka mig, och den ska sitta i en timma. Klockan 7 kom dom tillbaka och tog blodprov. 3 timmar senare kom en doktor och klämde på min mage och sa att jag kunde åka hem eftersom smärtorna i magen var borta. Då kom Julia s och Leo och hämtade mig. Och nu sitter jag här och ska värma mat! Helt onödig kväll det där..

Julia - Want!

Snyggt från Lindex





Julia - Soul sister

Har inga roliga veckor kvar nu i skolan... prov eller inlämningar varje vecka.. usch. Det enda positiva i det hela är att vi snart åker till Alanya! Betalade resten av resan igår, så nu är man 5000 kr fattigare. Som tur är så fyller jag år på fredag, och får förhoppningsvis lite påfyllning av pengarna då!

Vad ska alla gör på valborg? Utgång eller inte?



En liten dagens.


Anette - My dear

Baseballjacka från Gina tricot, 249 kr

Anette - How to save a life

Idag har jag varit på vårdcentralen och kollat upp vad det kanske kunde vara. Det verkade inte vara så farliga grejer som jag hade sett framför mig. Så tur det. Jag fick ta blodprov osv. Men nu är jag hemma och fått med mig en medicin mot buksmärtan. Dom vet inte riktigt vad det är, men förmodligen nått skumt virus? Min sänka tydde på det. Så vi får hoppas att knivhuggen börjar avta snart.
Nu ska jag sätta mig och lira lite gitarr, sen ska jag lägga mig och se Dear John för andra gången!
Idag matchade jag naglarna med halsbandet. Halsband från H&M blus från gina tricot

Anette - Visste du att..?

att jag vill duscha?
att jag har ont i magen?
att min senaste kyss var till min lillebror?
att jag lyssnar mycket på slow dancing in a burning room?
att jag funderar på varför jag har ont i magen?
att jag pratar mycket men om helt ovärda saker?
att jag inte gillar att jag biter på naglarna?
att min första riktiga kyss var nervös?
att jag avskyr när folk snackar skit om folk dom inte känner?
att kärlek är underbart?
att jag gillar pengar?
att jag alltid kommer att vara tjej?
att jag är förälskad i ett par skor?
att sist jag grät var förra söndagen?
att min mobiltelefon är seg?
att när jag vaknar på morgonen snoozar jag?
att innan jag går och lägger mig ställer jag väckarklockan?
att jag just nu tänker på hur min vecka kommer bli?
att i morgon kommer jag ha redovisning... och jag är inte redo?
att jag hoppas på att mitt magont inte är farligt?
att jag verkligen vill ha sommar nu?

Hade inte mycket att göra, hittade detta på sandras blogg=P

Anette - Even if you are a million miles away



Nu är jag hemkommen från en sjukt lång promenad. Gick 1 mil...inget skämt. Hunden älskade det iaf. Skruttis. Det var helt ok så länge man har någon att prata med, som tex Julia och Julia. Det blev lite småkallt där vid 10 men jag var ändå varmt klädd. Magen värker fortfarande!!! Ibland gör det så ont att jag vill skrika! Imorgon är det jag som köper 1 liter tranbärsjuice och häller i mig hela för att motverka att det skulle bli urinvägs! Om det inte hjälper får det bli akuten eller vårdcentralen för att jag börjar bli orolig för att det skulle vara nått värre...

Nä, nu mår jag illa som fan. CPmage. Sängen nu, godnatt!


Anette - What I did to you was hurtful

Jag har helt sjukt ont i min mage. Under naveln... har haft ont enda sen i fredags. Det kommer i omgångar. Jag kan typ ha blivit kall och fått urinvägs...Hoppas inte, men hellre det än andra värre saker. Usch! Snälla låt det gå över imorgon så att jag slipper kolla upp det=(
I helgen har jag umgåtts med vänner och jobbat. Igår var jag med Ange hela dagen, sen träffade vi Oscar och Pontus som vi spelade Med andra ord med. Självklart vann jag 2 gånger av 3. Höhö, är king! Nämen det spelet är himla roligt!! Förr spelade jag det typ jämt, men det var ett tag sen nu.
Ska laga lite mat nu, sen om smärtan avtar ska jag ut och gå med julia och julia. Men det blir nog bättre hoppas jag!=) Skriver kanske mera sen! Puss
Bjuder på denna skabbi idag!

Julia - Hometown glory

Dagen började med att jag skulle vara kl sju på stallet, kul... nej. Men det gick iaf bra, hade duktiga medhjälpare! Nu ska jag snart bege mig för att se Anders match en snabbis, för att sedan fara tillbaka till stallet och släppa in hästarna.

Gårdagen spenderades hemma hos Emelie med en massa brudar. Blev bland annat lite bestämmelse om valborg osv. Innan Emelie var vi och spelade bowling, gick ovanligt bra kom till t o m över skammgränsen 100! Men självklart så slog ingen Emelie, vilken stjärna hon är alltså. Du borde kanske satsa på bowling Emelie? Ikväll ska jag nog bara mysa med Anders tror jag. Hare braa


Torsdagens köp.


Julia - here i go again

Aahhh, fy skämmes på mig för att jag aldrig skriver, ni måste verkligen tycka att jag är skit tråkigt.. meen jag har varit sjuk nu fram och tillbaka i evigheter och massor i skolan, så jag har faktiskt anledningen till att säga att jag inte har haft tid helt enkelt. Det har verkligen slitit på mig att vara sjuk såhär länge, och det verkar aldrig bli bättre heller. Så idag tog jag mig i kragen och ringde vårdcentralen för att boka in en läkartid, så att jag får veta vad jag har för fel och förhoppningsvid bli frisk någon gång. Hoppas verkligen inte att jag har fått samma sak som Jack hade på mitt jobb, har var förkyld i över ett halvår och läkarna hittade inget fel... hoppas hoppas inte.

Har även hunnit en sväng på stan idag, blev några ytterligare prylar till garderoben. Ska försöka slänga in ett kort på dem imorgon.

OCH grattis till Natha igen som fyller 20 år idag! Puss på dig.


Anette - 20 bast


Får inte glömma bort att gå ut med att Nathalie varit på systemet idag, för första gången. Men definitivt inte sista kan jag lova;) Grattis Natha!!!!! 20 år, inte illa!

Anette - Where did I go wrong?

Angelica drog nyss. Vi bestämde oss för att sminka varandra...och eftersom vi sminkar väldigt olika så tyckte vi att vi såg helt sjuka ut. När hon sminkar sig själv blir det ju jättebra, men jag är verkligen inte van vid såhär mycket smink. Jag ser typ ut som en tvättbjörn. Själv tyckte jag att hon blev sjukt snygg, lite sådär mystisk och sofistikerad. Hon skulle lätt få 200 killar efter sig;) hehe. Men man är fan inte van att nån annan ska sminka en... nej jag överlåter det till mig själv.

Bara för att det är tråkigt att återberätta nått halvkul...Men jag skriver det ändå, bara för att minnas senare i livet hur fula man varit och vad jag har haft för mig i livet.

(Angelica har köpt en pucko)
Jag: Du måste ju skaka den först (demonstrerar med skakningen)
Angelica: Haha! Fatta kolsyran nu...eller det är ju ingen kolsyra i haha!
Anette: Pucko!
...3 sekunder....
Båda: HAHAHAHAHA Pucko!


Anette - What kind of dream is this?

I wish that when I wake up you're there
To wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by side

Anette - Turn the lights off

Det blev ingen promenad. Johanna har tappat tånageln så det gick inte bra. Vi tog lunch på tatung istället, och jag må få säga att dom har väldans god friterad fisk där! Vi fick båda paltkoma...

Nu ska jag göra nått ärende på stan. Sen ska jag skriva rapporten till projektarbetet och sen iväg på sånglektion! Så jag kanske skriver ikväll! Puss




Anette - You told me that I was beautiful and went right back to bed...

Det börjar närma sig läggdags och jag är trött som en björn som snart ska gå i idé. Imorgon väntar skola 08.30-11.10, matte e och fysik b. Hurra! Sen broarna med syrran och sedan sånglektion och sen löpning! Det blir min dag imorgon. Sen ska jag även försöka lägga mig i tid imorgon. Behöver min djupa sömn, och det sägs att man inte får den om man somnar efter 12... har en kvart på mig då! Sov gött!

Så här trött och sliten ser man ut klockan 02.00 efter en skoldag plus station... Den bjuder jag på! Alla vet ändå hur risig jag är i vanliga fall, inget att dölja;)


Anette - To much of anything can make you sick

Det verkar som att det är bara jag som håller bloggen vid liv... Idag sjukanmälde jag mig från skolan pga feber. Den har gått ner nu så imorgon ska jag på skolan om den inte blommar upp i natt. Men det borde den inte göra. Jag har försökt plugga religion men det går fullkomligt åt skogen kan jag meddela! Det är mycket att plugga på! Har inga krafter kvar. Ska försöka samla på mig lite kraft under veckan. Imorgon ska jag iaf göra det här provet och det ska jag gå sådär. Man kan inte vara bra på allt. Och speciellt inte nu när jag är så sjuukt skoltrött. Jag ska iaf göra mitt bästa. Så, jag ska fortsätta plugga ett tag till. För att jag måste hålla mig vaken till 10 i 12. Ska buda på ett par converse då. Får se om jag lyckas få dom. HOPPAS. Dock har jag inga pengar... Men, det löser sig.

Godnatt:)


Anette - All the right moves

Barkat att festa lördag också...var så sjukt trött kan jag lova. Personalfesten var himla rolig. Ska se om jag hittar några bilder därifrån. Vi körde mörkerskattjakt inne i butiken och hade tipsrunda med frågor som var upp till bevis. Allstå tex "Vem är coolast? 1.David X. Anette 2.Adam" då skulle vi se vem som kunde äta upp en piggelin fortast. Det var himla kul=P Sen är det inte varje dag man får festa inne på jula och sitta i lobbyn och mysa.
Vid halv 12 drog jag Ange, David, Emma och Robin ut på olles. Men det var det inget drag. Så jag fann ett par vänner som ville på station vid klockan 1. Så då drog vi dit. Men det var ju 22 så det var inte så många man kände där. Men det funkade väl. Inget drag där egentligen heller måste jag säga, men det är alltid bättre än olles typ?

Idag har jag sovit till 12! Fick lov att ta igen den förlorade sömnen natten innan... Ska nog ta det lugnt nästa helg, men man vet aldrig. Men i nuläget ska jag lugna ner mig ett tag, eller en helg åtminstonde.
Har skrivit ett fördjupningsarbete inom psykologin. Den skulle handla om hur familjen påverkar ens personlighet. Så blev nyss klar med den! Sköönt!

Ska sätta på ett avsnitt med gossipgirl nu sen sova. Har en sjuk huvudvärk och har börjat hosta. Hoppas jag är frisk imorgon! Känner mig febrig:S Godnatt!

Update:
Hittade den här sjuka bilden från firmafesten på Lisas blogg...Det var upp till bevis vem som var bitigast.

Anette - All the crazy shit we did tonight...

Jasi...vart ska börja? Kom just hem efter nattens äventyr! Kan lova att man kände sig halvt sliten när man steg ut bland morgonmänniskorna som var ute och promenixa. Där gick vi, jag ange och pörn i morgondimman. Kan inte ha sett ok ut. Regel nummer 1. ingen vet vart vi varit!?

Kvällen började hos Emelie med en massa folk. Det var trevligt. Sedan bar det iväg till station8! Som vanligt slog vi klackarna i taket. Det blev iaf en drive-in med taxi på max, slutade med 10 smältost, 2 orginaldipp och 5 supreemmål.. great!
Nu ska och ange tagga personalfest, men sömn först och främst!

Anette - Time after time

Kom just hem från skolan. Dagen gick himla fort. Sköönt! Hela veckan kommer nog gå undan! Har sovmorgon imorgon och på onsdag! Sen har jag heller inget prov eller nått, men måste ändå skriva en uppsats till nästa måndag. Men det löser jag!:)
Vädret är underbart och jag kan känna doften av vååår! Det kan inte bli bättre typ. Åh, nu ska jag gå och vila ett tag. Är lite trött... Puss
Jag idag...

Anette - Don't stop make it pop

Förlåt för lite dålig uppdatering! Har inte haft tid att sitta vid datorn... Har jobbat hela veckan typ, och direkt efter jobbet så har jag umgåtts med Angelica. Så det har inte blivit nått datorsittande här inte. Idag gick jag och Ange på stan, men kom på att jag glömt börsen hemma så det kändes rätt värt. Nej.

I natt när jag och ange skulle sova så vaknade jag 30 minuter efter att vi somnat och började prata med ange. Jag frågade om hon var vaken, men hon svarade inte. Och då fick jag panik över att hon sov, vet inte varför, var typ i trans. Och då började jag knuffa i henne. Och då svarade hon "jaa". Då blev jag helt tyst. Och sen började jag bara gapskratta rålänge. Sen var jag tyst i 10 igen. Sen frågade jag ange om hon visste varför jag skrattade tidigare. Och ingen av oss mindes... bara sjukt. Så då somnde båda om direkt igen. Och imorse då vi vaknade så mindes båda att jag hade väckt henne, men båda tyckte att det kändes som en dröm. haha...

Ska värma lite bullens nu. Puss

Anette - What we have is worth first place in gold

Hallå där! Kom hem från jobbet för ca en timma sedan. Har jobbat benen av mig. Kan typ inte gå längre... AAAh. Sitter och äter en b&j i väntan på att Angelica ska komma och hämta mig när hon slutar jobba, slutade två timmar före henne, yes! Vi ska dra hem till henne och se hockeyn och äta pizza. Efter det ska vi plocka upp Pernilla sen bär det av hem till mig för att mysa framför tvn. En Fanny dyker även upp då hon är klar:D Det här kan bara bli bra! Ska snart gå och tvärduscha. Kan lova att mina fötter inte doftar gott efter några timmar i arbetsdojjorna. Blä! Nä, dom är ingådda. Nog om det... Har sjukt ont i halsen, hade till och med lite feber imorse. Men jag sa åt mig själv att inte skjåpa mig. Så nu är jag väl frisk antar jag!? Min dator är cp så jag kan inte lägga ut några bilder:S Sorry

Anette - I need you like a heart needs a beat

Har nött bort lite skinn på fingrarna nu, häärligt! Bara att fortsätta! Ska tvinga mina små fingrar att klara av F! Dom är så sjukt korta att dom inte vill. Jag klarar av att ta det, men sen är det sjukt svårt att gå tillbaka till ett C! Orkar inte.. Tur som f*n att jag är född envis. Hähä!

Har typ suttit i sängen hela dagen, framför datorn, med guran i famnen. Har lärt mig spela en massa låtar. Är mycket nöjd. Skulle egentligen behöva en dusch. Men det är bara jobb imorgon. Får ta den imorgon efter jobbet. Låter äckligt, men jag är faktiskt inte såå smutsig? Lät också äckligt... Nåväl.

Hittade en sjukt snygg (FUUUL) bild på megafonen.nu....... Bara att bjuda på!=P


Anette - Love is not like a walk in the park

Vaknade alldeles för sent idag. Har fortfarande inte fått fart på mig. Ska ut på en promenad för att försöka komma igång innan det är läggdags igen. Kommer inte kunna sova ikväll... Ska upp tidigt så jag behöver verkligen sova. Börjar klockan 09.00... Men det är mitt eget fel så, jag får skylla mig själv.

Nu ligger vovven och myser här breve mig. Han är säkert en glad kamrat att gå ut och gå med. Så varför inte tvinga med honom ut? Han sviker en aldrig. Min bästa vän!           

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, typ läsa en bok eller nått sånt. Är helt slut, orkar inte göra nått... Men nu, promenad. Puss

               


Anette - I want you to know, that it doesn't matter

Nu sitter jag fortfarande i sängen och klockan börjar närma sig två. Inte okej. Ska stiga upp och hjälpa till med lunchen. Ikväll ska jag till pappa och äta påskmiddag och även få mitt påskägg. Trevligt.

Är så sjukt less på mig själv just nu. Är galen på att mitt mående går upp och ner. Just nu är jag nere igen. Det värsta med det hela är att jag har gjort allt själv. Det är jag som gör att jag mår dåligt. Varför kan jag bara inte göra det bästa av det hela. Jag kan inte bara gå omkring och vara rädd hela tiden. I've got to fight this...

Julia - Pictures



På Arlanda i väntan på flyget till Wien som sedan skall ta oss till Bangkok.


Alice och jag från färjan på Koh Phangan.





Min och Alice lilla hydda på stranden..


Vår säng med endast myggnät och fläckt...


Här sitter jag nu...


In ifrån vår bungalow




Utetoa, är rädd varje gång jag ska gå ut för att det ska finnas ormar, spindlar eller något annat hemskt djur...


Slutligen

Pappa och mamma får också vara med på ett litet hörn.

Kommer fler bilder sen, lovar!

Julia - Thailand 2

Försöker ladda upp lite bilder som jag har lagt in på datorn, men det går inget vidare kan jag meddela... Vi har nu kommit till vår tredje ö, Koh Tao (sköldpaddeön), på vår resa och det är ruggigt varmt och skönt (jag hoppas att ni där hemma blir avundsjuka). Imorgon ska vi till en strand som heter Shark bay där man tydligen kan snorkla med hajar, inte farliga hajar då! Men frågan är om jag vågar gör det ändå.. vi får se helt enkelt. Börjar få lite hemlängtan nu när jag ser alla festbilder från mina kompisar där hemma. Miss you!

Ska försöka lägga in bilder imorgon istället och se om det går fortare då. Godnatt

PS: Härligt att AIK leder! Vi följer matcherna troget här från Thailand ;)

Saknar dig Anders!


Anette - Baby are you down

Hello. Kom hem från jobbet för en stund sedan. Satte mig direkt med gitarren.. skaa lääära miiig spela. Ikväll ska jag vara med emelie och nathalie. Vi ska ut på olles och titta på hockeyn. Bara för att få lite mer stämning! Hungern börjar slå in också.. hoppas att det blir nått gott till middag.

Fick ett bigmama påskägg imorse. Vaknade av att någon la en lapp på mig och sprang ut ur rummet...axel? Läste lappen där det stod "ditt påskägg är gömt i ditt rum". Axel var ivrig som tusan och sa att det började på u. Under nått allstå. Tittade under sängen, jamen där var det! Där i låg en massa godis och en chipspåse, smaskigt. Har ett påskägg som väntar hemma hos pappa också. Bara bra! Ska fortsätta spela nu=)


Anette - I ain't got no fight in me

Nu börjar det närma sig läggdags, och det är en ny dag på g. Jag börjar klockan 10.00 imorgon och jobbar till klockan 15.00. Hoppas att tiden går fort! Lider av en sån sjuk träningsvärk i hela kroppen. Jäkla innebandy. Har ont överallt. Ska gå och göra mig klar för sängen nu. Kommer bli galet skönt! Jag hoppas ni haft en bra långfredag för att det har iaf jag haft. Så, puss på er och godnatt!


Anette - Andra april

Får inte glömma bort att säga grattis till våran Emelie som fyller 19 år idag! Hoppas din tur har vänt för idag, så att du får den bästaste födelsedagen. Puss


Anette - Guitarhero

Idag har jag suttit och övat på att spela gitarr. En naturbegåvning som jag är så har jag lärt mig några ackord...hehe. Nä, jag kan några låtar redan utantill bara, tex. halo, down, use somebody osv...några enkla och sköna godingar. Inte dåligt. Älskar att spela. Kan inte sluta. Ska aldrig sluta. Ska spela tills jag somnar med gitarren i sängen typ=P

Nä nu ska jag se tv. Puss


Anette - Let it go for tonight

Nu drar jag till födelsedagsbarnet Emelie. Eller egentligen fyller hon imorgon. Men ikväll blir det kalas och självklart utgång på station. See you there!

RSS 2.0