måndag

Hej på er. Helgen över och det kan man väl säga är med blandade känslor. Vissa idioter verkar inte kunna hålla sig till sitt eget! Har också haft jätteont i magen hela helgen och har det lite fortfarande, fattar inte vad som är fel. Håller jag på att få magsår? Tycker att det vore konstigt eftersom det minsta jag gör är att stressa, sova lite osv.

Dagen började inte megabra heller, försov mig så klart. Men förvånandsvärt så var jag på skolan bara 10 min efter jag vaknat! Imponerande. Men själva anledningen till att jag försov mig för för att vi hade tryckt in en extra mattelektion denna måndagmorgon och det hade ju jag självklart glömt bort! (bara för att läraren var sjuk hela första veckan!). Sen blev det självklart en timmes raskpromenad ute i det fina vädret, nu känns det att våren är på väg! Och vädret som var idag ska fortsätta hela veckan också, kanoners! Och det som är ännu mer kanoners är att Nettfjärtt kommer hem nästa vecka :D miss you honey!

Nu väntar jag bara att Andorso ska komma hem från gymmet sen ska vi se klart Salt, spårad film förresten? Aja, natti!


Titta vad som dunkade ner i brevlådan idag! Kap från tradera, endast 169 kr! woooh


Är självklart två band på den, visade bara att man kan ha den på två olika sätt;)

Kvällen är här!

Är nu redo för kvällen och väntar bara på att Julia ska bli klar så hon kan komma och hämta upp mig, sen drar vi vidare mot Olivia! Trevlig kväll ♥





Försökte få någon typ av bild på vad jag har på mig, gick inte så bra men..... här är den ;)


clothes

Eftersom mitt klädval för dagen är mjukiskläder så tänkte jag att jag kunde visa upp vad jag hade på mig igår istället!


it's just better to keep on

Dålig bloggning igår... Slutade skolan kvart i fyra, sen hem och äta och andas lite sen vidare till jobbet för att jobba. Var så otroligt trött igår när jag kom hem från jobbet, min kropp kändes som en ända stor säck potatis... Och jag kände mig bara grinig och allmänt lat! Som tur var så hittade jag en Kinapuffspåse som förgyllde resten av min kväll ♥.

Idag har jag varit ledig (igen). Fick veta igår på fysiklektionen att dagens pass bara var ett räknepass, ingen föreläsning. Så jag och Elin bestämde oss för att ta en sovmorgon. Dock blev det ingen vidare sovmorgon för mig, vaknade vid kl nio och var jättepigg. Hade väl då sovit alla mina timmar som jag behövde. Efter en snabbfrukost och kikade på tv så befann jag mig lite senare på 360 för att köra barbell och spinning. Sitter nu i min säng med laptopen i knäet och tänker inte röra mig en meter för än jag ska till Carro ikväll! Trevlig dag höörri!

chocolate is my drug

Sitter nu här i soffan med pappsen och äter glass med hemmagjord chokladsås. Fick även en förfrågan ikväll om jag ville jobba i morgonkväll, och klart jag vill det! Har insett att livet är nog allt pengar... Allt blir så mycket roligare om man har pengar! Och så kan man shoppa så mycket mer ;) Har även blivit spikat ikväll att på lördag så blir det fest med en massa gamla klasskompisar och även lite stalltjejer som jag umgicks mycket med förr. När ska bli en nykter helg måtro? Verkar aldrig inträffa...

Så här såg jag ut på stan idag, och med en massa ytterkläder på....



Så här såg örhängena jag köpte idag, svarta och enkla och framför allt 20 kr!


It's time to eat healthier. It's time to exercise. It's time to look—and feel— great! It's time for Training.

Blev ingen vidare shoppning på stan, men ett par örhängen från Ur & Penns rea fick iaf följa med hem, visar er sen. Julia köpte iaf en jättefin guldklocka, nästan så att jag blev lite avundsjuk! Men jag har spanat in en annan som tyvärr har tagit slut, får hoppas att den kommer in snart igen. Blev även fika på stan, aldrig fel! Tror även att jag börjar bli beroende av kaffe, inte bra Julia... Snart kommer jag väl bli som min mor att jag får huvudvärk/ blir irriterad om jag inte får i mig min dagliga dos av kaffe.

Nä, nu ska jag dra mig mot 360 för träning! See you later.


Onsdag = ledig!

Ledig idag och det bästa av allt med det är att man äntligen hinner äta en rejäl frukost. Nu väntar Jullan på mig, ska på stan med henne och Carro. Ciao!


Mums, färska jordgubbar i yoghurten!

tis.

Klockan är halv fem och det är ljust ute! Vissa dagar så tror jag nästan att hoppet är borta om att det ska bli vår/sommar. Men nu när man inser att det börjar bli ljusare på eftermiddagarna, så kanske ändå hoppet finns där att det någon gång ska bli vår.

Är ledig från skolan imorgon, och jisses så skönt det ska bli. Ibland är man riktigt bortskämd med att ha bra schema. Men det sämsta av allt är att vi inte har någon sportlov... är bara lediga torsdag och fredag. Så ett litet lov kan man väl säga att det allt blir.

Nu ska jag ner och hjälpa mamma med middagen, stallet på en timme! trevlig kväll ♥





Ps. Glöm inte väskan! ;)

Väska till salu!! Såld

Sååååld!!!



Nu när jag har funderat ett tag, så tänker jag sälja min andra chanelväska. Ger ingenting att jag har två stycken!

Denna som jag nu tänker sälja köpte jag för 500:-. Har använt denna flitigt under hela sommaren, är perfekt till både vardags och fest. Det är i väldigt bra skick, inte sliten någonstans. Men eftersom den är använd så tänkte jag säljen den var 250:-, om inte någon är villig att buda över och ge mer!







Om ni blir sugna, kommentera och buda! :) Börjar alltså på 250:-. Budningen slutar ikväll kl 22.00!!
(och glöm inte att skriva er mailadress så att jag kan nå er!)

Chanel

Har glömt att visa min andra väska som jag fick av mamma och pappa. Det är en chanelväska, nu är detaljerna i guld istället för min andra som jag har som har silver detaljer på. Denna känns också lite mer "rejäl" i skinnet och liknar mer orginalet. Eller jag tror typ att denna är en orginal för den har registreringsnummer och hela köret, vet att dom äkta har det. Sen är hela väskan i skinn, det är inte min andra!

Så ser den ut!



bilder från helgen

Blev iaf två kort i från helgen, dock inte i den bästa kvalitén pga. att skalet är för tjockt och blixten funkar inte då :(



silence

Varit lite tyst här i helgen, men det har varit så mycket annat (som alltid). Lördagen var det iaf jobb som gällde på dagen sen på kvällen var jag och några till brudar på Waynes och förfestade (jag vet, vääärldens bästa chef♥). Möte lite senare upp andra tjejer som vi gick tillsammans med till clemens lagfest. Blev ingen utgång för ovanligheternas skull och det var faktiskt riktigt trevligt. Nu när Ske-å inte har så mycket uteställen att erbjuda heller...

Igår kan man väl säga att jag mådde som jag förtjänade. Jag och Anders gick till Kitchen för lunch och fika och där blev vi kvar sedan resten av eftermiddagen. Kvällen bjöd på träning och kan faktiskt erkänna att kroppen inte var i dens bästa skick... men det var bara att bita ihop.

Är nyligen hemkommen från skolan och tänkte faktiskt nu ta mig en promenad ute i fina vädret innan jobb ikväll väntar. Byyee


Dagens:

Tjejmys hemma hos Natha, en hel del godis ...

img_0959 (MMS)

Tjejmys hemma hos Natha, en hel del godis och gotte som ni ser! Fortsatt trevligkväll på er!


barbell next

Väntar på att klockan ska bli åtta, blir då barbell på 360. Sitter och småtittar lite på hockeyn men alla nätshoppar drar till mitt intresse mer... Varför ska det vara så här?? Blir så less på mig själv! INGEN SHOPPING, men det går inte. Nää nu ska jag dra! Heej :D


mobilskal

Fick även ett mobilskal av mami och papi, så har jag värsta partymobilen! yeeeah.


Late night

Matteprov imorgon, därför sen uppdatering idag. Mesta dels av dagen har spenderats på skolan sedan hem och äta middag med mamma och pappa ♥ och vidare på träning efter det. Fick även en till överraskning av dem inte bara en väska, utan två! Visar er sen. Kvällen har sedan spenderats med matteboken... är sååå less på skolan nu. Dock så känns det lite lättare när man sitter i biblioteket där fönsterna är från golv till tak, att det nu börjar vara ljusare lite längre ute! Blir inte trött lika fort ;) Men jag ska fasiken kämpa fram till sommaren, sen så lovar jag att det blir en utlandsresa!

Dagens:

tisdag

Tisdag idag och imorgon kommer mami och papi hem! Hoppas dem har med sig några fina presenter till mig. En sak vet jag ju redan, väskan som jag visade tidigare. Har blivit van nu att vara ensam hemma här i stora huset, förutom när Anders är här. Det som har varit mest jobbigt måste jag nog säga att ha mat i kylen, att man måste planera vad man ska äta och då också se till att de ingredienserna finns i kylskåpet.

Började skolan halv nio idag. Förstår inte nu hur jag har fått mig upp så tidigt alla år som man har gått i skola. Börjar skolan halv nio två dagar varje veckan och jag tycker att det varje gång är pest och pina. Stiger upp 40 minuter innan skolan börjar och då sminkar jag mig och slänger i mig en snabb frukost om jag hinner. Tidigare steg jag upp en och en halv timme innan jag börjar och jag stod säkert på toaletten och fixade mig i 30 minuter, förstår verkligen nu inte hur jag kunde göra det.... Ikväll har det stått ridning på schemat och sen har jag suttit här och slappat i soffan.

Nu ska jag jag fortsätta med mitt tvtittande! Byeee


Saknar dig Nettan! Inte allt för länge kvar tills du kommer hem nu!


Kom även på att jag glömt visa er skorna s...

img_7076 (MMS)

Kom även på att jag glömt visa er skorna som jag köpte för några veckor sedan! Älskar modellen plus att dom är sköna! Hitta även ett par svarta i samma modell när jag var i Piteå på rean där. Men dom har jag visat er redan ;) god natt!


Alla hjärtans dag

Medan alla har varit med sina pojk-/flickvänner eller kompisar och myst på, så har jag skurat golv och rensat avlopp... Trodde att mitt jobb ikväll skulle ha gått jättefort eftersom det var så kallt ute och ingen skulle orka pallra sig till Waynes. Men när jag kom dit vid kvart i sex så fick jag veta att någon hälsosnubbe skulle komma till oss imorgon, och då vill man ju självklart visa upp det från den finaste sidan. Så jag och Petter har superstädat hela kvällen och slutligen så skulle vi ta avloppen som är ute i baren när alla gäster gott, eftersom man vet hur det kan börja lukta. Dessa avlopp används praktiskt taget aldrig finns mest där för syns skull. Men självklart så hade det pallrat ner sig massa "go saker" där! Skulle nog säga att det är de absolut äckligaste jag har varit med om! Torkar hellre spya tusen gånger om! Och lukten!!! Jag hoppas verkligen den har försvunnit innan cafeet öppnar imorgon. Men nu är det iaf gjort och det är rent och snyggt! Nu ska jag krypa ner i sängen till en gosig famn som väntar där! Blir nog ett bra slut på dagen iaf!:)

Väska!!

Denna snygging är nu påväg hem till mig! Tack mamma & pappa ♥


Söndagsmingel

Tja. Kvällen började igår med att vi var några tjejer hemma hos Carro och lagade middag. Vid 10-tiden drog vi till Allstar och kvällen sa bara vips så var den över... tråkigt nog. Idag vaknade jag ovanligt pigg, ingen huvudvärk heller någonting! Mycket bra. Dagen har sedan spenderats på Kitchen med ett gäng och shit så mätt jag är. Nu är det träning som gäller sen mys i soffan dock i min ensamhet eftersom Anders ska se Juventus-Inter... Bye bye.

Bilder får igår:






Fest

Nu drar jag mot Carro för tacos och wiiine! Trevlig kväll!¨



Nu är det fredagsmys!

Shit så fort veckan har gott, var ju nyss måndag... Känns iaf grymt skönt med helg är så otroligt trött. Kan dock bero på att jag var och tränade spinning i eftermiddags. Innan det var de skola och sen stan med Carro och Julia. Nu väntar jag bara på att min man ska komma hit, sen ska vi trycka chips och dipp och dricka cola (förstöra träningen) och se Sons of anarchy! Imorgon blir det att möta upp tjejerna på stan för fika och kanske lite shopping. Sen på kvällen är det fest! Trevlig kväll ♥

Blev lite shopping för min del idag:

Shorts - Gina Tricot
High tech lighter (Platina) - Make up store
Lack kit - Cubus
Trosor - Cubus (3 för 2, vilket blev 100 kr grymt värt)

Idiot jävel

ÄR sÅåååå AAAAAARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Någon idiot har tagit min förbannade motorvärmarsladd. Ikväll när jag var på 360 och tränade så var jag duktig och tog med mig motorvärmaresladden för att det är så kallt ute. Men sen när jag kommer tillbaka så ser jag att det är någon som har bytt sladd med mig. Då är det någon som har satt dit sin korta äckliga 1,5 meters sladd mot min sladd som är 5 meter! Vilket betyder nu att jag inte kan ha någon motorvärmare för att sladden är för kort!!!! Gick in på mekonomens hemsida och kollade vad en ny 5 metersladd kostar, 670 kr...... KUL, jävligt kul. Det är inte ens min motorvärmarsladd utan Anders, som har varit snäll och lånat ut sin långa eftersom han inte behöver ha en sådan lång sladd men det gör jag. Hatar att folk kan vara så jävla snåla!!!!!

(Okej nu har jag fått skriva va mig...) Hej.

Gamla hemköp

Har också länge undrat vad dem egentligen håller på att göra i gamla Hemköp när man har gått förbi där. Nu har man fått höra att det kommer att öppna ett ytterligare gym där. Hur många gym har dem egentligen tänkt ha här i stan? Problemet med denna stad är också att alla människor vill vara på ett och samma ställe. Så frågan är ju hur det kommer att gå egentligen. Antingen kommer det att bli super bra eller så kommer ett gym att få stänga ner. Men det mest sjuka är att 360 och friskvård ligger ungefär 10 m ifrån där dom tänkt öppna de nya gymmet...


hard working day

Tjeena, är nu hemma efter en slitsam dag i skolan. Matten vi håller på med nu är hur jävla svår som helst, förstår inte hur jag ska kunna komma ihåg allt till tentan... Lagade föresten världens seriösaste middag igår, enbart för mig själv. Kan inte påstå att jag har ätit den bästa maten sen mamma och pappa for, så var otroligt sugen på att äta något rikigt gott och hemlagat! Och det bästa av allt är att man får med sig supergod mat till lunch!

Sitter nu och väntar på att hungern ska kicka in. Dumt nog så tyckte jag i mig resterna av kladdkakan när jag kom hem från skolan som jag, Julia & Carro bakade igår... Ikväll blir det iaf. träning sen ta det lugnt. Byebye



halsband

Halsbandet som jag köpte idag. Fanns även i vitt/beige men tyckte att det bruna var mycket snyggare ;)


onsdag

Hello. Jag och Anders kom 2:a i "teckenturneringen" igår, är faktiskt nöjd för att vara första gången. Hade säkert vunnit om det inte var så att Elin och Jennilla hade så fruktansvärt tur med deras kort!

Blev iaf väckte av min chef imorse att jag behövdes på jobbet. Vi hade fått leverans från alla våra leverantörer och då kan jag meddela att det kommer grejer.... framför allt alla bakverk som kommer, dom ska ju helst komma in i frysen så fort som möjligt också. Men jobbet blev inte så långvarigt började nämligen skolan halv ett sen blev det lite fika/plugg på Waynes med fröken Wiklund. Fick även med mig ett halsband hem från stan, visar det sen ikväll!

Nu ska jag och träna. Trevlig kväll! ♥

Speldags!

Vet inte om det är jag men mina ögonfransar känns typ längre! Haha. Började med det igår, så troligen så inbillar jag mig bara ;)

Somnade i soffan ikväll, INTE bra! Kommer aldrig att kunna somna ikväll. Nu beger sig jag och Anders mot Jennilla för "tecken"-tunering. Elin och comp. har bilivit helt besatta i det så ikväll ska även jag och Anders ta del av det.


Revita Lash

Har även varit på stan och köpt Revita lash idag. Det är en ögonfransnäring som Neu Lash, som ska ge starkare, tjockare men framför allt längre ögonfransar. Hade ett presentkort på Aqua Spa så kände att det kunde vara kul att testa när jag inte direkt ville fara på någon behandling, och mina ögonfransar är inte direkt dom längsta heller!
Så nu hoppas jag på resultat! Ska ta före- och efterbilder, dock kan det ta upp emot 9 veckor innan man ser någon stor skillnad. Men jag återkommer då med resultatet ;) Wish me luck!


Baby I just wanna dance, I don't really care...

Nu är det en vecka sedan mamma och pappa for till Thailand. På ett sätt känns det som att det har gått jättefort men samtidigt så känns det som att dom har varit borta hur länge som helst. Är iaf väldigt avundsjuk, vill också ha värme och bli brun.

Idag har jag iaf gjort en god gärning här hemma. Var och handlade blommor för alla hade vissnat och det såg så tomt och tråkigt ut här utan dom. Sen har jag dammsugit hela huset! Dammtorkningen sparar jag till imorgon, blev alldeles för jobbigt... Annars så har det varit skolan som gällt idag. Är inne i någon dålig period just nu tycker allt med skola är sååå tråkigt, hoppas att det blir bättre när vi nu börjar gå mot ljusare tider. Eller det måste bli bättre, har matte D tenta snart!

Ikväll är det jobb som gäller och sen inte somna allt för sent. Börjar halv nio imorgon, vilket är JÄTTEtidigt för mig... usch.

Lite clothes från idag:

Älskar min pälsväst, är så otroligt mysig och varm nu på vintern! Snygg dessutom!

Come on show 'em what your worth

Tjaa. Mycket trevlig kväll igår hos Linnea och vilken mat hon hade lagat! Var länge sen jag åt något sådant gott (bra jobbat Linnea), ville aldrig sluta äta. Måste göras om snart igen! Kvällen slutade sedan på Allstar och det var förvånansvärt mycket folk, kan dock bero på att det bästa har lagt ned... Men med god mat, trevligt sällskap och lagomt mycket alkohol så måste jag säga att kvällen blev riktigt lyckad.

Idag har varit ungefär som alla andra söndagar, vaknar upp hos Anders och vi sätter oss och nöter en serie. Vi håller nu på att se Sons of anarchy, rekommenderar jag starkt! Är helt besatt just nu, vill bara se hela tiden. Men det blev självklart inte hela eftermiddagen, vi anslöt oss sedan till några andra grabbs och for och fikade på Stigs Konditori av alla ställen.

Ikväll har jag varit och tränat barbell och är så sjukt trött i kroppen efter både festande och träning. Så det blir att ligga och slappa i soffan resten av kvällen!


Några bilder från middagen igår:


Personalfest hos Linnea! Ses på allstar!

img_4865 (MMS)

Personalfest hos Linnea! Ses på allstar!


Here we go again

Hello. Helg nu igen! Jisses så skönt. Dagen har spenderats på skolan sen på stan, blev bland annat lunch på Tatung! Ikväll ska vi vara här några tjej, är dödstrött efter spinning- och corepass. Nu godis!


Köpte tre par skor i veckan.... INTE bra! Men kan trösta mig med att tänka att två var på resa ;)

Vet dock inte om jag ska behålla alla skorna, hjääälp mig!



Min personliga favoriter!

Födelsedagsfirande på Tatung! Grattis Erka...

img_6810 (MMS)

Födelsedagsfirande på Tatung! Grattis Erkan! Äntligen är du 18!


I'm the only one who knows your heart

Är inte i mitt livs bästa fas just nu, så tyvärr går det ut på bloggen. Men dessa saker dök upp i brevlådan igår, så nu har jag två korsorhängen ifall jag skulle vilja ha det!



Hittade även några gamla kedjor som jag har haft till att göra örhängen, tänkte att det skulle passa till korshalsbandet. Är rädd att det ser lite kristet ut annars ;)

RSS 2.0