Julia - Gott nytt år Efter god förrätt, mi...

img_9050 (MMS)

Julia - Gott nytt år Efter god förrätt, middag  och efterrätt börjar nu den riktiga festen hos Emelie, ha en trevlig kväll!


Anette - Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen min. Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att hinna en sväng på stan innan jag börjar jobba. Har några ärenden att göra.

Måste bara få skriva ner en konversation mellan mig och en viss Tilda:
Jag "Sen ska vi till Koh Pangang på Beach Partyt"
Tilda "Ska ni? Jag tror jag såg ett program om det på tv. Det var massa som blev våldtagna och mördade där!"
Jag "Jaa, dit ska jag!"
Tilda "Gud vad kul!:)"

Hon menade dock inte så, utan hon menade mest "åh vad kul ni ska ha i thailand" inte "gud vad kul att ni ska dit och bli mördade och våldtagna" Ja, ni förstår. Eller jag hoppas att hon då inte menade så...
Nu säger jag godnatt :) Puss
Förövrigt så hittade jag den skummaste bilden. Vad gör Matte? Varför ser jag ut som en fjortis? Och varför dansar Jessica indiandansen?

Anette - This feeling inside...

Jag vill flytta hemifrån nu! Det är dags för mig att lämna boet. Lära mig flyga helt själv. Hitta föda. Skapa mitt eget bo. Nu känner jag mig heeelt redo. Jag vill inreda och skapa mitt egna hem. Jag vill verkligen. Nu, nu, nu!

Julia - Julklapp

Har även glömt att visa er min älskade julklapp, som jag är längtat!


Julia - nyårsplanerande

Vilken usel bloggare jag är. Har inte haft tid att blogga så mycket nu under julen, har varit så mycket annat. Nu är det jobb hela veckan som gäller sen på fredag är det nyårsafton! Problemet är dock att jag och mina vänner inte har bestämt någonting ännu förutom var vi ska vara. Så ikväll ska några av oss samlas hos mig för att planera.

Lite bilder från förfesten på annandagen:







Anette - I never asked you to change

Jag är trött...Vill sova. Men så blir det ju inte. Ska upp på solbacken och köpa mig en kamera för mina julklappspengar. Måste ju ha en hyffsat bra när jag ska åka iväg till paradiset. Och klockan 11.00 börjar jag jobba, på lunchen ska jag gå till Intersport och träffa Julia W. Vi ska titta på vandringskängor. Ja, idag är det fullt upp. Slutar jobba klockan 19.10 och då kommer jag vara dödstrött. Ska nog bara ligga framför tvn eller nått.

Igår var vi och såg Tron i 3D. Jag tyckte ändå att den var bra...tills duken slocknade! Där satt vi och väntade och väntade, men de fick inte igång duken så då fick vi två biobiljetter var! Ändå ganska värt tycker jag.

Nä nu ska jag göra mig i ordning och se om jag hinner vila i 10 minuter innan tåget går... puss!


Anette - 13.34

jag säger bara två ord. mår sådär...
var lite rund under fötterna igår. var inte bara strumpbyxorna som gick sönder, även mitt skinn...

Anette - Annandagen

Nu åker jag iväg, sminkad och klar. Hoppas det blir en bra kväll. Vi ses ute! Puss

Julia - Dan före dan före dopparedan.

Sitter nu här med Nettan och chillar med kaffe och hennes företagsjulklapp som bland annat består av Baileyschoklad, mums! 

Bjuder på några bilder från sthlm!
 


Julia - not on top

Bloggandet nu är inte på topp, mycket att fixa innan jul osv. Imorgon ska jag iaf och fixa mitt hår, tunt och fult nu så det är dags med lite mer hår! Efter det blir det kanske att besöka A-torp på lite dundercups tittande. Vi får la se! Nu ska jag iaf sova. God natt alla!

Några bilder från i lördags.


Anette - Midnight medicine

Tumblr_ld2mfk6fbi1qdwyudo1_500_large_large
weheartit
I morgon ska jag ut på stan och shoppa sista julklappen. Sen ska jag på bio med Tilda och se HP7 för andra gången. Sen ska vi gå till Carl-Viktor för gomiddag med trubadur. Funderar starkt på att äta plankstek. Mums!

Anette - Not my day...

Hehe...idag har det inte varit min dag. Blev biten, tog på mig en ansiktsmask som man tydligen skulle SLITA bort gjorde SVINONT, min genväg till jobbet var igensnöad så jag fick lov att kuta runt som en galning för att hinna, fick astmaanfall när jag anlände, slog i huvudet i en kant på jobbet när jag skulle böja mig och plocka upp ett papper. Nu sitter jag och gör abslout ingenting.
Väntar på att telefonen ska ringa så att jag kan åka till Julias b-friend och hämta mina saker som jag lämnade i lördags. Behöver dom. Kanske stannar där och byter några ord med Julia, sen åker jag nog hem direkt igen :) Nej.. Mina planer gick i kras. Bilen är såklart inte hemma. Bra... mycket bra. ååååå som sagt, inte min dag idag. Kanske lika bra, skulle säkert krocka annars och bryta alla mina ben i kroppen. Ska istället ägna tiden som är kvar av dagen till att hitta ett lipsyl. I need it!!
Surläppen hänger idag...

Julia - måndag

Sitter nu här och skriver med mammas nya iPad, supper kul vill också ha en sådan här. Har inte blivit så mycket bloggande den här helgen heller, men får däremot blogga mer på veckodagarna istället. Helgen har bestått av både en massa mys och festligheter. Lördagen bestod av först jobb på dagen och på kvällen julklappsleken därefter Station. Har även lite bilder som jag kommer att lägga upp senare. Nu ska jag fixa klart mina julklappar för släkten i södra Sverige, så dom hinner få dom innan julafton. Sen bär det av mot stan för ytterligare julklappsköp. Ha en trevlig kväll!:)

Anette - Bite me

I morse hände det. Jag stod och gjorde i ordning mina mackor och skulle lägga på skinka. Men då såg jag att det var en äcklig sena i skinkan så jag slet bort det och tänkte att jag kunde ge det till hundarna. Så jag kallade på dom och båda kom springande. Eftersom Harry var så ivrig så började jag he ner handen mot honom, men vips så hoppade han upp och bet tag i min hand också. Jag tänkte bara "Oj, han bet mig i handen..." sen gick det 3 sekunder och då skrek jag "AJ HAN BET MIG I HANDEN KIM". Kim kom kutande från vardagsrummet och sprang iväg med mig till badrummet och började tvätta och plåstra. Nu är allt bra, utom att det dunkar i mina fingrar. Fan så ont.

Anette - I will give to you the love you seek and more

Nu har vi julstädat lite och klätt julgranen. Dags att sätta på en film och mysa framför tvn. Ska se Inception tror jag. Snön bara faller ner. Finns det något stopp för det? Helt sjukt. Jag gillar inte snö, inte så mycket iaf. Tur att jag åker snart. Bara 4 veckor kvar nu typ. Längtar!


Anette - Jag ser det snöar det var väl roligt hurra? Nej

Är sliten. Sov till halv tre idag. Behövdes. Varför ska man bli sjuk den enda lediga helgdagen man har? Ovisst. Orättvist. Skulle bara vilja laga världens godaste maträtt. Typ pasta med någon sås, hur gott är inte det? Men självklart ska jag vara så tät i näsan så att jag inte kan känna smak. Jag äter allstå förgäves. Åh..
På julkalendern hängde det ett paket idag. Fick ett par långkallingar. Jag gillar det. Dom var lila. Gillar att gå omkring i det hemma. Hur skönt som helst. Men sen är det ju inte meningen att någon annan ska se dom. Bara dom här hemma. Kan visa bild på dom hehehe..
Min storasyster käkar upp min lillebrors ben. Fångade händelsen på bild.
Vi har börjat klä granen idag. Ska upp med mer ljus och mååånga bollar. Mys

Anette - Gnight

Det är helt sjukt. Jag vaknade upp i morse och för mig var det måndag eller tisdag. Men med glädje märkte jag att det var onsdag! Efter jag tagit min lur som jag skrev om i förra inlägget, gjorde jag i ordning min matlåda och traskade iväg till JULA. Jobbade till 20.10 och utanför dörren stod Emelie med sin brumbrum och väntade. Vi gasade iväg fort och hämnade på 360, mycket skönt. Nu har jag faktiskt tänkt gå och lägga mig. Måste bli av med min förkylning. Godnatt med er :)
Tycker att dom här bilderna är skitroliga. Fanny tappar något vid bilen..

Julia - Gbg köp

Detta är några av sakerna som jag köpte i Göteborg, vill ju självklart inte avslöja mina julklappar! ;)


Har så mycket svart i min garderob, så kände att någon färg och varför inte rött skulle passa bra in. Tycker också att det var snyggt med svart foder eftersom man mest kommer att bära den med svart till.

Snurring, ringen i mitten går att snurra på!

Var egentligen sugen på denna i rött också men det kan ju vara kul att ha två olika modeller? Och som jag nämde tidigare innerforder som sticker ut i uppviket på armarna var cremevitt, inte så snyggt tycker jag om man har svarta kläder. 

Superduper snygg tunika, ser dock ganska tråkig ut på bilden.

Julia - Onsdag snart helg


Nu är det onsdag och vips, så är det snart fredag och helg (igen). Både skönt och skrämmande att veckorna går så fort. Får hoppas att det lugnar ner sig lite sen efter allt jul- och nyårsfirande.

Var och åt lunch på Max idag, shiiiit så gott det var! Minns inte när jag åt skrov senast. Kanske är bra att man äter det så sällan, då uppskattar man det mer när man väl äter det. Har också varit i skolan idag för en lektion, värt, mycket värt. Detta är sista veckan med nytt sen blir det bara en massa repetition inför tentan som är efter jul... Ska bli mycket roligt att plugga på lovet, nix. NU desperate housewives! See you.



Julia - slutet för s8




Kan detta vara slutet för vårt stadshotell?! Det finns många delade åsikter kring detta, vissa säger "stadens enda nattklubb är nu krossad" medans andra säger "lägg ner skiten, det suger ändå". Jag tycker att det är jättetråkigt om det kommer att läggas ned men samtidigt så ser jag ändå optimistiskt på det hela och hoppas på att någon ännu rolig nattklubb kommer att öppna istället. Detta kanske blir någon nyutveckling för stan. Fast det är ännu inte klart om det kommer att läggas ned eller inte och processen från att det har avvecklats helt kanske kommer att ta upp emot 1 år (så alla ni 93or också får uppleva statt). Vi får helt enkelt hoppas på att vårt kära stadshotell får leva ett tag till!


Anette - I wake up. It's a bad dream.

Ja somnade väl där kring 4 snåret. Är trött som f*n... Ändå har jag hunnit vara ut med både hundarna, på olika promenader till och med. Det är lättare att gå med dom en och en. Mamma hade gått in på mitt rum i morse och ställt in en väckarklocka som ringde klockan 9...Usch. Men nu ligger jag i soffan med filten och myser medan mina vovsingar ligger på varsin plats i huset och sover. Ska transportera mig till sängen nu för att få en liten blund till innan jag måste göra mig klar till jobbet, jobbar 15.00-20.10 ikväll japp.

Anette - Pass

Då har man fått sitt pass och man ser lika konstig ut som vanligt.

Julia - Men hej

Heej på er alla. Har inte blivit mycket bloggande i helgen mina vänner men har ju som sagt vara i Gbg. Blir mer uppdatering ikväll, bland annat var jag har köpt! Blev inte så jättemycket men framför allt julklappar!

På lördagen när jag var på stan, så gick jag och mamma förbi Åhlens. Där såg vi ett bord fullt med en massa olika lösnaglar. På en skylt bredvid står det "Köp ett paket nu och få 20 % rabatt, så hjälper vår (någon kvinna) dig sen att sätta fast dem". Hon hjälpte då också till att hitta rätt modell som passade just mina naglar, eftersom det fanns så många olika. Så här blev det iaf! Ser ut som att jag har gelenaglar för endast 95 kr!


Anette - Tisdag!

Ledig idag!! Nu blir det stan en sväng :) Ska köpa de sista julklapparna och hämta ut mitt pass. Ikväll kanske det blir Harry p med Moa och Tilda!

Anette - Don't come back at all

Nu är äntligen helgen över... Det borde låta tvärtom. Men i mitt fall så är jag så sjukt glad över att jag tagit mig igenom dom här mördarpassen ganska bra! Snart kommer Julia W hit och då ska vi planera thailand! Orkar inte skriva så mycket mer. Ska fara på affären med mamma och handla tvärt.



You gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

Anette - I'm sorry I wasn't everything you ever wanted




Anette - WORK

Nu är det verkligen hard work work som gäller hela helgen. Imorgon jobbar jag 11.00-19.10 sen ska jag ta mig ner på stan på nått vis och jobba på Calles så fort som möjligt och jobba till stängning. Och då kommer vi inte att vara klara förrän klockan 03.00. På lördag jobbar jag på JULA 11.00-16.00 och börjar på Calles klockan 17.00 och jobbar till klockan 03.00 igen. Och på söndag jobbar jag på JULA igen! Heelt slut kommer jag att vara!! Men jag längtar till nästa helg då jag bara jobbar en helgdag, lördag, sen är jag ledig. Och det kommer jag att fira med utgång nästa fredag och lördag! TJOHO


Anette - Bilder från Late night show


Mingel

tyckte att garderoben var en bra plats på pyjamaspartyt på mitt och Jessicas rum (?)

Innan avfärd på Jula

Mingel


Bilderna hamnade inte riktigt i ordning...

Anette - Back to the start

Jaha, vad ska man ta och hitta på ikväll då? En film? Godis? Gofika? Ja jag vill verkligen bara mysa framför tvn... Men finns ingen vänlig själ att göra det med. Så, blir nog inget. Hur ska det gå att somna ikväll? Sov till 16.30 idag. Dock somnade jag ju klockan 11.00 så.. Jag kanske har lite trötthet i mig ändå.

Anette - JULA Late night show

Late night show var så sjukt kul. Verkligen ett minne för livet. Och det är så roligt att det var JULA bjöd oss på allt. Det uppskattas verkligen. Kvällen började med att vi fick hämtning på Arlanda av en buss och blev körda till hotellet där vi hann byta om och fixa det sista. Sen körde bussen oss till Cirkus i Stockholm. Medan vi stod och väntade inne i någon av salarna blev vi bjuda på en fördrink som var moserande vin. Det var mycket folk så vi gick omkring en stund och minglade. Sedan hörde vi ett tjut i en högtalare, det var dags att gå in i aulan. Där satt vi en stund och lyssnade på JULAs mål och hur det gick till när de skapade butikskedjan. De hade gjort föreläsningen väldigt rolig med tanke på att de hade hyrt in Henrik Hjelt som skådespelare i många scener.

Efter det fick vi några vinglas i väntan på maten. Portarna öppnades och där stod det dukat flera bord brevid en stor scen. Petra Mede entrar scenen och hon gör sitt. Hon skämtar och alla skrattar. Vi fick en trerätters middag, och glasen stod aldrig tomma. Efter middagen presenterade dom den hemliga artisten som var Lena PH. Hon sjöng och alla dansade. Efter middagen röjde alla på dansgolvet ända till klockan 02 då vi blev hämtade av bussar som körde oss till hotellet.
Kvällens roligaste var ändå då Petra Mede gick omkring bland borden och pratade vissa. Och så ropar hon "Är det någon från Luleå här?" Och då skriker jag "SKELLEFTEÅ!!" Då vänder hon sig och kommer till vårat bort istället och kommer fram till mig och säger "Titta, här var det en ung vacker tjej! Men det går över..."
Sen går hon vidare till Lisa som sitter brevid mid:
Petra "Och här är det en tjej som just fyllt 13,5"
Lisa "Jaa. Jag har jobbat sen jag var 10"
Petra "Ooh så bra. Men vad har du för planer inom JULA då?"
Lisa "Jag ska bli butikschef. Nya Blank!...Är han singel?"
Och kvällens andra roligaste var att när vi stod där framme och hoppade och sjöng till Lena PH så henne hon ner micken mot oss och jag gick fram och sjöng med henne. Det är inte alltid man får göra det!

Julia - packa

Helloo, tisdag idag och den började inte bättre med en sovmorgon. Har sen varit i skolan för en kemilab och nu sitter jag här och kollar på top model. Ikväll är det ridning och sen måste jag packa lite inför Göteborg. Åker dit och hälsar på mormor och morfar på torsdag. Hoppas att staden har bra shopping att bjuda på! Blir nog att inhandla alla julklappar där.     Nu tänker jag ta mig något och äta, är vrålhungrig!

Helloo, tisdag idag och den började inte bättre med en sovmorgon. Har sen varit i skolan för en kemilab och nu sitter jag här och kollar på top model. Ikväll är det ridning och sen måste jag packa lite inför Göteborg. Åker dit och hälsar på mormor och morfar på torsdag. Hoppas att staden har bra shopping att bjuda på! Blir nog att inhandla alla julklappar där.    

Nu tänker jag ta mig något och äta, är vrålhungrig!

Anette - Cirkus sthlm

Idag har jag hunnit med mycket. Varit på polisstation och tagit nytt pass och även inhandlat saker som snart är slut eller som redan är slut. Imorgon bar det iväg till stockholm med jobbet. Vi ska till cirkus och se en show där Petra Mede är programledare. De flesta Jula butiker i sverige kommer att vara där, tror att några andra skulle till gbg eller vart det var. Kommer bli grymt kul. En finklänning är inhandlad och frisyren är bestämd. Kommer hem på onsdag morgon! Puss

Anette - Perfect nightmare

Keep telling myself that it's not worth it I already know I don't deserve it But if it's from you I don't mind hurting This is my perfect nightmare So when will I wake up and scream No way

Julia - Why is everything, with you so complicated?

Helg igen och alltid lika skönt. Gårdagkvällen var en riktigt myskväll med chippe och dippe och film med älsklingen. Idag har jag varit på stan med föräldrarna och gjort lite ärenden, hittade även ett jättefint halsband på Åhlens som jag fastnade direkt.

Ikväll blir det mys igen, fast med brudarna. Måste planera det sista inför nyårs. Det som är planerat än så länge är att det blir husfest hemma hos Emelie med en massa folk. Vi vet dock inte hur vi ska göra med all mat som måste lags. Blir lite jobbigt att laga mat för 12 personer och då hålla det varmt också, så alla kan äta samtidigt!

Ha en trevlig kväll!

Så här ser min nya skjorta som jag köpte för någon dag sedan och även dagens köp, halsbandet!


Julia - trääning

Nu bär det av mot 360 vad jag har längtat! see you.


Julia - who's that chick?

Kvällen var tänkt som myskväll men slutade i städkväll, vad hände? Nu är det iaf fräscht i Andorsos lägga.

Kom även hem med en skjorta från MQ idag plus att min klänning som jag har kollat efter i evigheter äntligen kommit in på Nellys igen. Varför mår man så bra när man shoppar? Måste vara något stort fel på oss tjejer. Hoppas att förkylningen är borta imorgon så att jag äntligen kan börja träna ingen. Är sjukt less på att bara vara hemma på kvällarna. Blir så otroligt trött när jag inte tränar.

Imorgon är det skola mellan 9.30-10.00 sen blir det lunch med nettzorr på stan! God natt allihopa.

Haha tycker lite småsjukt att jag och Ellan är heta på den här bilden!



Julia - One piece

Allt känns bara grått och tråkigt nu, känner ingen motivation till att träna, plugga eller blogga eller nått. När man kommer hem från skolan så antingen pluggar man eller så far man och tränar. Efter det finns det ingen energi till något förutom att sitta i soffan och kolla på tv. Men nu kan jag inte ens träna heller eftersom min jäkla förkylning vill aldrig försvinna. Hoppas att man börjar känna sig lite piggare snart när det närmare sig julafton och allt annat roligt som har med julen att göra.

Ikväll står det jobb på schemat och jag hoppas att det blir en betydligt bättre kväll än sist.


Denna mjukisdräkt skulle inte sitta helt fel. Tänkt att hoppa ned med den på sig i soffan!


RSS 2.0