Bildbombning



Rädda

Ah-upplevelse

Glada

Fundersam (eller kanske inte Anette)





Julia - Stockholm

Vi sitter nu här på hotellrummet och inväntar allt alla ska bli klara med allt duschande och sminkande. Jag och Anette har inte direkt varit så snabba, så vi har segat ner alla andra.

Idag har vi gått på stan. Har blivit så mycket shoppande för mig, men däremot för Anette. De enda hon sa när vi for hit var "jag ska inte shoppa något i sthlm, bara något som jag kan festa ikväll", tror ni att det blev så? Nix.

Efter stan gick vi och åt middag på en Olearys och såg AIK-matchen, kul med vinst! Nää nu ska jag återgå till mitt drickande. Ska vid 11 möta upp Simon och några andra Ske-å bor på söder på en nattklubb, senare bär det av mot Berns! Är nyfiken på hur lokalen ser ut där, har hört att den är grymt fin! 

Hööör sen! 

Hotellrummet


Hallen

Vardagsrum som nu också är sovrum






Lite av vårat rum. Syns kanske inte så bra men sjukt fint.

Nu är det snart middag, bokat bord kl åtta. Måste börja sminka mig!

Heej


Julia - finally

Har haft fullt upp i veckan med plugg och jobb, så bloggen har inte fått så mycket tid. Men nu är äntligen min packning klar och jag sitter och väntar på att klockan ska tigga in, så att vi kan fara till flyget! Har självklart packat för mycket grejer, men jag vet inte vad jag ska ta ut ifall jag ska packa ut något... Nackdelen med full väska är att inga nya shoppingfynd får plats. Men så tur är så har jag ju Anders väska som är två tredje delar mindre än min!

Kommer att ta med mig datorn så ni kommer att få uppdateringar under helgen! Med bilder bland annat!

Fick även hem ett packa från Nelly igår. Sakerna som fanns i paketet dyker upp idag eller imorgon!

Ha en trevlig helg, för det ska jag ha! ;)


Fick för mig för någon kväll sen att jag skulle ha papilijotter i håret efter jag hade duschat. Så här blev iaf resultatet! Fint va! Ser ut som ganska naturliga lockar. Synd att man skulle gå och lägga sig bara och förstöra dem...


Anette - Won't let you get away, If we ever meet again

Imorse vaknade jag av att pappa kom in på mitt rum och frågade vem det var som spelade så hög musik. Eftersom jag sov som en stock hade jag inte märkt nått.. Men då jag var vaken så hörde jag ju allt. Grannen spelade väldigt hög musik och en och samma låt om och om igen, lätt att somna om?
Tillslut lyckades jag ignorera musiken och somna om, men vid halv 9 vaknade jag igen och skulle vända på mig till andra sidan och då knakade det till i nacken och så blev den helt stel. Nackspärr, jo man tackar! Har aldrig haft så ont i nacken förr och jag har inte tid för det. Jag ställde mig i duschen och spolade varmt vatten på ryggen medan pappa försökte få tag i en kotknäckare. Inget svar. Så jag satte mig på bussen och åkte iväg till jobbet iaf. Stel som en pinne stod jag och jobbade hela dagen, men det gick faktiskt alldeles utmärkt tack och lov.

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet och en massa tvätt väntar på mig. Ska snart ta med en behövlig dusch och bädda ner mig i sängen för att se kungarna av tylösand. Nacken är inte med mig idag så mitt träningspass blir inställt. Hoppas nacken är bra till på fredag iaf. OCH till imorgon dessutom, jobb 09.00-19.10..


Anette - NCIS(L)

Då har man varit och tränat ett styrkepass och kroppen njuter av utmattning. Har ätit två äggmackor och sitter och ser mitt favoritprogram NCIS. Efter programmet ska jag ta mig en dusch och sedan krypa till kojs och se ett till avsnitt av NCIS. Imorgon väntar jobb klockan 11.00-19.10 och ett träningspass på crosstrainern.

Nu är reklamen slut. Puss!


Anette - Like a g6


Världens finaste lillvovven min:)

Nu sitter jag och väntar på att kroppkakorna ska stekas. Ingen är hemma...bara katten och jag. Ska snart möta upp Julia W på 360 och köra mitt nya styrkepass. Jävligt jobbigt...............HEJ


Anette - Mitt make

Eftersom jag inte har nått att göra tänkte jag lägga ut lite bilder på mitt smink!


Till grund använder jag just nu dom här två bare mineral fondations. Blandar dom för att komma så nära min egen hudfärg som möjligt. Använder en stor borste och en liten concealerborste till att täcka ännu mer.


Till mina ögonbryn har jag inget flashigt. En gammal dosa från Isadora. Använder mig av den översta, den är till för ögonbrynen. Tog dock inget kort på min ögonbrynsborste. Men den är smal med en liten spets.


Mina rouger. På sommaren använder jag mitt solpuder från isadora ganska flitigt. Men mot vintern så slutar jag att använda den för att jag tycker att färgen blir för orange när man är blek. Därför så älskar jag mina andra rouger från Make up store. Dom heter Must have och Power.


Läpparna då.. Jag brukar sällan ha saker på mina läppar. Men dom gångerna jag har det så är dom här fem mina favoriter. Från vänster: Läppglans från Make up store gloss lips, läppglans från Face Jasmine, läppstift från Make up store Expression (resten är även också från make up store), läppstift Trip, läppstift Peachy, Läppenna Sandstorm, Läppenna Old rose.


Mina eyedust ögonskuggor (alla från make up store)! Från vänster Champion, Empire, Dust och Fame! Min personliga favorit är Fame! Använder den nästan varje gång jag ska använda ögonskugga.


Då till mina älsklingar. Ögonskuggorna! Samtliga även här är alla från make up store. Från vänster: Dagger, Mustard, Tuch, Monty, Deadly, Dry lake och Old gold. Nedanför har jag min High tech lighter som jag brukar använda som grund för att skuggorna ska hålla bättre, Asteroid heter den. Och även min lilla grå skugga som jag brukar sota med, Crow.


Mina penslar till ögonskuggorna. Uppifrån: Pensel för mörka skuggor, Lindex, pensel för ljusa skuggor med sudd, Lindex, Pensel för att sudda ut, Make up store.


Använder mig alltid av vattenfast mascara, annars håller sig ögonfransarna aldrig uppe. Och jag böjer dom alltid innan jag målar på mascaran. Det är dom här två jag brukar använda mig av mest.


Brukar nästan alltid använda ögonpenna när jag har mascara på mig. Den här är från maybelline och jag tycker den funkar bra. Har alltid haft make up stores vattenfasta förr. Men jag ides inte köpa den den här gången.

Det var väl allt. Våga fråga om ni har någon fundering!


Anette - You think you're cooler than me

Jaha då var denna måndag snart avklarad. Gick det Waynes där vid klockan 18 och tog mig en kyckligsallad. Carro och Julia W joinade mig också. Jullan jobbade så vi fick finservice vid bordet. Efter allt pratande gick jag och Julia W en liten prommis. Imorgon blir det träning och kanske stan!

Jag är så sjukt taggad på livet just nu. I helgen kommer Stockholm, och veckan efter det då jag skulle vara ledig har jag fått jobb på, behövs, sen så har vi även börjat planera fest nästa helg också! Då vi ska se hockey sen utgång. Blir toppen. Är taggad till tusen!:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på lite tv tills jag somnar! Puss


Julia - oirriterande

Har fått en så jäääääkla stor förkylningsblåsa i munnen. Tar så fruktansvärt ont! Har köpt någon kräm på Apotekt, får hoppas att det hjälper. Kan knappt äta, borta tänderna, dricka varmt eller röra där med tungan! Blä.

Julia - written in the stars

Har nu kommit hem från jobbet för att fira min älskling som fyller år, men tror ni han är hemma? NIX. Han är nämlingen och spelar innebandy... Jag får väl underhålla mig med något annat medans då.

Får ingen min kemitenta imorgon och jag är 100 på att jag inte klarade den.... tur som fan att det inte spler någon roll vad jag får! Annars hade jag gått under... Nu är det bara fysik tentan på torsdag som väntar sen på fredag bär det av mot Stockholm!

Nu ska jag återvända till Svenska Hollywoodfruar


Anette - We are turning into dust

Idag var jag på solbacken och lämnade in min cpmobil. Värt att ha en mobil som man bara kan bli kontaktad på, inte kontakta...Aja, nu har jag min gammobil och den funkar, tur att alla mina vänners nummer fortfarande fanns på den! Så nu är det bara att vänta i 3 veckor tills min kära mobil återvänder.

Ikväll har jag inget vidare för mig, så jag ska hänga på waynes med Julia. Måndagar brukar vara lugna för henne så då kan hon byta några ord med mig. Ska se om jag lyckas få med mig någon av dom andra tjejerna.

Sovde förövrigt 12 timmar i natt. Hade ont i skallen när jag vaknade och var helt yr. Efter en dusch så vaknade jag till. Man blir som seg av att sova för mycket. Jag mår typ lite småsjukt bättre av att sova för lite. Nu ska jag göra det pappa och Lena tjatar på mig att göra. Städa mitt rum. Ja! Puss


Julia - nu ni

Jaa då tänker jag berätta för er vad jag och Anette tänker hitta på nästa helg.

Jag och Anders pratade för ett tag sedan om att vi var sugna på fara till Stockholm. Och eftersom jag har en moder som reser ständigt och jämnt varje vecka typ så får hon en hel del "poäng" på de hotellen som hon bor på. Och med de poängen kan man ta ut fri nätter. Eftersom Anders fyller år nu så tänkte hon bjuda mig och Anders på hotell hela nästa helg. Och det bästa av allt var att vi även kunde bjuda med oss två vänner som bor i samma rum som oss utan extra kostnad. Så nu ska även Anette och Anders bror Tomas följa med oss. Och shiiit så taggad jag är! Hotellet som vi bor på har hotellfrukost till klockan tre på eftermiddagen lördag/söndag, så kan lova att det blir party all night lång eftersom vi inte har någon frukost att stiga upp till. Så det kommer att bli en hel del shoppning och fest.




Julia - here we go again

Har helt enkelt inte haft någon ork att blogga i helgen, så därför har det inte blivit så mycket uppdaterat.

Fredagen var det skola på morgonen sen blev det en sväng på stan med Anette och därefter träning. Senare under kvällen var jag med Elin och kollade på Idol. Jennilla anlände sedan efter hon jobbat klart och det blev lite utav en implusfest som senare slutade på Allstar, mycket trevligt!

Igår, lördag, var det jobb hela dagen som slutade med en mysig hemmakväll med Carro. Det blev lite hockeytittande med morotskaksbakning och efter det onsdagsen avsnitt av Kungarna av Tylösand. Efter Carro farit invigde jag första säsongen av sex and the city. Kul att ha någon serie sådär att se när man har det tråkigt och är ensam.  

Idag har jag sovit ut och guud så skönt! Min chef ringde senare under dagen och frågade om jag kunde komma och jobba, och visst kunde jag det. Sitter nu här i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll ska jag, mamma och pappa fira Anders för han fyller år i morgon!


Anette - I know how I feel about you now

Då var den söndag igen. Den dagen då alla som är singel sitter hemma för sig själv och tröstäter framför tvn. Ja, nästan så är det. Alla umgås med sin flickvän/pojkvän på söndagar. Det är en dag då ingen orkar göra någonting. Själv då? Ja, själv har jag jobbat och nu sitter jag här hemma och orkar inte göra nått.. Är trött och grinig för en gångs skull. Brukar inte ofta vara det, men idag är jag det. Direkt jag blir arg är inte tårarna långt borta.
MEN det finns undantag. JAG sitter delvis själv, men jag tröstäter inte. Jag prima och jag älskar de :)

MIN MOBIL ÄR PAJ SÅ NI SOM FÖRSÖKT NÅ MIG VIA SMS, RING ISTÄLLET! TACK


Kanske får återse vännen simon nästa helg?

Julia - Paradise next

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och har nu suttit och kollat på Kenza & Tyra show av någon konstig anledning, men lite småkul är det allt! Väntar nu på att Paradise ska börja sen ska jag krypa ner i sängen. Blir stan med Anette imorgon, ev. kanske lunch time will tell.

Nuuu är det iaf spikat för nästa helg. SATAN så kuuul vi kommer att få! Berättar mer imorgon, måste hinna tvätta bort sminket innan paradise börjar!


Anette - And I wonder if I ever cross your mind

Ja, nu är det dags att gå och lägga sig. Emelie for för si sådär en timma sen. Hoppas att jag kommer lida av träningsvärk imorgon.. Behövs. Ska inte skriva så mycket mer, har inte så mycket att säga. Förutom att jag jobbar för mycket typ. Har inte tid att levaaaa. Men jag ska inte klaga, jag gillar att jobba speciellt när lönen checkar in.

Jag vet om Julias supergrej hon ska göra nästa helg. Och jag kanske kan bli en del av den... Om jag inte jobbar så mycket som jag gör. Så, det blir kanske inget av. Men om det blir så blir det superball!

"Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid."

Anette - kassatrans

Som ni kanske redan hört så jobbar jag på JULA, vilket är ett så kallat gubbdagis. Vissa män är allstå där bara för att titta på våra saker och kolla om vi fått någonting nytt. Ja vissa är där t om varje dag. Det händer verkligen många saker som gör en irriterad som t ex när en kung frågar "ursäkta, oj du kanske är praktikant..." NEEEEJ det är jag inte! Och som "jobbar du här?" nä jag gillar bara att gå runt i kläder med massa julaloggor, och den värsta "har ni någon kunnig kille?" nej tyvärr, men en kunnig tjej hej. Annars så är mitt jobb helt underbart :) Älskar mina arbetskamrater och det är bra scheman!!

Men, det händer att man hamnar i en sån kallad kassatrans. Det brukar ske när man stått i kassan en längre tid och inte längre vet vad man gör, utan man gör allt automatiskt. "hej hej! Var det bra så? Det blir 200 kr! Vill du ha kvittot? Tack så mycket". Ibland kan fraserna bli väldigt fel. Som att man hälsar, skannar varorna och hälsar igen? Pinsamt! Eller att kunden springer iväg utan att ta kvittot och sen när man räcker fram det och frågar "vill du ha kvittot?" sen står det helt plötsligt en annan varelse där.. Finns många olika varianter. Har även sagt tack när jag ska säga hej! Haha... typ den bästa.

aja, ska inte prata om jobbet mer. ska snart iväg och träna med Emelie. Börjar snart bli frisk igen!! resten av kvällen spenderas också med emelie!



OJ BLEV ETT UTKAST

Julia - onsdag

Idag har jag varit och fixat till min rygg, shiit så ont det tar. Eller det är som ont-skönt men nu efteråt så är det guld värt. Fick även veta att jag har lite skolios men det är inte det som orsaker mina ryggproblem, utan det har med muskerna på min högra sida att göra, använder dem på fel sätt så det är bara de stora musklerna som används. Vilket då medför att muskerna på vänster sida av ryggen måste jobba hårdare. Och hur lätt är det att lära om ryggen att använda musklerna på ett annat sätt? Ganska svårt! Så detta får jag tyvärr leva med...

Har nu på eftermiddagen varit ute och gått med mamma och nu har jag gjort mig klar för att fara till Anders farmor och farfar och äta middag.

Har även planerat in en jätterolig sak som kommer att hända nästa helg! Mer om det sen.

Jag idag

Skjorta som alla har från Gina
Skinnbyxor från H&M


Anette - Picture perfect memories

Här är några av dom borttappade, eller ska jag säga bortglömda, bilderna från midsommar!









Och jag hittade även bilder från när jag, Emelie och Jannie var i Emelies mysiga stuga!
Vi blev väldigt blöta av båtfärden till ön stugan är på. det förklarar min mysiga klädsel. Tack Börje för att jag fick låna din keps och dina mjukisar. Haha!





Läskig spindel.............

Anette - We walk this road together

När jag för en gång skull har bilen för mig själv, och kan köra vart jag vill så vill jag inte köra någonstans. Just nu orkar jag inte, ska ändå upp tidigt imorgon och jobba och det är ju Navy CIS på teve klockan 21. Det får man absolut inte missa. Funderar även på att tvätta mina fötter som inte luktar så gott efter en dag traskandes i ett par instängda arbetsdojjor med stålhätta. De du! Smell it!

Sitter och hostar ut den sista hostan jag har. Om jag hostar mer kanske det tar slut fortare? Förmodligen inte.. Torrhosta...Väldigt jobbigt. Men den låter mig iaf sova om nätterna. Kan jang kanske har gjort sitt? Applåder isf. Ont i halsen har jag iaf inte längre. Så imorgon kör jag igång med min träning igen. Att inte träna gör mig sugen på choklad, har en tendens att frossa i mig choklad och det mår inte min kropp så bra av. Tecknena syns mest i ansiktet...Åt även ett skrov idag med pappa på lunchen, väldigt god, prova Morsans på hedensbyn!! Men jag mår inge bra av att äta sånt. Och jag är bara sugen på det när jag inte har tränat. Så nu måste jag börja träna igen... har gått en vecka snart!!!!!!!

Fan, kanske tar mig en sväng med bilen och besöker vännen emelie för att hämta tillbaka min kamera...hm inte omöjligt!

Julia - äntligen

Nu är äntligen vår minitenta i kemi avklarad. Och om jag ska vara helt ärlig, så har jag INGEN aning om hur det gick.. blää. Tur att den här tentan inte spelar någon roll. Nu sitter jag iaf här och tröst äter lite med min kladdkaka som jag bakade igår kväll.

Ikväll är det ridning det enda som suger är att jag har fått in i ryggen igen och blivit sne. Har absolut inte lika ont iryggen som jag hade förra gången jag hade problem med den, men det är så sjuuukt jobbigt. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag! Heeej.


Anette - You say it best, when you say nothing at all

Idag har jag jobbat i vanlig ordning. Julia W kom hit vid halv 9 och vi planerade lite inför thailand. Vi skrev t om en packlista. Blev 4 sidor lång... Måste provpackas före vi åker!

Jag är fortfarande i sjukläge. Är snorig, ont i halsen och har hosta. Inge bra! Ska försöka bli frisk med min kan jang. Måste börja värka nu, vill träna!!

Nä nu ska jag gå och ta mig en dusch och sen sova! Godnatt!

Btw, har ont i hjärtat mitt...


Julia - sängdags

Mått som jag förtjänat idag, bläää. Kände mig helt återställd vid sju tiden ungefär... Har ikväll varit i Åliden och ätit middag hos Anders föräldrar. Nu sitter jag och ser reprisen på Kungarna av Tylösand, sen ska jag förhoppningsvis somna för jag börjar halv nio imorgon. Har prov i kemi på tisdag så jag MÅSTE plugga i morgon, åååh det är så tråkigt!


Här kommer lite bilder från igår.








Julia - wiiieeeho

Några sköna brudar och jag sitter nu här hemma hos mig och inväntar station! Hörs imorgon!



Anette - Just the way you are

Jag har gått och blivit förkyld!!!!! Har ont min hals och när jag pratar blir jag hes direkt=( Jag har spelning ikväll och jag vet inte hur min röst kommer hålla? Men 8 låtar max iaf... Andreas kommer snart hit och då ska vi repa lite innan dopet.

Det kanske blir utgång ikväll på station med Julia W. Men det blir ganska sent isf :) Har inte festat på ett tag nu, och det är väl väldigt bra tycker jag.

Igår spenderades kvällen framför tvn med Hampus. Orkade inte röra på mig eftersom jag har så lite krafter... Hatar att vara föryld. Jag har köpt c-vitaminer och kan jang. SKA FUNKA!!!!

Ska göra mig klar nu, puss :)


Har inga roliga bilder så...Bjuder på en bild från i våras:P


Anette - I'm not gonna write you a love song

Skriver väldigt sent idag. Ska upp om några timmar... Tänkte bara tvärt berätta vad jag haft för mig idag! Först jobb, sen träning och bastu med Julia och sen datorn med massa gossip girl avsnitt. Kan det bli bättre? Nepp!

Min hals börjar värka och det är verkligen inte läge att bli sjukt nu..Så imorgon ska jag försöka hinna förbi hälsokost affären och köpa mig nått bra mot förkyldningar. Måste funka!!
Annars har inte så mycket nytt hänt, lite planeringar om nyårsafton har kommit på tal och jag hoppas verkligen att det bli en kanoners nyårs iår.

Måste fundera ut nått att klä ut mig till på branchfesten om någon vecka...Jag och Julia W har lite idéer. Kanske tar den bästa av dom, vilket innbär mycket jobb också. Time will tell. Godnatt:)


GE mig mitt långa hår =(

Julia - nattinatt

Halllåå hallå. Kom hem från 360 för ett litet tag sedan och shit så slut jag är i musklerna, de skakar av utmattning. Idag har jag annars jobbat på Waynes hela dagen och innan det hade jag en fysiklektion. Har kommit in i någon dålig vana att börja lägga mig sent. Förut låg jag alltid i sängen kl 11 när jag började halv nio. Nu blir det inte för än halv 1, 1 och jag är väääldigt petig när det gäller min sömn, vill helst sova minst 8 timmar/natt (bebis, jag vet). Har även kommit på idag vad jag ska klä ut mig till på Halloween! Kommer att bli sjuktbra!

Imorgon är det skola och jobb som gäller!

Nää nu börjar Paradise om..

Anette - Sometimes you you have to forget what you want...



Because in the face of true love you don't just give up,
even if the object of your affection is begging you to.

Julia - glömde

Glömde visa er.

Så här såg jag ut idag.


Fina städtrasor i bakgrunden va!

Julia - Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Är nu hemma hos Anders och kollar på fotbollen. Har storstädat hela hans lägenhet ikväll för tidigare idag har hyresvärden varit här och installerat ett nytt kylskåp till honom. Behövdes verkligen för det gamla var ungefär från 1500-talet... Så nu är det skinande rent här och luktar gott!

Har prov i kemi på en vecka och jag måste verkligen börjar plugga! Prov på halva kursen och det är inte lite kan jag lova er. Har prov i fysik veckan efter och det ser jag däremot fram emot, känns mycket roligare att plugga på det.

Nu börjar matchen om igen och sen ska jag se senaste Desperate Housewives avsnittet! Det är sååå bra, visst håller ni med?!

Min älskling!


Anette - His lips, his lips, I can kiss them all day if he let me

Nu har jag övat med Andreas, han åkte nyss. Har hunnit trycka i mig en macka med skinka och ett glas mjölk. Är hungrig hela tiden typ? Fast jag åt dock bara en omelett och sallad till middag och gröt till lunch... blir ganska hungrig av de. Ska nog äta nått riktigt gott imorgon, Stefan frestade mig med en kebabrulle...Kanske blir en sån imorgon;P

Nu ska jag lägga mig i sängen och se NCIS och CSI=) Puss


PROMNIGHT HEHE


Anette - You're amazing just the way you are

Just varit och tränat och 55 min spinning är som 3 timmar... Rådgivning är bokad nästa fredag och det är bara att trimma till kroppen nu. Bara 14 veckor och 1 dag kvar till Thailand. Jag och Julia W har bokat vaxning 3 gånger innan resan. FAAAN vad ont det kommer ta!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå upp till musikskolan och repa med Andreas. På lördag så är det både dop och 40-års fest. Måste öva ihop oss, jepp!

Puss




Haha hitta ett album som pappa gjort massa bilder till..

Julia - nothing but love

Vad kan man säga om min dag då. Började med att jag svar seg upp från sängen som vanligt, snooze-knappen är livsfarlig! Dagen har annars spenderats hela dagen i skolan och för tillfället så älskar jag fysiken! Det är så kul när man förstår, för då är allting såå enkelt! love it.

Ikväll är det jobb och jag känner att pengarna verkligen behövs nu, känner som att dem glider ur mina händer... Ska försöka (då menar jag försöka) att inte shoppa så mycket den här månaden. Och ikväll börjar Paradise Hotel! Synd bara att det ska vara så tidigt, redan klockan halv åtta... jobbar ju då!

Om något helt så såg jag Sebastian "Grease" Karlsson igår när jag kom ut från 360. Han gick där med något gäng  och sträckte på ryggen och såg mallig ut. Tyvärr så var inte Marie Serneholt med, hade gärna velat se henne live!

Ungefär såhär (fast jag lite mer överdriven) såg Grease Sebbe ut med sina putande läppar!


Anette - You appear just like a dream to me

Jaaa, min helg då! Jobbade lördag, all day and all night. Kom hem just efter 3 och kunde inte somna förrän halv 6... Krigade mig upp på söndag morgon till JULA där jag jobbade 4 timmar. Klockan 16 hämtade Julia W mig och vi drog till den iskalla ladan Kopparhallen för att se Clemensnäs-Björklöven. Laget jag hejjade på vann såklart hehe:) Kan ju inte svika Hampus och hejja på Clemens.

Efter matchen åkte jag och Julia W till gymmet. Sen slängde jag i mig thaiwook och åkte till familjen Larsson. Har typ inte varit där på vääldigt länge. Men mycket var sig likt. Blev bjuden på en ny kladdkaka med pepparkakssmak. Var väl ganska god men jag föredrar nog vanlig kladdkaka:) Sen slog vi igång Iron man 2 som jag inte sett förr. Var riktigt bra! Var hemma just efter 2 och då var jag sjukt trött med tanke på den lilla sömn jag fått under helgen. Jag vaknade klockan 2 idag... helt sjukt. 

Nu ska jag ta och städa mitt rum, och kanske toaletten. Sen blir det core+spinning klockan 17. Puss 


Haha, hittade en bild från trästock för typ några år sen :P

Julia - God natt

Är så trött, så trött ska lägga mig i sängen nu och mysa ned mig med min älskling! Blir mer uppdatering imorgon.

God natt!

Julia - lördag

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, och guuuud var trött jag är. Kan inte förstå varför jag är så trött, har ju sovit hur mycket som helst i veckan. Nu ikväll vet jag inte riktig vad som händer. Var sugen på fest tidigare idag men eftersom ingen annan av mina vänner verkar sugna, så blir det en lugn hemmakväll istället! Carro kommer hit någon gång vid sju, så då får vi helt enkelt se vad som händer. Men jag tycker att det är ganska skönt ibland att inte göra någonting, bara sitta och glo framför tvn.

Sitter i min favorit fotölj och väntar på att hungern ska kicka in.

Anette - Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Sitter nu här, ensam...eller med katten då. Men han är ingen pratkvarn direkt? Så låter musiken sköta sitt, hatar tystnad. Nathalie och Julia S åkte just hem till sitt. Vi har tittat på Idol och ätit det vi förtjänar, dvs chips och dipp. Men det blir inget mer sånt i helgen, det räcker med en gång.

BIG NEWS!! Jag och Julia W var på stan idag och tänkte kolla upp lite priser inför Thailand. Och först var vi in på Resia och hittade en flygstol för 10 400 tur och retur med Thai air eller var det nu hette. De sa även att det inte verkar finnas någon billigare biljett... så vi bad dom hålla på biljetterna till på tisdag. Efter de traskade vi vidare till Ticket. Och där minsann fanns det en flygstol tur och retur för 6 990 spänn! Det var med flygbolaget Air China. Vi sprang hem och fixa med pengarna sen var vi där igen och köpte dom! Jajemen!!! Den 18 januari-8 mars! Då befinner vi oss i Thailand!


Simon du kan ju faktiskt ta och komma heeeeem. Och mitt hår kan ju få växa igen och bli såhär glansigt och guldigt.... FLÄÄÄNN

Julia - the dj's got us falling in love again

Är nu hemkommen från ett kvällspass på Waynes, var sjukt trött ikväll inte roligt att jobba då. Kan dock kanske bero på att jag tidigare under eftermiddag var hemma hos min farfar och åt middag med Ben & Jerrys som efterrätt, blir alltid så trött efter jag har ätit. 

Dagen började tyvärr inte så bra. Försov mig imorse och insåg när jag vaknade att jag började på en halvtimme. Så efter att jag skyndat mig allt jag kunde så var jag på skolan 5 minuter innan lekionen började. Meeen då var ingen förutom två killar i klassrummet, jag ska ba: jahaaa.... var är alla? Då visade det sig att vi inte började för än 20 minuter senare. Och där satt jag typ svettig, osminkad och skit trött...

Näääe, nu tänker jag kollar på tv och slappa i soffan.

Anette - I feel like I'm fallin apart inside

Börjar bli riktigt jäkla hungrig! Börjar också bli vääääldigt sugen på att köpa mig en egen liten dator! Och jag vill ha tillbaka min kamera som är hos Emme. PLUS att jag gärna får en ny också! Hatar min gammsak..........

Ok, hoppas jag bara är negg för att magen kurrar. Så snart pappa kommer hem blir det middag, förmodligen dallas eller nått sånt ställe. Pappa har jobbat hela dagen så han är nog ganska slut. Och jag har inte heller någon ork att laga mat. Men ska verkligen försöka att äta nått som inte innehåller 100% fett! Haha!

OM jag hade en kamera hade jag lagt ut dagens outfit...........men kameran här hemma har inget batteri kvar och jag har inte hittat nått nytt. TACKAR gudarna för att jag jobbar på JULA. Köper nya inom kort.



HAHA angående bilden hära!!! Natha skicka den på msn och skrev "EMELIES DUBBELGÅNGARE". Efter vi tittat närmare så ser vi att denna människa är SJUKT lik både MIG och EMELIE! Ja, ni kan ju se själva!! Hade typ sett ut som mig ifall personen hade mörkare ögonbryn. Haha

Anette - Inspiration 4 u

Killar snälla klä er som denna kille, Andreas Wijk!



Kanal5.se - Andreas Wijk

Anette - This doesn't hurt

På min enda lediga dag (typ) steg jag upp 09.30 för att jag skulle hinna vara på Resia 10.00! Där satt redan Emelie, Sanna och Julia W och väntade på mig. Vi pratade om hur vi skulle göra om resan. Och vi kom väl fram till litegrann men inte mycket. Återkommer på måndag om hur resan blir. Men det enda jag vet är att den blir av iaf!

Efter träffen traskade jag iväg till 360 för att mjuka upp musklerna på ett spinningpass. Var helt stel i kroppen sen gårdagens Barbellpass. Körde med ganska mycket vikt. Men nu måste jag ladda om inför ett nytt Barbellpass imorgon. Rådgivningen som jag skulle ha på tisdag är ju bara att avboka iaf! Bossen på JULA ringde just och frågade om jag kunde jobba nästa vecka. Och självklart så vill jag ju det! Pengar är alltid pengar?

Nu funderar jag på att gå upp och duscha av mig. Sen ska jag nog ta mig en tupplur. Är ganska slut i min stackars kropp. Ikväll kommer Julia W på besök, vi ska planera lite Thailand hehe! Blir trevligt:) Skriver senare puss!


Min systerdotter Alice:) Världens sötaste!


Btw favorittjejer!!!! Om jag inte jobbar på Carl-Viktor i helgen så blir det middag hemma hos mig på lördag! Med eller utan utgång. Ni bestämmer själva helt enkelt. Så jag meddelar imorgon. För ifall jag ska jobba ringer dom nog imorgon. Då vet ni! BRAA

UPDATE! Imorgon går bättre... Jobbar visst på både JULA och Carl-Viktor på lördag. Så blir inge av då! SRY


Julia - barbell next

Efter en god middag med hemmagjord potatismos, köttfärsbiffar och brunsås så ska jag nu bege mig ner mot 360 för att bygga lite muskler med Nettan! Ska även senare ikväll försöka att sy in mina skinnbyxor eftersom de hade en tendens att vilja töja ut sig en aning när jag använde dem...


NU träääning, wiihoo så kul!


Julia - workywork

Skolan är avklarad för idag och nu väntar jobb från 11.30-18.00 . Kom och fika vettja!

Ett par snygga/sköna pumps skulle inte vara helt fel att införskaffa sig.


Bild från http://www.henrykole.se/


Julia - highlights

Idag har jag varit ledig gud så sköööönt tänkte jag, men icke. Självklart så hänger skolarbete efter en ändå...

Men när man är ledig så måste man ju skämma bort sig lite ändå. Så jag har varit hos frissan och gjort mörkare slingor i håret! Blev superduper nöjd. Efter lunchen mötte jag upp Anders för att äta lunch på tatung, kinamat äter man allt för sällan det är ju skit gott!

Ikväll har det varit ridning som vanligt, och satan vad det är kuul! Tappade glöden där ett tag i våras men nu är den absolut tillbaka igen. Kan bero på att vi har bytt grupp och dag att rida på... När jag kom hem så satt farfar och pappa här hemma och kollade på hockeyn och efter det anslöt sig min lill kusse Alice (som dock inte är så liten längre, går fasiken gymnasiet nu) och Uffe. Hjälpte Alice med en svenska uppgift och stan vad jag känner att inlämningar och skrivningar av olika slag mer är min grej än jäkla naturvetenskapliga grejer... usch. MEn nu har jag hoppat på tekniskt basår, så det är väl bara att avsluta det.

Så här blev iaf resultatet på mitt hår.

Julia - Kanelbullens dag

Visste ni att det är kanelbullens dag idag? Fick veta det på jobbet idag och tänkte då ska jag passa på att äta mina egna goda kanelbullar när jag kommer hem, och nu sitter jag här och mumsa med bullar och te.

Idag har jag haft världens tröttaste dag. Kunde knappt hänga med på lektionen, skit jobbigt för man måste verkligen häng med på ALLT vi gör! Annars är man kööörd. Förövrigt har det varit en bra dag var och tränade på lunchen och nu ikväll har jag jobbat. Nu ska jag återgå till New York fruar och mina bullar! hejdå.


Anette - The time of my life

Jobbigaste helgen ever...Jobbar totalt 30 timmar på två dygn typ!! Ville flänna dom sista tre timmarna. Men sängen gjorde sitt iaf. Sov till 12 och sen steg jag inte upp förän klockan 5 i princip. Såg alla idol-avsnitt som jag missat hela veckan pga jobb. Halv 6 befann jag mig på 360 och körde det jobbigaste passet jag gjort i HELA MITT LIV! Men nu jävlar, det där passet ska jag köra varje söndag tills jag åker till thailand. För att jag ska klara det där passet utan att känna att det var jobbigt typ!! Jag ska fan se resultat. Men som alla säger, jag måste vila också. Fast, jag tänkte att 360 skulle få lägga upp ett tränings och kost schema åt mig. Tror faktiskt att det är bättre att gå ner i vikt först. Seeeeeen bygga muskler? Eller??

Iaf så att ni vet THAILAND I JANUARIIIII. JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTEEE! Då vet ni det. Just nu peppar jag för varje dag. Jag vill bara att tiden ska gå så fort som möjligt. Och det vet jag att den kommer göra för att jag har så sinnessjukt mycket att göra. Hinner knappt med att andas! Tränar och jobbar hela tiden. Hinner inte träffa mina vänner typ... tur att dom också tränar på 360. Då hinner jag snabbprata lite med dom.
Men om 3 månader då är jag i paradiset och lever loppan, de ni! Är det någon av er som ska dit då också??:)


Jag och Julia på studentveckan! Hon är en av min resekompanjon, vi taggar Thailand!


Julia - söndag kväll

Sitter nu här med Anders i soffan och kikar runt på olika bloggar/hemsidor medans han kollar på Juventus-Inter, kan det bli mer ointressant? Birro tycker nog inte det men aboslut JAG! Har iaf en kladdkaka som väntar på mig inne i ugnen, så har iaf något gott att se fram emot. Har varit och tränat barbell på 360 ikväll, älskar det passet som är nu bra musik och bra övningar!

Imorgon väntar spinning och core kl 11.15 och efter det väntar fysiklaboration och jobb på kvällen. Så morgondagen blir en fullspäckad dag. 



Leoslekland! Älskar Karros Sailormoon kostym till höger!

Julia - 17.13

Hej på er. Dagen har idag spenderats på stallet för det har varit invigning av den nya manegen. Detta är något som vi ridmänniskor har väntat på jättelänge, så det är kul att det äntligen är klart! Kul att ridskolan nu har blivit både större och fräschare. Ikväll blir det bankett/fest för allt hästfolk vilket ska bli mycket trevligt. Efter det blir det nog att ansluta till resten av mina vänner. Blir nog en lugn kväll för mig ikväll, eftersom jag börjar jobba kl 10 imorgon.

Gårdags kvällen var en lugn kväll med idol och massa gotte saker! Blev även en del shopping i Umeå igår, här är de.






RSS 2.0