Anette - Jar of hearts


Anette - I learned to live half alive

Hallå! Igår och idag har jag vandrat en sväng på stan. Igår köpte jag ett par nya boots från eurosko. Ska lägga ut en bild på dom senare =) Har ingen kamera just nu. Och sen köpte jag ett bälte idag, och ett par strumpbyxor. Minns inte om det var nått mer.... Bilder kommer iaf sen på allt jag köpt. Blev faktiskt en del.


Design

Vad tycker ni om våra nya design? :)

Julia - Pang (pang), boom (boom), crash

Sitter nu här hos Anders och har just ätit middag, proppmätt kan jag lova... Hade egentligen tänkt gå ut ikväll meeeen eftersom ingen verkar vara sugen på att festa vid det här laget, så blir det inget. Vi får ta igen det på onsdag tjejer? ;). Blir nog bara att ta det lugnt ikväll eftersom jag jobbar imorgon, ska bli grymt skönt med två dagaras ledighet sen! Nu väntar HIMYM.


Anette - Music

muuusiik

UPDATE!
Den är här uppe länken^^ men den är vit tydligen.....försök hitta den!

Det här ska då föreställa min spotify lista. Vet inte riktigt hur man gör, men jag fick instruktioner till att kopiera Html koden och sen klistra in den...säg till om  det inte funkar med länken osv. då får jag försöka igen. Jag trodde det skulle bli en logga eller nått. Iof så kan jag väl kanske göra en bild och koppla länken till den, men måste det vara snyggt?;P haha, säg bara till om det inte funkar!

Julia - powerwalk

Ska nu gå en powerwalk med Fanny och få ut de sista krafterna efter arbetsdagen, innan Anette kommer. Kommer att bli spännande att klippa henne ikväll... Ni kommer att få före och efter bilder! Hoppas bara att det blir bra, men det blir det nog ;) seee ya.



Anette - Not afraid

AAAAh helt galen dag! Jobb 06.30-17.20... Ikväll ska jag över till Julia, hon ska klippa mig var det tänkt. Sen ska vi även ändra design på bloggen. Blir nått nice säkert.
Är förövrigt hungrig och sluuut som ett djur. Jobb imorgon igen 14.00-19.10 jepp! Sen är jag ledig på lördag och det kan jag säga är efterlängtat!!!


Julia - Inception

Gårdagen:
Ikväll nalkas det bio med Anette, Anders och Jocke, det blir inception. Anette har ju redan sett den men eftersom den var sååå bra, så vill hon se den igen. Bara för att jag har så höga förväntningar nu så kommer jag tycka att den är dålig...  


Julia - I'll be your commander

Nu är nya extansions insatta, och nu bär det av mot Åliden med Anders och Tomas. Där jag måste städa ur min bild för den ser ut som en svinstia inuti. Hoppas även på en volleybollmatch!

Utgång ikväll eller inte? Kan inte bestämma mig...


Julia - 22.47

Blev en sväng till Umeå idag med Anders, Tomas och deras två kusiner. Anledning till att vi for var för att ena kussen skulle åka hem med flyget där ifrån, och då passade vi andra på med att gå på stan. Tomas överraskade också mig och Anders med att bjuda på lunch, tack lard.

Efter hemkomsten kom Carro förbi ett tag, alltid lika kul att träffa henne! Vi for senare till Natha och anslöt oss med dem. Nu väntar How i meet your mother, sen ska jag sova och hoppas på fint väder imorgon!

Dagens köp

Anette - I'm not afraid to take the step

Kan meddela att jag har ont i mina hälar. Hälbenet har snart nötts fram under skinnet. Men jag ska väl inte klaga. Till skillnad från vissa andra så kan jag fortfarande gå på mina tassar, båda dessutom! Men eftersom jag nu säkert kommer att gå för 2 personer så kanske jag får klaga lite.
Har varit hos mamma och rensat bland foton, vi ska tydligen göra olika album för olika personer. Det är heller inte liiite bilder. Men vi är iaf klara för kvällen. Imorgon är det jobb 11-19 så jag ska hoppa in i duschen och sen dra iväg till J. Vi hörs!


Julia - heeej igen


Glömde att visa mina flääätooor!

Update: Det är mitt egna hår!

Julia - meant to be.

Nya fynd i garderoben


Den här klänningen sprang jag och letade efter i hela Gbg, men den fanns bara i 42 eller 44. Men idag när jag gick på Hm här i stan så gick jag ifall om att den skulle finnas i storlek 36 och det gjorde den! Fanns bara en kvar, måste vara meant to be! Denna kommer jag också att bära sen till hösten med ett par boots.
H&M 199 kr


Bara en vanlig kofta. Lite längre framtill och kortare baktill.
H&M 199 kr

Här får ni också kvällens outfit. Och nu väntas kalas! See ya.


Anette - Inception



Såg ju denna film i fredags. Måste säga att man inte förstod så mycket i början, sen kan jag inte säga mer. Var väldigt väldigt bra iaf. Om du funderar på att se den, sluta fundera och gå och se den. Du kommer att älska den när du sett den. Jag ska nog gå och se den en gång till för att förstå mer, haha!

Anette - H&M

Mitt från H&M



Anette - Baby fly me to heaven

Okej, förlåt för dålig kvalla på bilderna...


T-shirt från Bikbok

Mobilväska från Kappahl - Armband från H&M

Beige kavaj från H&M

Långklänning från H&M (inte nyköpt)

Skor från Scorett - Skosmycke från Scorett

Anette - I lost it somehow

Guud vad jag jobbar. Nu menar jag verkligen 8 dagar i sträck, sen är jag ledig en dag, sen 8 dagar igen...osv. Idag jobbade jag 06.30-15.30. Till veckan ska jag jobba 11.00-19.10 tisdag och onsdag, 06.30-17.00 torsdag, fredag 15.00-19.10, lördag ledig, söndag 11-14. Jag har ingen ork eller tid att lägga ner tid på att blogga, förlåt. Det är så mycket jag vill skriva och visa er. Men min kamera är borta tyvärr. Eller den ligger på emelies micro. Nu väntar magen på lasagne och det kommer sitta väldigt fint!

Tänkte visa några bilder från i lördags, hittade dom på pernillas blogg.



Julia - love you

Nu närmare sig slutet efter en hemsk dag. Jag är så glad för att det gick så pass bra ändå, tänk hur hemskt det hade kunnat sluta. Det är i sådan här situationer som man inser vad som egentligen kan hända, man tror aldrig att någonting hemskt kan hända en person i sin närhet. Men nu vet man... Och jag hoppas verkligen att alla har dragit lärdom av det här och inser att man inte är odödlig hur mycket man än tror det. För vad som helst kan hända oavsett om man vill det eller inte.


Bild på Anders från Vegas i fredags på vår 2-årsdag.


Anette - I want to celebrate and live my life

Tjeen! Igår var jag ledig och lönen kom, så jag kunde äntligen gå på stan. Jag och magda drog en runda och jag kom hem med en kavaj, en t-shirt, lite ansiktsvård och ett par skor. Tänkte lägga upp bilder på det senare, kanske ikväll eller imorgon, har nämligen min kamera hos emelie. Men ska ju gästa henne ikväll så jag kommer hem med min kamera ikväll. Ska göra mig klar för kvällen nu, puss :)


Julia - pictures

Lite bilder från igår. 

Sitter i soffan och ser How i meet your mother, mina fötter värker fortfarande efter en förfärlig arbetsdag...











bådaaaaaa

Tjiiihooooo, ting tjong. Nu är festen i full gång. SES PÅ STATION!!!!!


Pics imorgon ;) ;) ;)





vi bjuder på en bild från tomas dator :D

Julia - 20.39

Är nu hemma efter en springtur, ska nu gå och duscha sen ska jag packa klart min väska till imorgon bitti då jag åker hem!

Station imorgon tjejer? :D


Julia - shoes

Har glömt att visa mitt nyaste skoköp



Anette - I came dance, I hit the floor

Idag tog jag mig i kragen och steg upp klockan 10 på min lediga dag. Jag fanny och emil åkte ut till sjöbotten och hälsade på Julia och Leo. Vi åkte madrass efter båten och solade medan solen var framme. Det var så trevligt att vi bestämde att vi skulle åka dit ikväll igen, men då blir det även badtunna! Så nu väntar jag på att emelie ska komma och hämta mig. Blir trevligt det här.


Fan vad kul man hade på studentveckorna...


Julia - what a wonderful day





Åter igen en dag på stranden. Ikväll har jag varit ute och sprungit, till min förvåning så gick det ganska lätt, så lite av konditionen finns kvar iaf efter alla mina sjukdomar fram och tillbaka. Sitter nu här och kolla på olika webbsidor medans min lillkusse sitter bredvid och spelar Mario kart. Imorgon verkar det bli dåligt väder, så ska försöka få med min mamma och pappa sen sväng förbi Göteborg! Hejs svejs....

Julia - here comes the men in black

Här sitter jag på Tjörn medans alla andra är och festar i Boviken. Kanske lika bra eftersom det blivit en hel del festande på sista tiden. Idag har jag varit en sväng in till Göteborg för att lämna igen ett par skor som jag köpt, blev tyvärr ett fel köp denna gång. Efter stan for vi till mammas farmor och hälsa på henne, alltid lika glad när vi kommer på besök. Jag hoppas att jag har gener efter henne, så att jag får vara leva och vara pigg i huvudet tills jag är 90 år och förhoppningsvis längre!

Sitter nu och halv tittar på Men in black, hatar egentligen onaturliga filmer men eftersom det bara finns etta, tvåan och fyran så har jag inte så mycket annat att titta på! Hoppas på fint väder imorgon så jag får sola!


Några shoppingfynd







Julia - just feel like dancing

Woops, här har jag inte skrivit på ett tag. Men som anette skrev i förra inlägget, så verkar det inte som att man har tid att skriva så mycket på sommaren. Jobbar nästan varje dag och efter det så är jag helt slut och orkar helt enkelt inte att blogga.

Nu befinner jag mig i Gbg, och hälsar på mina släktingar. Har varit här sedan i söndagskväll och åker hem på onsdag. Anders har också varit med här nere men åkte tyvärr hem idag... Men det blir då mer kväll tid att umgås med mina pluttekusiner, som tyvärr håller på att bli stora nu:(.








Båttripp till Stenungssund




Mitt, Rasmus och Anders Legobygge

Anette - I've put my trust in you

Har helt enkelt inte haft tid att skiva. Jag jobbar hela dagarna. Sover till 9, jobbar från 10-19 och är inte hemma förrän 19.30 då jag äter middag och sedan åker någonstans. Så, jag har ingen tid över till att sätta mig och skriva ett litet inlägg.

Just nu så har jag väldigt blandade känslor. Är glad för att min syster fått sin bebis, hur gullig som helst. Sen är jag lycklig för att det är sommar och det är underbart väder ute. Ångest för att jag inte har tränat på ett tag. Ledsen över att en mycket nära person ska flytta, som jag kommer sakna. Besviken på en vän.

Snart ska jag göra nått vettigt av kvällen, träna sen sova. Börjar 06.00 imorgon! Puss


Anette - I don't want to be another one

Hej! Sitter och taggar stadsfesten ikväll. Kan dock inte påstå att jag är så sugen på ett glas cider när man redan festat två dagar nu...Men ikväll så är det bara att ge allt man har kvar, det kommer att bli sjukt kul. 23.30 ska vi se E-type. Nostalgi och man kan de mesta låtarna!

Hittade en bild på mig och Julia från Mollys förra lördagen.


RSS 2.0