Julia - the day before tomorrow

Kan bli så otroligt störd på att folk kör åt fel håll på parkeringar! Visst finns det en oskriven regel att när man kommer in på en parkering så fortsätter man att köra höger (motsols) och inte svänger in vänster så att det blir trafikstockning.


Dagen har annars varit super förutom tre timmaras fysik på morgonen, kan lova att jag var trött i hjärnan. I slutet satt alla som frågetecken med helt tom blick och kollade på tavlan. Förutom några stycken då, som alltid säger saker före läraren och har rätt! Blir så otroligt arg på sådana personer, varför är inte jag en naturbegåvning i alla ämnen. Orättvist. Imorgon väntas det 1,5 timme kemi sen bär det av mot Umeå med pappsen för att möta upp mammsen som är där och jobbar. Och efter det ska vi självklart gå på stan! Jippiee.

Byee


Hittade fler bilder från studenten, enjoy.






Anette - Happily singing

Idag känner jag mig duktig. Har tränat dubbelpass, lagat lunch och middag och nu jobb 18-21. Kan inte annat än njuta av att må såhär:) haha


Anette - You see the way he keep me safe

Ni kanske är less på att läsa allt jag skriver. Men jag orkar inte ljuga om hur jag mår? Eftersom jag mår dåligt just nu så kanske det inte blir så positiva inlägg. Men jag VILL ju må bättre. Och jag är på god väg. Det är inte så att jag riktigt är olycklig. Utan jag är lycklig för att jag har alla mina vänner och jag har min familj. Och jag vet, att någon dag kommer jag att vakna upp och må bättre än någonsin. Man får ta en dag i taget helt enkelt.

Idag steg jag upp 10.30 och befann mig på 360 vid 11.00. Det var bokat ett spinningpass och ett corepass. Jag härdade mig igenom hela spinningen svettigare än någonsin! Men på coren blev det lite värre. Jag har sån träningsvärk i nedre magmusklerna att jag inte klarade av att göra alla övningar utan att det gjorde sjukt ont. Fifan.. Men imorgon ska jag ta det lite lugnare. Ska träna 09.30 och då är det bara styrka. Benen får vila imorgon, jag kör bara på med rygg och armar! Får se om trötta Emelie orkar ta sig upp!:)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det jobb 18.00-21.00 som gäller! Puss


Anette - I'm not afraid to take a step

Nu har jag sminkat mig och klätt mig inför kvällen. Känner att tröttheten börjar smyga sig fram. Sov väldigt dåligt inatt, somnade inte förrän 02.30 typ... Somnar snart allvarligt. Är less på att ligga i sängen sömnlös. Så inatt då jävlar ska jag sova, och inte ligga vaken och tänka. Behöver det. Ska upp tidigt imorgon och köra spinning+core. Sen är det arbete som gäller, vip-kväll på JULA. Ja ni hörde:)

Nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl. Puss

Julia - lets go

Sitter nu här nytränad jag med. Har haft en lektion på skolan idag från halv nio till tio, så då passade jag på att fara och träna barbell kl 12. Har nu i eftermiddag varit duktig och gjort mina sysslor som mamma har bett mig om, som att moppa badrums golvet och städat mitt rum. Dammtussarna verkar älska mitt rum, speciellt att ligga under mitt klädställ och säng, vilket inte är jättefräscht. Har också lagat lite kläder som jag har haft hål i här och var. Hatar att jag fick ett hål i mina favvo jeans förra veckan, så nu vågar jag inte använda dom ifall om de skulle gå sönder.

Men däremot så invigde jag garderoben i fredags med ett par skinnbyxor. Har länge velat ha ett par men de som jag har hittat har alltid suttit löst i knäna och i vristerna. Men de som jag har hittat nu sitter som en smäck! Hoppas de kommer någon dag snart då jag kan inviga dem.

Ikväll blir det mys hos Fanny med att kika på Idol och Kungarna av Tylösand, satan vilket sjukt program men ändå vill man se det! Känns som att vi tjejer är så sällan med varandra nu förtiden, så det är alltid lika kul när vi träffas och framför allt att man får höra massa skvaller! Love it.

Nu tänker jag fika något. Är hungrig som en varg.



Idag kom mina underkläder från Wonderbra/Nelly, satan så snygga de är! Beställde även ett par örhängen när jag väl höll på. I bakgrunden är mina skinnbraxor!


Anette - The truth hurts, and lies worse

Har så ont i hela kroppen... Men det är skönt ont om man säger så! Ska snart ner i tvättstugan igen och slänga in en tvätt. Sitter just nu och håller på att öva på låtarna till ikväll! Går väl sådär. Kom dit vettja?


Oh, it tears me up
I try to hold on, but it hurts so much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

Anette - 360

Kom just hem från två jobbiga träningspass. Körde function och poweryoga! Kan meddela att det känns i kroppen. Function var så jävla jobbigt...fyfan. Imorgon är det uppe med tuppen som gäller. Julia är en morgonmänniska, och det kan jag säga att jag inte är. Så det kommer vara jobbigt att ta sig upp! Halv 9 ska vi träffas på 360 och köra lite på cirkelgymmet. Sedan ska jag även köra lite träning senare på dagen med Emelie som jag ska värva.

Klockan 16.00 imorgon ska jag träffa Andreas på musikskolan och öva inför spelningen som startar 19.00 på ungdomsgården e4an. Blir spännande.

Nä nu ska jag gå och ta en efterlängtad dusch och hoppa i säng. Godnatt!

Anette - It's over when you say goodbye

Idag har jag varit och ätit lunch med Julia W. Vi blev sittande i 2 timmar och pratade om våra planer. Sedan gick vi till 360 och köpte mig ett träningskort. Så nu ska vi träna i sinne så att vi blir riktigt vältränade (förhoppningsvis). Nä, måste skynda mig iväg nu. Ska vara där om en kvart, puss!


Anette - I can have another you

Klockan är 01.16 och jag sitter fortfarande vaken...Ska slå på ett avsnitt av gossip girl. Sen ska jag försöka stänga mina ögon och tänka på allt bra jag har i livet så att jag kan somna. Är så sjukt less på att ha ont i magen nu. Men vet ni, jag mår mycket bättre nu! Har inte fått någon ångest alls. Kanske är starkare än vad jag tror...

Anette - I wish I had missed the first time that we kissed 'Cause you broke all your promises

Idag var jag på stan och lunchade med Julia W. Vi satt och pratade om våran blivande framtid! Kommer inte att avslöja så mycket mer. Men imorgon ska vi ta en fika klockan 13.00 för att prata lite mer.

Håret ja, jag har inte fått tag i bilderna som Lena tog på mitt hår än. Hon tvärtog en bild innan jag skulle iväg och repa med Andreas. Men jag lovar att lägga ut den! Blev mörkare än vad jag tänkt mig, vissa delar av håret är riktigt mörkbrunt ska ni veta!=P

Who do you think you are
running round leaving scars,
collecting your jar of hearts,
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so dont come back for me,
who do you think you are

Anette - You know I know how!

Just ja, imorgon ska jag vara på frisörsalongen klockan 13.45! Håret ska färgas och slingas. Kan visa resultatet imorgon!:)


Vill ha tillbaka mitt långa hår =(

Anette - You appear just like a dream to me

En vis kompis sa "Nöjd dig aldrig med okej! Det finns någon där ute som är perfekt för dig"


gynning.net

Anette - What if hope was lost?

Jag har tänkt litegrann på hur man kan ända åsikt om en person av en enda händelse. Just nu känns allt så himla patetiskt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag skakar bara på huvudet. För att jag tänker "jag visste att det här skulle hända, jag väntade bara på det". Jag blir arg och förbannad på mig själv att jag satt och väntade på det också?

Jag tror att folk kan förändras, men det går inte så länge dom inte vet vem dom vill vara, eller så länge dom inte ens vet vem dom är! Jag har sett att det finns verkligen folk som inte har någon moral alls. Dom har ingen aning vad som är rätt eller fel!! Visst, ingen människa är perfekt, alla har sina brister och alla gör misstag. Vad händer om man gör samma misstag igen då? Tycker ni att man har rätt att bli förlåten igen då? Jag anser att man får göra ett misstag en gång, och sen får man hoppas att man lär sig av det. Men händer samma sak igen så tycker jag att man ganska klart visar att man inte lär sig av sina misstag och därför inte borde bli förlåten. Speciellt inte när det handlar om andra människors känslor. Man ska inte leka med sånt.

Jag orkar inte med folk så är så osäkra på sig själv att dom utnyttjar andra folks känslor för att få någon slags bekräftelse? Dom kan inte lita på sig själva och lyssnar bara på vad andra tycker. Dom har ingen egen åsikt. Dom gör exakt som deras vänner säger åt dom att göra. Dom är så veka att dom inte kan stå på sig! Har man riktiga vänner så ska man våga säga vad man tycker! Annars är ju nått riktigt fel...


Anette - Someone just told me, you should be happy

Kom just hem från en hemmakväll hos Simon. Blev många skratt av sjuk tv. Fick just reda på att han ska åka till London om någon vecka bara och ska stanna där till maj. Jag började fundera lite grann. Jag borde passa på att göra någonting med mig liv medans jag har chansen. Jag vill ju göra så mycket, resa och sånt. Jag ska ta tag i det här nu. Jag ska prata med Julia W imorgon om hur framtiden ser ut för henne. Kanske blir det norge, hemavan, thailand, australien. Ja mycket står på spel.



En mycket klok vän sa till mig en gång "älta inte på om det förflutna, gjort är gjort och du kan inte ändra på det. Utan blicka framåt för att det är framtiden som du kan förändra"

Julia - tonight show

Blir mys i soffan ikväll medans alla andra är ute och festar. Hade besök av Carro här tidigare, men hon har farit nu. Blev lite kikande på hockeyn och nu sitter jag och halv sneglar på Baksmällan. Stort grattis till alla i Mörons herrlag som gick upp till div. 2 idag! Riktigt kul.

Igår var det station för hela bunten. Men roligaste är alltid förfesten, borde inte fara där ifrån egentligen. Idag har man väl mått som man förtjärnar, så har legat hemma i soffan hela dagen. Men det kan vara skönt det ibland också.

Imorgon är det jobb mellan 10.00-16.30, sen blir det träning.


Anette - Can't be tamed

When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am


Var just med pappa och handlade lite mat. Blev wook 'n roll.
Båda köpte varsinn äggnudelwook. Kan inte påstå att det
smakade illa alls. Man får mat för 4 personer typ, men det
är ju bara bra för att då har jag ju lunch imorgon! :)
Nu ska jag iväg och träna med Jossan och Jessica, blir
löpbandet en halvtimma. Hoppas det är nått bra på tv så att
jag glömmer bort att jag faktiskt står och springer;P
Sen benträning och armar. Efter det ska jag bara fräscha
upp mig och åka iväg till fanny! Ha en bra kväll!



Anette - I'm feeling like a star

Idag var jag på stan en sväng med Carro. Lönen har ju kommit in på kontot och det kan inte bli bättre! Mår faktiskt bra idag, utom att jag har lite ont i huvudet... Snart ska jag ta och he mig iväg till friskvårds för ännu ett träningspass. Kommer dock inte kunna göra en enda situp! Har sjuklig träningvärk i magen, shiet. Trodde inte att jag skulle ta mig upp i morse.

Ikväll när "alla andra" som Julia säger ska ut, så ska jag och Fanny har fredagsmys med varandra. Det innebär chips och dipp och massa gott. Får se om några andra dyker upp också! Men idol blir det nog ändå. Jag och Fanny är mer sugna på att gå ut imorgon, så det blir kanske av, vi får se!

Tänkte vara duktig och fota det jag köpte idag. men jag fotar inte ringen jag köpte, bilden blev så jävla ful. Men den är iaf köpt på gina tricot och ser ut som två vingar som omsluter fingret;P Väskan är inte köpt idag, men passade på att fota den ändå, har inte visat nått ju som sagt. Här är iaf allt:


Jeans från Gina 199 kr/st


Svart bälte från Veromoda 129 kr


Rosa träningslinne från stadium 99 kr


Skjorta från Gina tricot 199 kr


Väska från Åhlens 299 kr


Skor från Scorett 699 kr

Anette - Now I see myself through different eyes

Pappa väckte mig klockan 10.45 och sa att jag skulle göra mig klar så att vi kunde fara och käka lunch innan jag började jobba. Så vi drog iväg och åt på Köket, en riktig husmanskost! Jag fick mat för en riktig karl. Aldrig att jag skulle ha orkat äta allt det där. Pappsen skjutsade mig sedan till jobbet, och där var det väldigt mycket att göra! Slutade nydligt och det luktar tacos i hela lägenheten, kan inte bli bättre. Fast eftersom jag ska träna klockan 18 så får jag vänta med middagen till efter träningen. Annars blir det paltkoma, vill ju inte snåla med maten då det är min favvo?

Eftersom jag har gått och blivit nästintill en shopaholic tänkte jag dela med mig av allt jag köpt den senaste månaden, om jag ens kommer ihåg allt.... ehm. Jag ska först fixa fram min kamera som befinner sig på skidstigen. Sedan ska jag fota ALLT!! Lova


Julia - on work

Hejhej, har just nu en liten kort rast, grymt skönt. Egentligen har inte vi några raster på Waynes (förutom lunchen då, som man helst ska äta så fort som möjligt och sen ut och jobba igen) så Karin var snäll och gav mig några minuter så att man iaf så sitta och andas lite. Tog med mig en kopp kaffe och ett felköp som var en kladdkaka. Älskar då det blir fel, för då får vi i personalen äta/dricka istället ;) hehe.

Ikväll blir det träning mellan halv åtta och halv nio, barbell är det som står på schemat. Också mycket roligt att Anette har börjat om med bloggandet igen, efter att ha varit nere i en svaka. Vi får hoppas att allt kommer att bli mycket bättre nu! =)

Nu back to work.


Anette - Öppnar mitt hjärta (en liten del iaf.) för er

Nu har jag börjat med mitt nya liv. Har nog inte varit riktigt singel sen ja...5 år tillbaka. Nu säger ni säkert "VAAA?" Men ja, så är det. Och det kan låta sjukt i mångas öron. Eftersom jag nu har väldigt mycket egentid ska jag ta tag i mig själv. Jag ska sätta mig själv före allt. Det har jag aldrig någonsin gjort förr. Jag är inget av en ensamvarg utan jag älskar att ha folk runt mig, speciellt folk som gillar mig och som jag gillar tillbaka.
Jag har något som man kan kalla ensamhetsångest. Jag klarar inte av att vara själv...Och det är väldigt jobbigt. För man har inte alltid någon där som kan ställa upp för en, och det måste jag verkligen lära mig. Och jag lovar er, när jag får min ångest är det som att man inte vill leva... utan man känner sig så värdelös och ensam. Men just nu håller jag på att bearbeta den ångesten. För jag orkar inte leva med den längre!! Antingen är det jag eller ångesten som ska bort, och jag har inte levt mitt liv klart än så det blir ångesten som får ta och åka! Får ta en dag i taget. Två steg framåt och ett steg bak kanske? En bra början iaf?

Så mina mål i livet just nu är att
Hitta mig själv
Bli självständig
Bli av med min ensamhetsångest
Fokusera på mig
Bli av med alla mina rädslor
Träna som bara den
& Leva livet fullt ut

I slutändan ska jag vara så här glaglaglaaad


No one to answer to, No one thats gonna argue, no,
And since I got the hold off me,
I'm living life now that I'm free, yeah,

Telling me to get my shit together now I got my shit together, yeah,
Now I made it through the weather better days are gonna get better
I'm so sorry that it didn't work out I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now, the pain is goooone,

I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo....



Vi blev fångade på en vimmelbild på allstar

Megafonen dååå


Anette - Bilder från sommar10

Kan ju inte vara sämre än Julia?

Studentveckan



Balen


Studenten



Midsommar



Trästocks



Fest hos Julias Leo



Kräftskiva


Anette - Doesn't mean anything

I know I pushed you away
What can I do that will save our love



Julia - sommar 2010

Har inte så mycket att skiva om idag, så därför bjuder jag på en massa kort från sommaren!

Balen! Ni som har tänkt er att inte gå nästa år, gör det! Skit kul.





Studentveckan





Studenten!


Förfest hos Tomas




Två år med älskling!


Reunion med klassen




Solning i Jullans stuga


Förfest hos Leo


Kräftskiva i Jullans stuga med girlsen.





Julia - in space there is no emotion

Har nu varit och sett, som alla andra, I rymden finns inga känslor med Elin och Erica. Riktigt bra/rolig/mysig film, så om ni inte har sett den se den. Annars har inte dagen varit så speciell, har varit i skolan mellan halv nio och halv två och har sedan jobbat från kl fyra. Jag och Erica gjorde världens dunderstängning idag, vilket gjorde att vi hann på bio! Waynes stänger kl nio och vi lämnade stället kl nio, då förstår ni att vi var snabba! ;)

Imorgon är det skola mellan halv ett och två. Sitter är och överväger om jag ska orka mig upp imorgon och gå ut och gå med Anette kl nio. Men eftersom min passion är att sova så tror jag det vinner. Får min träning på kvällen istället, då jag har ridning! Jippiiee

Nu ska jag sova!

Julia - friday night

Efter två träningpass så är jag helt död, hatar att förkylningar förstör så mycket. Vill bara bli 100 % frisk nu. Men jag älskar känslan efter man har tränat, för man känner sig så otroligt nöjd med sig själv.

NUu drar jag iväg till Fanny för att kika på idol och trycka massor av godis! Mumms



Julia - örhängen

Min nyaste skapelse, tadaa!



Bytte även ut en perblock på mina förra örhängen som jag gjorde. Det blev såhär.



Nu ska jag iväg och träna, bye!

Julia - So tell the DJ play it all night long, All night long, all night, night, night

Sitter nu här med mamma och ska snart sätta på idol. Har varit och jobbat ikväll och det var veeerkligen inte mycket folk... Att intresset för hockey kan vara så stort i den här stan men vädret tror jag också vi kan skylla på lite.

Det har varit en lååång dag på skolan idag, eller iaf lång för mig. Från halv nio till kl halv tre var jag på skolan! Och vissa saker är så svååårt! Hatar det. Men samtidigt så älskar jag känslan av när man klarar uppgiften utan att ha kollat svaret i facit först ;)

På tal om något helt annat så var jag ute och gick idag. När man går förbi psyket av någon anledning så "kollar" man kanske lite extra, ni fattar vad jag menar. När jag har gått förbi entrén och en liten bit till så sitter helt plötsligt en man/gubbe i diket och bara glor. Jag som ba: jaaahaaa, vad gör jag nu? Är jag helt ensam här? Känner hur steglängden ökar samtidigt som farten också ökar. Meeen som tur var så kom en kille på en cykel längre fram, men lite läskigt var det allt!

Nu ska jag dricka te!


Julia - rain fall down

Från underbart väder till jävla pissväder... Skönt att man jobbar sådana här dagar, så att man slipper vara ute. Efter jobbet har jag varit och kollat på Anders match med pappa. Går otroligt bra för Anders lag nu så om de fortsätter som de gör nu så kommer de nog att gå upp till division två.

Sitter nu här och håller på att få upp värmen efter matchen och väntar på att Anders ska komma. Ska försöka övertala honom att vi ska se idol på tv4 play, vilket jag inte tror att han kommer att gå med på...

Imorgon väntar skola och jobb. Tror inte att vi kommer att få några gäster på Waynes över huvudtaget eftersom hockeyn drar igång, även de ointresserade kan kolla då.



Det enda jag vill nu är att fara utomlands och bli brun igen!


Julia - ordinary day

Har varit på hobbybutiken idag och köpt med mig lite pyssel hem. Har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra, men det kommer väl upp en idé snart. Ni får nog se resultatet om några dar!

Idag har det varit skola igen och det är andra dagen i rad som jag cyklar. I trean så körde jag nog bil till skolan varje dag, förutom någon av de första dagarna efter sommarlovet. Men det som jag ALLTID stör mig på när man cyklar över Viktoria bron är att folk alltid går i mitt av vägen (är säkert likadan själv). Kan det vara så svårt att hålla sig till vänster eller höger så att man iaf kan cykla förbi.  Och framför allt när det går flera människor i bredd, kan man inte försöka att hålla sig lite åt något, så att man kan slinka förbi på någon av sidorna. Får nog börja använda ringklockan mer. Elin påminde mig idag om att jag hade en, har inte tänkt på det tidigare haha. Så nu hädan efter blir det pling, pling.

Ikväll är det ridning och det är alltid lika kul. Många av människorna som jag är med där är jag inte med så mycket annars, så det är alltid lika kul att träffa och prata och umgås med dem.


Jag och Amigo för något år sedan eller så.


Anette - JULA

Bilder från personalfesten i lördags!


Julia - älskade kläder

Mina fynd från fredagen!

Köpte egentligen denna jackan förra veckan, men då i en storlek mindre. Så nu i fredags bytte jag till en större storlek, tur att de hade kommit in igen!

Om ni ska köpa lösögonfransar någon gång, så rekommenderar jag dessa stort! Ser väldigt naturliga ut.
Finns att köpa på Make up Store, kostade 95 kr om jag inte minns fel. Namnet är Miss.


Tog även fram mina sykunskper och sydde om denna klänning från H&M för 75 kr till ett linne/tunika.


Julia - monday

hallå hallå. Efter helgens spektakel så känner jag mig rätt nöjd. Har hunnit med det mesta som att vara med Anders, jobba, festa och umgås med mina goa tjejer allt hanns med. Idag har det varit skolan från halv ett till kl halv fyra och fy vad jag hatar fysik. Min lärare måste tro att jag är helt koko i skallen men förhoppningsvis så lär jag väl börja fatta mer snart.

Ikväll är det jobb som gäller, som alla andra måndagar. Så om ni har lite att göra kom till Waynes och fika! Vi har öppet till kl 21!

Nu jag jag ut på en snabbprommis i mina nya Easytone, hoppas att jag känner att det har tagit någonting i baksidan när jag kommer tillbaka. Byeee


Bild från bilen i lördags!


Julia - these glory days

Har precis varit och tränat och ska nu duscha. Blev en implus att fara och träna barbell, var otroligt otaggad innan men efteråt känns det alltid lika skönt. Imorgon står det core och spinning på schemat. Dagen annars har inte varit så speciell. Slutade kvart i tolv och då gjorde jag och Elin vår vanliga rutin att göra klart läxan direkt efter lektionens slut. Efter det var jag ut och gick en sväng, ångrar mycket att jag valde långa tights eftersom att jag höll på att svettas ihjäl under promenaden. Älskar detta väder! Men tyvärr så säger väderlektsmänniskorna att det kommer att vända snart :( Efter prommisen hann jag även bättre på mina fräknar på näsan. Trodde inte att solen tog så mycket nu, men tydligen!


Har varit sugen på att köpa en skinnjacka med fårskinn, och då hittade jag denna på H&Ms hemsidan. Kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte.... Är rädd att fårskinnet kommer att se lite billigt ut.


299:-

Update: Såg att leveransen på denna jacka är i slutet av oktober. Då går tyvärr vi uppe i norr med dunjucka redan. Så denna blire inte!


Julia - Cause it goes on and on and on And it goes on and on and on, yeah

Är nu hemkommen från skolan och ska bara packa ner träningsgrejerna, sedan dra iväg och jobba! Lika fin dag idag som igår, synd att man inte kan passa på att vara ute i det fina värdet...

Me today



Ciao ciao

Julia - just perfect

Kom hem från ridningen för ett lite tag sedan, otroligt skönt att vi har börjat rida på tisdagar! Idag har vi haft en lektion i skolan, som nästan alla andra dagar, men jag och Elin var duktigt och stannade kvar och gjorde våra kemiuppgifter. Sitter nu här med te och mackor, plus en bit choklad på det! Mumma

Var även en sväng på stan idag för att inskaffa mig ett bar Easytone från Reebok. Köpte med mig ett par hem men hittade ett snyggare par på hemsidan. Så det blir att lämna tillbaka de andra paret imorgon.

 

Julia - wake me up before you go go

Har inte blivit uppdatering nu på ett tag, så kände att det var dags. Vad hände idag egentligen? Superväder från ingenstans, jag som typ har gått runt med tjocktröjor och vantar. De fick slängas av idag! Har iaf nu insett att jag saknar Anderstorpsskolan jättemycket eftersom jag igår satte mig frivilligt och hjälpte Anders med att skriva sin historiainlämning på 15 sidor. Vi skrev inte 15 sidor, men vi kom iaf en bit på vägen ;) Har nu även insett att tekniksa basåret inte är så tråkigt ändå, har världens slappaste schema och det vi håller på med nu är riktigt intressant. Plus att jag även hinner att jobba lite dagar på Waynes.

Helgen har varit ganska lugn. Blev dunderförkyld i fredags, så mesta dels av tiden har spenderats framför tvn.

Nu ska jag iväg och jobba! Heeej.


Så här såg jag ut idag.

shorta - gina tricot
skarf - h&m
linne - vila
strumpbyxor - från någonstans
skor - din sko


Anette - I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.

Tjenixen! Idag steg man upp 06.00 och befann sig på jobbet 07.00. Slutade 16.00 och krigade hem med bilen. Käkade en sallad och slängde in lite tvätt i maskinen. Nu ska jag ner igen och slänga in en till, sen ska jag ut och löpa. Behööövs. Ska se desperate house wives sen!

Imorgon ska jag upp klockan 07.00 och åka till Luleå med Linn och bebis Alice. Blir massa shopping. Eller iaf en jacka!

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.
I just need you now.


Julia - All Stars

Idag har jag varit ledig, skönt att få sova ut! Jag som älskar att sova. Efter 100 timmars sovande så gick jag på en långpromenad, vilket var behövligt eftersom jag inte har rört på mig på över en vecka, pga ryggen.

Ikväll har jag jobbat och har nog aldrig varit med om att ett kvällspass har gått så fort. Efter jobbet gick jag och Erkan en sväng och kikade på All Stars. Inte så fruktansvärt kul eftersom det typ bara var 40+ där. Men förövrigt så var det jättefräscht, så där blir det nog att hänga ibland!

Nu ska jag sova. Haree

RSS 2.0