Anette - After all you do know best

Woops dålig uppdatering av oss här... Har varit helt inne i en serie som jag börjat se med Julia W. Vampire diaries. HUR BRA SOM HELST. Vi är inne på andra säsongen just nu. Så vi har legat i två dagar och tittat på det där.

Var på stan med Linn idag och fyndade. Hittade en löparjacka på extrapris på Intersport. Sen köpte jag även en mp3hållare som man har runt armen då man springer, och lite löparsockar. Blir king! Ska fota jackan sen!


Julia - tenta avklarad nu väntar bara helg!

Nu är tentan äntligen avklarad. Gud så sköönt! Nu väntar bara en minitenta nästan vecka på mer än halva fysikkursen... Mycket plugg nu dom här två veckorna. Men jag hoppas och ber till gudarna att jag ska klara den här matte D tentan, hade varit grymt skönt!

I helgen vet jag inte rikigt vad som händer. Är iaf jobb imorgon mellan 8-16, så ingen sovmorgon för min del. På kvällen blir det kanske fest eller bara myskväll, vi får helt enkelt se!


Anette - 360 igen

Äntligen har jag fixat ett nytt träningskort på 360! Känns otroligt underbart! Äntligen kan jag komma igång med träningen igen. Älskar att det ligger nära och jag älskar gymmet och tiderna på alla pass. Love 360! Blev ett halvårs kort. Blir kung att det räcker för hela sommaren också.

Nu ska jag fylla köket med sallad, tomat, gurka, majs, köttfärs, tacokrydda, sås, tonfisk och ägg. Blir det jag ska leva på tills vidare. Eller jag ska nog äta vanlig middag. Men jag ska äta lite nyttigare till lunch och frukost. Får se om det blir något resultat efter det. Hoppas!

Dags att bege mig mot nathalies cribb:)


Julia - tisdag

Tisdag och shit så fort dagen har gått. Känns som att det inte var många timmar sedan jag steg upp, fast jag började skolan halv nio idag. Blir nog lite lurad av ljuset ute, och framför allt så älskar jag att det börja bli ljusare ute! Förutom att ha räknat matte hela dagen så har jag även hunnit med att fixa naglarna, de hade släppt så mycket längst ned på nageln. Men nu blev iaf resultatet superbra!

Ikväll är det iaf stallet som gäller sen blir det väl att se hockey som resten av alla ske-åbor. Förhoppningsvis så kommer Elin och gör mig sällskap till hockeyn så jag slipper se själv! Både mamma och pappa åker iväg på tjänsteresa idag buuh:/. Nu mat! heej



Anette - You are the music

Har inte hunnit lägga upp fler bilder än. Det tar sån tid. Och jag har jobbat som en tok nu och haft fullt upp. Men snart, håll ut. Snart kommer det fler bilder från resan och på det jag handlat.

Ikväll har jag varit hos Julia och sett film "the black swan". Fatta inte mycket. Det gjorde inte Julia och Julia heller. "En riktig oscarsfilm" Som Julia hade sagt det.

Nu ska jag snart hoppa i säng så att jag får mig rejält med sömn. Imorgon väntar en skön dag på jobbet, endast 6 h. Efter det blir det antingen thaiboxning eller hockeymatchen. Time will tell:)


Julia - snorig

Då är man gått och blivit sjuk... jippi. Har haft ont i halsen den senaste veckan och även hosta men idag var jag hur snorig som helst... Ibland undrar man hur mycket snor det kan produceras egentligen. Men självklart var jag tvungen att kriga iväg till skolan ändå, tenta på fredag!

Pga. min dunderförkylning så blir det inget jobb ikväll. Får istället besök av en go'ing ikväll och ska se film! Ha en trevlig eftermiddag/kväll!



Förresten har jag någongång sagt till er att jag har världen bästa föräldrar! Ni förtjänar att höra det oftare.

Love you!


Ute och njuter i solen med Pappsen! Taggar...

img_5655 (MMS)

Ute och njuter i solen med Pappsen! Taggar för hockeyn sen då. Ha en fortsatt trevlig dag!


Julia - Olearys

Nu drar jag till Olearys för mat och hockey med brudarna! Blir troligtvis att dra hem till Natha sen för ytterligare prat. Efterlängtade Jannie ska vara med ikväll som jag inte minns när jag var med senast. Träffade henne en snabbis på Waynes idag och det enda hon sa "jag har maaassor att berätta", så jag lääängtar! Trevlig kväll ♥



Julia - nytt i garderoben

Har även glömt att visa er min jacka som jag köpte förra veckan.

Capejacka från H&M!


Rosettring från Åhléns.

Julia - bilder från Nettans kalas






Tre till brudar var också med, men vill inte vara med på kort.

Julia - you know Im back, Im back....

Dålig uppdatering, men tänkte att ni kunde få njuta lite av Nettans återkomst ;) I onsdags var det iaf hockey och det var första gången för säsongen som jag var och såg en match live, grymt kul faktiskt speciellt när dom vann också. Hade inte varit lika kul att slänga ut 270 spänn och dom förlorade...

Igår, torsdag blev det bara en lugn dag. Kände mig lite hängig med ont i halsen, feber känsla osv. Så det blev mesta dels av eftermiddagen/kvällen att mysa i Anders soffa.

Idag har jag sovmorgon till halv ett men självklart när man väl har sovmorgon så vaknar man då av att kommunen är utanför ens hus och håller på att "hyvla" gatan. Låter ju inte lite direkt....

Ikväll är det hockey på Olles som gäller. Stod mellan Olles och Allstar men eftesom jag är anti Allstar nu, så blev det Olles istället, hehe. Säger bara pasta Alfredo, here I come! Om ni inte har smakat pasta Alfredon på Olles, gööör för gudsskull det!


Hamnade tydligen på en vimmelbild från hockeyn i onsdags. Ointresserad?

Anette - Keep smiling

Var på thaiboxning idag. Det var sjukt kul! Men det var sjuuukt jobbigt. Fast det är bra, mycket bra. Och jag älskar att man blir peppad av att vara där. Yes. Kanske blir nått av det här. Ska överlägga med Julia. Har ändå en gratisträning kvar. Sen får vi se. Men båda gillar det! King:)

Jag är iaf helt död. Och jag skakar i hela kroppen. Nu ska jag släpa mig upp till badrummet, ta mig en dusch, göra mig klar och sedan slänga mig ner i sängen och sova. Börjar jobba 08.00 imorgon. Sen hinner jag kanske inte skriva nått imorgon. Ska träffa tjejerna på Olles 18.30 och då ska jag hinna göra mig klar efter jobbet också. Men ni lär märka. Om inte annars så ses vi ju på Olles;) Puss


Jag för...vet inte hur länge sen det var ens. Lisa Nylen hittade den iaf på nått sätt.

Anette - Natten är ung och jag ligger vaken

280 anmälda men det kom kanske hälften. Det har aldrig varit så lite folk på en vip-kväll. Det brukar vara galet mycket med folk. Allt för att det var hockey ikväll. Man märker verkligen att vi bor i en hockeystad. På jobbet lyssnade vi på matchen när vi jobbade, och vi uppdaterade om vad det stod i micken. Härligt;)

Jag kom då hem med en överraskning till pappa och Lena. Varsinn bit smörgåstårta! Vi hade beställt alldeles för mycket till vip-kvällen från proppmätt. Så det blev över flera tåror. Jag själv gillar det inte alls. Eller det smakar typ bröd och leverpastej. Inte min stil... Men jag har aldrig smakat det förrän idag. Jag tog bort min fobi för lever för en sekund och smakade på det!!! Stoooort steg för mig. Nu kan jag känna mig lite stolt:)

Nu ska jag gå och duscha och sedan krypa ner i sängen och se lite desperate housewives.


Anette - Välkommen in i mitt rum

Snart är det dags för jobb. Ikväll har vi vip-kväll så vi har öppet till 21. Ska snart gå och äta en god luch som Lena lagat igår. Eller det ryktas av pappa att den var god iaf. Sedan ska jag få eskort till JULA. Man tackar för att man har en sån snäll pappa.

Men före DET. Ska jag visa er en runda på mitt kära rum. Jag är så stolt. Det har aldrig varit så fint. Alltid kläder överallt. Ni vet "horisontell garderob" dvs allt ligger på golvet och soffan. Men det är slut med det nu. Måste börja träna inför min flytt. Har även rensat i garderoben. Blev två svarta sopsäckar med kläder. Helt sjukt...Räknade även alla mina skor. Totalt 40!!!? Ska jag kanske börja sälja ut saker på tradera? Kanske samtidigt som flytten. När den nu blir av.

Välkommen in i mitt rum! Visar även lite nyheter, inte alla. Vi får ta en del två senare.


Såg ni min fina hög av kryckor som jag använder som ställ för alla mina bälten. Bara tillfälligt tills pappa hängt upp krokar för dom och för mina väskor.

Jättejobbigt att det kom med ett hårstrå där...aja den vill väl också synas.

Det var allt för idag. Ska fota allt jag handlade i Thailand sen. Blev mest bara armband, skor och halsband idag. Kommer fota alla skor, ringar, bikinisar och kläder också.


Anette - En liten dagens


Anette - Firar att jag fyllt 20 år

Ikväll var tjejerna här hos mig och firade att jag fyllt 20 år för en vecka sedan. Jag bjöd på fika och de gav mig en present. Fick ett presentkort på MUS. Det var väldigt omtänksamt:) De vet att jag älskar smink. Och jag har redan spanat in lite saker jag vill ha. Eller, finns ju alltid nått att köpa där. Ögonskuggor, I love it!

Sandra var som vanligt duktig på att fota:)


Just ja, ni kanske ser att jag fått en ny hårfärg. Så nu är mitt solblekta hår borta och jag har fått en brunare nyans på håret. Känns väldigt bra. Den är ganska nära min naturliga hårfärg. Förutom att min naturliga kanske inte är sådär livfull i färgen.

Anette - Jag är tillbaka!

Tänkte att jag kanske ska ta och bli delaktig här i bloggen igen! Var ett tag sen jag skrev. Har mest varit Julias blogg i några veckor. Men jag kan ju inte säga annat än att hon skött det riktigt snyggt;)

Min resa i Thailand var underbar. Finns inget bättre ord att beskriva det med. Jag levde som i en låtsasvärd. Åt ute varje dag, slappade på stranden, var på utflykter, festade osv. Hur bra som helst! Skulle göra om det alla dagar i veckan! Älskar verkligen det landet. Människorna är så vänliga och maten är så god. Inte på tal om det underbara vädret och miljön. Love it!



kalas

Nu drar jag mot Anette för kalas! Fortsatt trevlig kväll på er ♥


tisdag.

Halloj, tisdag idag och jag skulle nog säga att tisdagar är den segaste dagen på vecka. Måndag är som första dagen i veckan och då har man lite energi från helgen. Onsdag är mitt i veckan och det är ju då snart helg! Torsdag en dag innan fredag vilket är = helg, och fredag är ju alltid fredag ;) Men tisdag.... det är som inget speciellt överhuvudtaget, det enda som är kul med tisdagar är att jag har ridning och får fara till stallet! Vette tusan hur det kommer att gå med mina naglar ikväll, kan lika gärna bli så att dom kommer att gå av. Får helt enkelt ta det lite försiktigt.

Ska även på en annan rolig sak ikväll. Födelsedagsfika hemma hos Anette, muuums. Är en riktig fikatjej, skulle nog hellre välja fika framför godis. Nu lite tv innan middagen.

ME TODAY


Kände att jackan var lite av ett fel val idag. Blåser ju så in iii!

Cause I, I'm in love with this feelin' now, now, ah. Hope that this will last a while. We should make it last a while

Måndag och ny vecka, morgonen har spenderats i skolan med fysikboken och självklart Elin och nu under eftermiddagen ska jag göra absolut så lite som möjligt fram till kl 18 då jag börjar jobba.

Helgen har varit helt okej ändå. Fredagens var vi hemma hos Jullan som jag nämnde tidigare och bara åt en massa godis. Men det blev inte att vara uppe allt för länge eftersom på lördagen kom min "löshårtjej" hit och satte in löshår på mig. Det blev sedan jobb och skynda sig hem efter det för att göra sig klar för att fara hem till Natha. Kvällen avslutades sedan på Allstar men inte för mig eftersom dom har världens knäppaste regler att man måste ha fyllt 20 eller den månad man fyller 20 så får man komma in. Men eftersom jag har varit sneaky andra helger och fått vara kvar ändå så tänkte jag ash, men det måste ju fungera den här helgen också. Men icke. Bara för att jag hade varit ärlig under dagen och sagt som det var att vi var några som var över 20 (majoriteten var det) och några som var under 20, och frågade därför om vi fick skriva upp oss. Men inte det... Så bara för att dom kom ihåg mitt utseende under kvällen, så fick jag säga tack och bock och fara där ifrån. Ärlighet vara sig tydligen inte längst iaf! Det är förfan en jävla sportbar dit man kan fara med sina kompisar och dricka och umgås. Inte någon jäkla fin restaurang eller nattklubb! Så min fot har jag suttit på Allstar för sista gången ( iaf för ett tag framöver ;) ).

Eftersom det blev en tidig kväll för mig i lördags så ringde min chef igår och frågade om jag kunde komma och jobba. Så blev jobb för min del , vilket var mitt femte pass för veckan. Dom där pengarna kommer att sitta fruktansvärt fint sen! Speciellt eftersom min lön höjs en hel del när jag fyller 20 år, och denna lön kommer jag att få i april! Wiieho.

suterday (hur kan jag välja att skriva saturday med u? Haha)

Jobb hela dagen, men inte stoppar det en för att ha lite skoj med ens vänner! Nu drar jag till Natha, haade!


Så här ser jag ut ikväll, även hur mitt löshår blev!


dagens!

Så här såg jag ut idag och nu ikväll!

fredag

Hello readers, ledig hela dagen idag och det firades med träning imorse där efter skulle jag sätta in nytt löshår. Men nix så blev det inte. Hon som skulle göra löshår på mig fick veta att hennes barnbarn hade blivit sjukt och kunde därför inte komma... Men fick däremot ett glatt besked att hon kunde komma imorgon på morgonen istället. Så imorgon blir det att gå upp med tuppen för att sätta in löshår, men det gör jag mer än gärna eftersom de som nu sitter i min skalle är utväxta 10 cm så lite nytt och fräscht känns bra! Vet inte om jag ska ha lite längre hår eller den längden som jag har nu... vi får helt enkelt se.

Istället för att sätta in löshår så blev det stan med Elin. Fick med mig ett par solglasögon hem. Nu ikväll ska jag hem till Jullan där det blir mys med tjejerna. Trevlig kväll på er!

Bild på solglasögonen som jag köpte idag:


Käk och hockeytittande på Allstar med någr...

img_3978 (MMS)

Käk och hockeytittande på Allstar med några härliga brudar!:)


reunion med nettan!

Tjabba! Min sista skoldag för veckan var idag, jisses så skönt! Ikväll ska det firas med att vara med Nettan och brudarna :D Kan även bli en sväng förbi Sjöbotten hos Elin där det är mingelfest med badtunna och en massa people. Varit grymt lat när det gäller träning i veckan, så det blev 45 minuter på crosstrainern. Börjar dock känna halsont där i slutet, hoppas bara inte att jag börjar bli sjuk!

Nu käk sen blir det jobb! Trevlig kväll hörni!

Idaag så jag ut såhär, eller iaf ikväll.

Naglar

Har varit och gjort naglar på salong idag! Riktigt nöjd! Skulle egentligen ha gjort gelenaglar men gelen var slut, så det blev akryl. Men det kostade ju bara 150 kr, så man tackar, man tackar!

Sitter nu hemma hos mig med Elin och Jennilla och ser hockey. Elin hade pizzabuffe på sitt jobb, så hon tog med sig lite pizza som blev över. Nu sitter vi bara och väntar på muffinsen som håller på att tina i köket. En dag kvar i skolan sen har jag "minilov". Blir kanske inte så mycket lov eftersom jag jobbar hela dagen på torsdag.

En annan rolig sak som jag kan berätta är att Nettan har varit förbi här ikväll och sagt hej :D. Satan så kul det var och brun var och också.... blä. Imorgon ska jag få se allt hon har shoppat. Hon förvarnade mig om att hon hade köpt 12 par skor, var av fem par var pumps... galen kvinna.


Naglarna


monday

Matte idag mellan halv nio och ett... Vill bara ha lov! Känner att en vilovecka från skolan skulle vara perfekt nu. Men nix matte måndag, tisdag och onsdag... börjar halv nio varje dag också. Kunde inte bli bättre! Slut klagat.

Dagen har väl annars ändå varit toppen. Man nämner nästan aldrig när man har en bra dag, utan man nämner bara sina dåliga dagar känns det som. Men det kanske är så när man inte nämner att man har en dålig dag, så tror alla att man har en bra dag eller är det bara sisådär en mellan bra dag?! Haha. Vet inte vad jag håller på med. Men det jag vill få fram är att man kanske ska nämna sina bra dagar också och inte bara skriva om det dåliga.

Ikväll är det jobb och efter jobbet så kan kvällen avrundas med lite fysikuppgifter som jag och Elin var lata och inte orkade göra förra veckan. Så här går det om man skjuter upp allting, man får ALLTING samtidigt.. buuhh. Hejhej.


Liten titt på mitt nyslingade hår! Nu är jag sommarblond, så nu kan våren få komma!


Fick även hem ett halsband i fredags, love it.


Söndag

Det har varit en lugn helg för mig i helgen. Fredags bestod av mys med Anders sen anslöt sig Ludde och Hanna för lite spelande, bland annat "Med andra ord" och "Galen panna". Upp och jobba på lördag sen på kvällen var det filmmys med Jullan.

Idag har jag och Anders varit på stan och gjort lite "ärenden" så vuxet det lät. Men det har iaf blivit en liten make over på Anders toalett, som inte alls är så fräsch men betydligt fräschare nu. Sen var det personalmöte som gällde och sedan vidare för 20årskalas hos Sandra som fyller 20 år imorgon! Även min trogne bloggvän/ bästa vän fyller år imorgon också! Då menar jag Nettan så klart, stort grattis i förskott till er!

Snodde några bilder från Sandras blogg!




23.36

Lång skoldag idag, halv nio till halv fyra. Kan lova att min hjärna var helt slut sen! Efter skolan följde jag med Elin hem till Sjöbotten, för en tjej skulle komma dit och sätta in löshår på henne! Elin jag säger bara:
- Vääälkommen in i träsket gumman! :D Nu är du fast som jag...

Men riktigt fint blev det iaf! :) Efter det gjorde vi hamburgare och pommes, riktigt gott. Och sen blev det träning på 360, dock ganska jobbigt när man känner att maten nästan sitter kvar i halsgropen. Nu ligger jag här i sängen och väntar på att John Blund ska checka in. Längtar tills imorgon då min utväxt ska få försvinna! Natti på er!


onsdag

Matteprov imorgon, vilket har resulterat till att jag har pluggat hela dagen typ.. Proven som vi gör heter "duggor" och med dom så kan man samla på sig extra poäng sen till den "riktiga" tentan. Har redan 1,5 poäng extra och jag imorgon får 1,5 poäng till, så har jag alltså med mig 3 poäng till tentan. Och om G på en tenta är vill säga kring 12-15 poäng och man redan har med sig 3 poäng, så är det gaaanska värt! Därför känns det som att det kan vara extra viktigt att plugga till dessa duggor....

Har även hunnit med att träna ikväll mellan allt pluggande, spinning och core. Sen kom Elin hit för ytterligare plugg! Men nu ska jag bege mig mot Anders för mys i soffan och semlor! Mums! heej.

Så här såg jag ut idag!

(ser ni så mörk min utväxt är, ska bli rikigt skönt att få bort den!)

elin

Märkte att bilden på Elin inte kom ut tidigare. Men här är den!


Resultat på Ellan! Ganska bra va? Frisör n...

img_9288 (MMS)

Resultat på Ellan! Ganska bra va? Frisör nästa! Nu är hon iaf blondie, sen imorgon blir det ytterligare make over för hennes del;) kan visa då också! Har också bokat in egen slingtid för mig på fredag! Så då försvinner min rallybana! Wieeho.


Detta har jag snart hållit på med i tre ti...

img_0458 (MMS)

Detta har jag snart hållit på med i tre timmar, dra ut Slingor från en jäkla hetta... Kan lova att jag är måttligt less nu! Vi får hoppas att resultatet blir bra bara ;) natti!


sängdags

Tjeena, inte så mycket till bloggande idag heller. Men skola, stallet och slinga hår tar tid nämligen... Sängen kan jag nu lova är efterlängtad, min rygg den värker!

Klocka som jag köpte på Glitter i fredags!


RSS 2.0