Anette - I said what?

Oj, har blivit väldigt lite skrivande nu. Helgen kan man ju säga var helt galen. Utgång lördag med Pernilla, var väldigt kul. Söndag var det bara att återhämta sig och ge sig iväg till Calles för förfest. Och självklart är vakterna så generösa och bjuder mig på shottar, ja hur många blev det (?) väldigt många iaf. Det blev efterfest och jag vaknade klockan halv 2 hopsjunken med Jespers huvud i mitt knä. Hade tydligen somnat medan vi suttit och lyssnat på musik på youtube. Kan meddela att humorn var på en väldigt låg nivå på morgonen...Men jag måste säga att jag hade väldigt väldigt kul på branschfesten:)

Den här musikvideon är helt sjuk...Måste bara lägga ut den

Julia - nytt

Hittade även denna på stan igår. Har sökt efter denna hela hösten och nu äntligen hittar jag den, sista dessutom så den måste ha varit menad för mig.


Julia - new week, new opportunities

hejhej, det var en mycket trevlig lördag med mycket mycket bra underhållning och mat. Det rekommenderar jag att fara på. Igår var det skyltsöndag och eftersom jag och Anders anlände med bussen redan kl 11 så bestämde vi oss för att fara ner till stan och vi befann nog oss där nästan hela eftermiddagen.fram till kl fyra. Då skulle vi möta upp alla från pappas sida på Nordanågården för att äta julbord. 

Idag har jag varit i skolan mellan tio och halv tolv och efter det körde jag och Elin core. Testade även Icas sallad idag, den som man kan plockan ihop själv. Smakade förvånandsvärt bra, tycker att det ser lite små äckligt ut när det giller framme där hela dagen. Ikväll är det personalmöte på Waynes, alltid lika trevligt när alla samlas.

Här kommer lite bilder från lördagens nöje. Enjoy
 







Måste bara lägga ut den här bilden, så här ser alltid Anders ut på kort när jag vill göra sig ful/cool/snygg vet inte riktigt vad han gör. Hahah.

Julia - raise your glass

Man kan väl gott och väl säga att vinet fick flöda igår... dår får man helt enkelt skylla sig själv hur man mår dagen efter. Snart bär det av mot Piteå för firmafest med Anders jobb på Piteåhavsbad med bad, underhållning, middag och hela köret. Alkoholhaltig dryck är det sista jag är sugen på just nu, men man har väl inte så mycket till väl! Just nu vill jag bara ha god mat och kola!

Glömde tyvärr kameran igår, så det blir inga bilder att bjuda på från förfesten.

Nu måste jag skynda mig!



Julia - byyyeee

Nu beger jag mig iväg för en massa roligheter och a lot of wine!


Julia - crazy night

Shit vilken dag det var igår! Först och främst snöstorm, när man hade kommit in så ville man helst inte gå ut igen. Men jag jobbade så jag hade inte så mycket till val. När jag väl kom till Waynes så sa Linnea till mig efter ett tag, duu Julia vi har en kattunge här inne... jahaa.. Då visar det sig att en tjej har tagit med sig sin kattunge. Jag undrar bara hur går tänket när man har med sig en katt till ett fik? Finns inga föreskrifter om att man inte får ta med sig djur inne på fik, men vem gör det?!

Ett tag senare när jag skulle gå och sopa trappen så er jag att våra entrédörrar står helt vid öppna. Går då och hämtar nyckeln för att stänga igen dem, helt stendött. Fick då ringa runt till en massa och till slut kom vår vaktis Johan och räddade oss. Men även mitt under allt dörrtjaffs, så kommer Linnea och säger, trycket på espressomaskinen har sjunkit till noll, så det går inte att skumma mjölk. Som tur var så var det bara en säkring som hade gått, så den blev fixad. Tur det eftersom vår espressomaskin har sprillans ny och jag kan meddela dem är inte billiga... ni kan bara gissa priset.

Hoppas att denna kväll blir en bättre kväll, för ikväll är det fest med gamla klassen!



Julia - resuscitate me

Tjaaa, den här dagen kan man säga har gått mer än bra för mig. Imorse när man vaknade var hela bilden igensnöad och isig så fick stå och skrapa si sådär en kvart innan jag fick mig iväg. Hade också världens kallaste skor på mig, sulorna kändes som två isklumpar. Sen hade jag dock en väldigt trevlig eftermiddag med Elin och Erica på Waynes, var tänkt att jag och Elin skulle göra klart båda våra labrapporter vi har i veckan, men så blev det inte kan jag säga. Vi har en tendens till att prata, och då menar jag prata mycket.

Sen var det tänkt att jag skulle fara och köra core ikväll var 100 % säker på att passet började halv sju. Sen när jag står där i köket och trycker en banan så slår det mig, passet börjar kl sex och var tror ni klockan var då, jooo klockan är precis 18.00... Aja, tur att 360 har ute alla deras låtlistor från passen på deras hemsida, så jag gjorde mitt egna pass hemma istället!

Såg nyss Paradise på tv6 play och shit så kul det är med alla intriger de har! Love it! haha.

Nu ska jag fortsätta kika lite på tv innan jag drar mig mot sängen med min favorit kille. Hadeee

Anette - Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig!

Bloggtorka... Jag har ingen tid att skriva alls. Idag var min enda lediga dag för resten av veckan. Och det väntas 6 arbetspass på 4 dagar. Det enda jag har att se fram emot nu är branchkvällen på söndag. Sen vila måndag sen jobb igen. Men jag klagar inte! Jag har det bra, pengar!

Jag och Julia W hann planera ganska mycket till Thailand idag. Nu har vi fixat boende första natten och vi har bestämt oss för många destinationer!! Är sjuuukt taggade!:)

Imorgon ska jag iväg till frisörskolan och fixa håret. Hoppas det blir bra! Sen ska jag skynda mig iväg till jobbet. Hoppas verkligen att jag hinner vara klar innan 12. Börjar då...

Nu duschen och sen sängen för att se ett avsnitt av ncis och sen sova. Godnatt med er!!


Julia - illness

Jag har gått och blivit sjuk! Fan vad tråkigt, jag hatar att vara sjuk. Vaknade i morse med världens halsont och nu har det utvecklats till huvudvärk och värk i kroppen... Bilr nog att stanna i sängen resten av dagen.


Någon som såg Paradise Hotel igår? Något som är jääävulskt sjukt är att jag köpte min balklänning från den nya deltagaren Heidi Becker. Det måste vara hon för hur många i Sverige heter Heidi Becker? Och personen som jag köpte balklänningen av är jag 100 % säker på hette Heidi Becker. Man kan verkligen säga, världen är allt liten...



Både hakan, munnen och näsan tycker jag stämmer in!

Julia - here i am today

Ny vecka och jag hoppas att den här veckan blir lugnare än förra veckan. Jobbade fem dagar förra veckan och det blir ganska stressigt när man har skola också, som tur var så hade jag inte så mycket i skolan då. Meen denna vecka så har vi två labrapporter som ska in och även massa uppgifter utöver det. Jag säger till er återigen som går gymnasiet, NJUT! Jag skulle kunna göra om projektarbetet en gång till för att få gå gymnasiet istället för det jag gör nu, så mycket svårare.

Ikväll är det jobb som alla andra måndagkvällar, tänkte även försöka hinna fara på coren som börjar kl fem. Sen imorgon är jag ledig! Guuud så skönt.


Julia - When love takes over yeaaah You know you can’t deny

Helgen har varit en lugn helg, mycket mys i soffan med massor av godis och BJ (Ben & Jerrys, inte det ni tror). Men när man har ätit massor av godis då måste man träna och det kan jag lova att jag har gjort. Först 35 min crosstranier sen 55 min barbell, känner mig ganska mör i kroppen nu. Men jag längtar till träningsvärken jag kommer att ha imorgon!

Gårdag kvällen spenderades hos Carro och tror att vi kollade på ALLA hemsidor där det finns nyårsklänningar. Varför ska man egentligen köpa nyårsklänning? Tycker att nyårs, midsommar och alla sådana där högtider är så otroligt överskattade. Då ska man alltid planerat allting i minsta detalj, och allting blir bara tråkigt. Älskar impulser då är alltid de roligaste festerna!


Nu känner jag mig väldigt långt ifrån brun, blek och dyster. Måste göra någonting med mitt hår, kanske blondare som jag har på bilden ovan?! Vi får se ska till frisören nästa vecka.


Anette - Jag siktar mot toppen

Hm blev lite sågad av Julia längre ner. Jag är faktiskt snabb. Det är bara alltid massa problem som uppstår när jag ska göra mig klar...typ?

Kom just hem från jobbet med en massa julklappar! Handlade för över 1500 kr! Men det blir inte många julklappar i år. Köper bara till mamma pappa och deras respektive sen min lillebror. Har inte råd.

Ikväll ska jag över till Carro. Stonie hämtar mig vid 18.00, sen så kommer även Jullan:) Det blir supermys!

Igår var det en sjuk rolig kväll med tjejerna. Vi såg idol, spelade galenpanna, jag och Nathalie vann! Sedan blev det iaf en massa skratt. Iaf för dom som var tröttast, jag och Nathalie. Man kan säga att vi skrattade åt saker som vi inte ens skulle skrattat åt annars. Vi var helt enkelt uppe i varv :P


Julia - var bara tvungen

När jag satt och kollade igenom bilder på jobbdatorn, så fann jag bilder på min lilla arbetskollega Linnea, på hennes nya tatuering.




Hon har ungefär en likadan på andra sida, kvinnan är gaaaalen!


Julia - la lal la la

Äntligen helg! Har varit så otroligt trött de senaste dagarna, denna morgon kan jag säga var den svårtaste på länge.. Såg även att jag hade fått ett sms från Elin imorse när jag vaknade. Det stod:

-"Hej! Jag kommer inte att fara till skolan idag.
Blev lite dåligt med sömn i natt.
Hör av mig sen när jag vaknar."

Mottaget: 05.45

Då gick hon och la sig! Kanske inte så svårt att lista ut att hon inte skulle fara till skolan. Ikväll blir det mys och idoltittande med brudarna. Eller det skulle inte förvåna mig om det blev fest heller... Meen inte än så länge iaf. Sitter nu på Waynes i min ensamhet och väntar på att Anette ska komma hem från jobbet, så vi kan fara och käka någongång. Denna kvinna påstår att hon är snabb, NEJ det är hon absolut inte och det kommer du aldrig att bli heller lilla gumman.

Ha en bra kväll!


Anette - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Blev fast här, blev inget NCIS... Det är inte SANT. Åh. Jag kan inte ha blivit less på det redan. Jag älskar det ju.. JA det gör jag. Jag ska se det på söndag eller nått! Lovar. Helgen är tyvärr redan fullbokad. Har inte tid att se. Förbannat då.

Nä nu sängen. Ska ju orka med morgondagen.

Nästa vecka blir jag ljushårig igen. Precis såhär:
 


I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om


Anette - Bananas are fore monkeys


Alice gillar inte potatis eller banan kan man ju konstatera. Stackars bebi. Tur att Linn får så dåligt samvete när hon ger henne sån där mat och ger henne hennes favoritmat igen. Men hon måste ju lära sig. Såsmåningom ska hon äta vanlig mat hon med. Skruttunge <3

Anette - You lost the love I love the most

BLIR GALEN! Direkt jag säger "det här vill jag bli!" då blir jag nertryckt och folk säger att jag inte skulle klara det eller att lönen är sämst. Förr ville jag verkligen satsa på att bli nått som man tjänar bra på. Men just nu känner jag hellre att jag skaffar ett jobb där jag tjänar hyffsat och verkligen älskar mitt jobb. Att känna att man verkligen vill stiga upp och jobba. Orkar inte bli läkare pappa, och jag orkar inte bli civilingenjör mamma. Låt mig va.... Nu är jag ARG.

Har just varit och tränat med Emelie och det var de där jobbiga styrkepasset. Denna helg blir lugn med jobb så i helgen hinner jag med ALLA mina inlagda pass. Hur skönt? Imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla upp CP astman, sen jobba 11.00-19.10 och efter det träna och sen mingel med tjejerna. Ska tydligen bestämma nyårs. Blir nog bra det:) Nu ska jag se NCIS. Eller snart! Puss


Julia - wooork

Härlig eftermiddag med träning och en ovanligt lätt dag i skolan. Nu väntar jobb 18 - 21, kom förbi och fika vettja?! See you.

Grattis igen mammi som fyller år idag!





Anette - Tell me that I wanna hear

Imorgon väntar jobb 11.00-19.10 på Jula! Efter det ska jag träna på 360 med Emelie. Styrke står på schemat. Verkar som att denna vecka blir lugn. Har inte allt för mycket jobb... Kanske blir utgång på lördag med Julia (?) Lisa (?) aah. Vi får helt enkelt se. Kanske blir jobb annars (?). Nu ska jag iaf hoppa ner i sängen och sen slänga täcket över huvudet och försöka sova en stund. Torsdag imorgon...Omg vad tiden rinner iväg.

Godnatt gottfolk!


Chill i sthlm på t-banan

Anette - In paradise...



Det har blivit ändringar angående Thailandsresan. Min kära vän Emelie kommer inte att följa med längre... Av olika själ. Både jobb och motivation. Tråkigt:( För det får vi inte bli avtaggade. Jag och Julia W kommer inte att avboka. 100 % säkert! Taggar!

Anette - Near me, touch me, feel me

Dagen blev inte som jag tänkt mig. Men den blev bra ändå. Först stan en sväng med Linn och Alice. Sen följde jag med hem till Linn och Emil där dom bjöd på pizza och Harry Potter. Vi måste ju vara uppdaterade till på söndag då vi ska se den sista filmen. Mår dock dåligt över att jag tryckt en halv pizza och varit i soffläge istället för att ha tränat mitt förbränningspass... Men ibland får man unna sig?

Bjuder på lite dagens och Alice!


Update! Ringen kommer från H&M

Julia - lillördag

Hello,hello! Var tar dagarna i vägen riktigt? Tycker inte det var länge sen jag steg upp imorse. Och nyss var det helg, och vips så är det snart helg igen. Läskigt...

Nu i eftermiddag har jag absolut inte gjort någonting, super skönt! Älskar när man kommer hem på eftermiddagarna och det är helt lugnt och tyst. Slänga sig i favvo fåtöljen och sitta och sappa mellan kanalerna. Men mina favoriter är top model och sen Project runway. Såg inte Desperate Housewvies igår, så det satt inte helt fel att få kika på det i eftermiddags istället. Med det programmet kan man bara säga Eva Longoria, vilken skönhet! Om det är någon kändis som jag vill se ut som, så är det som henne (iaf idag).

Nu ska jag värma upp lite mat sen bege mig ner mot stan för att jobba! Har redan jobbat måndag den här veckan och sen ikväll, imorgon, fredag och även på söndag. Pengar pengar pengar <3




Vilken beauty!


Anette - Guld...Blått...Guld!

Måste bara skratta lite åt Julia före jag ger mig för ikväll.... Det handlar om linnet som hon har lagt upp här på bloggen något inlägg ner. Hon var helt sjukt faschinerad av det här linnet. Hon gick hela tiden och sa "KOLLA NU! Guld... Blått... Guld... Blått! Ser du Anette?" Sen gick det en stund... "Anette, titta! Guld...Blått Haha" Sen träffade vi Lisa och hennes kompajoner. "Lisa Lisa. Kolla linnet. Helt sjukt. Guld..Blått... Haha ser du?" OSV

Hon var helt tagen av det här linnet. Jag är glad att dom fann varandra. För det var det sista som fanns kvar. De är som gjorda för varandra. Puss Julia haha!


Jag gillar min stora ring! (jag vet...mina händer är bebis)

Anette - Never let you go

Nytränat, nyduschat, nystädat, nyätit. Ja... Nu har jag tänkt lägga mig ner i sängen och dricka en stooor kopp med underbart kaffe. Smaskigt. Det är tisdag, min favoritdag (när det gäller tv iaf). Titta så mysigt det är i mitt rum juuust nu!



Imorgon väntar stan med Linn och bebis! Det kommer bli så sjukt mysigt. Kameran hänger med på stan! Ska ta kort på lillskruttan. Så bilder kommer imorgon. Ska försöka vara med på ett hörn också... Lägger upp en bild jag tog innan träningen bara för att jag tog en haha?


Julia - tuesday night

Kan knappt röra mina armar, de är som spagetti efter träningen. Nytt barbellpass nu, största slutsatsen som man kan dra är att tempot är betydligt högre i det här passet och kanske även mer armar? Är sjukt trött i dem iaf.

Fick tyvärr med mig en tröja hem från stan idag.... Men den kostade endast 75 kr! Så jag kände att jag var tvungen att slå till. Linnet kostade egentligen 99 kr men jag fick det för 75 för det var små "maskor" i tyget, syns dock inte så mycket men inte tackar man nej för lägre pris!


Helt vanligt transparant linne meeeen kolla....

Guld

Blått! Jag blev helt tagen, vilket discolinne! DET ska jag ha nästa gång jag går ut.


Julia - traning

Nu drar jag mot 360 för barbell, sen blir det nog häng i soffan restan av kvällen. Kanske hockey? Vi får se, vi får se.


Kommer att bli extra taggad med mina rosa träningskläder!


Anette - I want you to love me, like I'm a hot pie



Idag var jag och käka lunch med Julia på tatung. Mycket gott. Efter det svängde vi in på H&M men jag hittade inget märkvärdigt. Gäller ju att snåla nu, får inte shoppa upp mitt resekonto... Julia W har lärt mig att tänka såhär "Den här tröjan kostar 299 kr, det skulle jag kunna köpa 5 klänningar för i thailand" så jag måste börja tänka på thailand mer. Det är ju ändå där jag ska leva helt utan mina föräldrar i sju veckor. Shit.. stort steg haha!

Ikväll ska jag och Julia träna barbell sen ska jag väl städa och äta middag. Längtar så sjukt mycket till klockan 21 då desperate housewives börjar, och sen till klockan 23 då NCIS är. Det är så spännande nu!!

Julia - jag rimmar på från undergroundnivå siktar mot toppen så långt jag kan nå kommer in rullar hårt i stockholms terräng det är titeln jag vill åt, jag är mikrofonkåt

Är helt bestätt i låten ovan! I programmet Så mycket bättre har September gjort om Petters låt Mikrofonkåt till en discoversion, sjukt bra!

Nu ska jag möta upp Anette på stan för lite lunch, sen bär det av mot skolan för en lektion! Have a nice day!


Anette - I follow you until you love me

Ja, då har man prövat att vaxa benen och bikinilinjen... Aj är väl det rätta ordet. Måste säga att det gjorde ondast runt vristerna. Fy fan! Men jag bet ihop och klarade det. Så nu är jag äntligen hårlös hahahaa. Bara två vaxningar kvar och sen ska det hålla i 4-8 veckor. Och det är under tiden jag är i thailand. Säger bara bye bye rakhyvel!=P

Snart kommer Ange hit och vi ska bara ta det lugnt. Var ett bra tag sen vi sågs. Har mycket att berätta och ta igen. Blir trevligt. Först waynes och massa fika sen blir det kanske en film:) Puss

Anette - Toffel vs. stövel

"En kille förknippas alltid med en slags sko. Antingen är dom en stövel eller en toffel..."

Det var det sannaste jag hört. Och själv tycker jag ju att tofflor är mysigare. Vem går och köper en stövel ifall man verkligen inte behöver den?

Bilder från fredagens modevisning

Bilden från modevisningen i fredags.



















Julia - beautiful weekend

Har märkt att det inte blir så mycket bloggande varken för min och Anettes del på helgerna. Men tyvärr är det nog så att båda vi har ganska mycket att göra på helgerna med både jobb och att hinna umgås med vänner, så bloggen kommer i andra hand.

Fredagen var Huuuur kul som helst, kvällen började med hår och make på Huvudsaken och efter det supergod mat på Station och massa träning inför kvällens uppvisande. Trodde att det skulle bli långtråkigt mellan tränandet och fram till vi skulle ha visningen, men icket. Superskönt gäng och jag tror inte att någon utav oss var så jättenervös innan vi skulle gå upp på scenen. Kan också bero på att vi hade tränat så många gånger, så det satt som i ryggmärgen. Tyvärr så blev det inte så mycket vin efter visningen eftersom klockan då var kvart över 12 och jag skulle upp och jobba halv 12 dagen efter. Men det var roligt ändå!

PS: OM ni hittade en svart kofta inne på Station med svarta lappar på armbågarna, så är det min! Vill jättegärna ha tillbaka den. Min favvo!


Lördag, jobb hela dagen. På kvällen var jag jättetrött från fredagen och jobb, så jag var bara hemma med min älskling och tog det lugnt.

Idag, söndag så kan jag lova att jag har sovit ut och absolut inte gjort någonting fram till kl halv fem, då jag följde Anders till hans farmor och farfar och åt middag. Och nu ikväll har jag ätit kladdkaka med grädde och hallon med mamma och pappa och även kollat på The Event.


Julia - There's only one place i gotta be with music all over me

Bara jag som redan är less på snön? Det är tur att det finns klädbutiker som man kan gå i stället och pigga upp en!

Ikväll är det jobb som gäller sen efter det träning inför imorgonkväll! Kommer att bli kanoners. Såå hööörrri, ni missar väl inte Station imorgon?! Nu ska jag försöka att få i mig lite mat innan det är jobbdax. See you.


Anette - Det här är slutet på vår film, från och med nu.

Känner att jag är en tråkig bloggerska just nu... Har ju köpt en batteriladdare för att ta kort. Men icket. Tar inte tag i nått!! Det enda jag gör är jobba, äta, träna, ncis, sova. Så ser en vanlig dag för mig. Helt sjukt..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ncis sen sova:) Haha, godnatt med er!


Julia - nytt

Mina två köp från igår, båda är från H&M!


Missa inte station 8 på fredag!


Ni missar väl inte Station 8 på fredag?

Ålder: 20 år
Entré: 80 kr
Kom i tid & Ni bjuds på en överaskning, gäller dom 100 första betalande gästerna, överaskningen kommer från T-shirtstore & Hufvudsaken.



För er som är under 20 år men över 18, finns det nu en lista på T-shirtstore med BEGRÄNSADE plaster där man kan skriva upp sig för entré innan 23.00. Så spring dit innan platserna tar sluuuut.


Julia - snökaos

Jiisses vilket väder! Usch, fy å blääää! Vill inte att det ska bli vinter än! Men tyvärr så går det inte att göra så mycket åt saken. Dagen har spenderats mesta dels i skolan och gud så bra jag och Elin har jobbat på med alla läxor. Och idag fick jag igen fysik tentan, VG stod det på den! Högsta betyg, och jag som bara hade satsat på ett G, grymt skönt. Men gruvar mig ändå för sista veckan (efter jullovet) då alla tentor är på samma vecka, hur ska det gå? Det får jag ta då.

Ikväll är det träning som gäller och jag tror att jag ska våga mig på core eller får se hur det känns efter spinningen.  Sist jag var på core så protesterade ryggen efteråt och allting blev som det var innan, det vill säga bara skit. Men nu har jag äntligen fått tid för att kolla upp den ordentligt, så nästa vecka smäller det!



Hittade en bild på oss från Sthlm på facebook!



Julia - för titt

Nytt köp, en liten för titt! Får se mer sen!



Troligtvis i kombination med detta


Anette - Let me show you what your'e missing... Paradise!

Var på stan med Linn och mys Alice idag. Käkade lunchbuffé på Viking, hyffsad mat. Har även kört mördarpasset med Julia W idag. Shit så jobbigt det är alltså. Imorgon väntar spinning. Nu är vi igång igen efter helgens vila. Känns skönt. Har kokat mig två ägg nu som jag ska trycka sen hoppa in i duschen. NCIS klockan 11 sen sängdags. Imorgon är det julshopping med Linn och favvobebisen som väntar. En god lunch blir det nog också. Med det säger jag godnatt!



Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu


Julia - new things

Tänkte visa er hur det blev i mitt rum!

Före:






Efter:



Tyget som ni ser hänger bakom bokhyllan kommer sen bli två tavlor! Kommer att bli jättefina ska visa er sen!

Älskar min nya musiga matta! Gosigt för fötterna kan jag lova.

Sist slutligen så måste jag säga att jag älskar den här ljuskronan! För endast 300 kr!


Julia - myyss

Åter igen en fullspäckad helg, men jag gillar det faktiskt! Dock ganska tungt med fest två dagar i rad, är nog ingen tvådagarsbrud. Idag har jag absolut inte gjort någonting, vaknade kl 11 av att Anders väckte mig för att han skulle på möte kl 12 och sen har jag varit ute och gått med mamma och pappa. Efter promenaden kröp jag ned i soffan och kollade på massa inspelade program. Min mamma har helt galen när det gäller att spela in program eftersom hon är borta så mycket under veckorna, så kan lova att det finns några att se på hårddisken hemma.

Nu ikväll ska det fortsätta och slappas, jag är nog motsatsen till Anette, tycker faktiskt att söndagar är ganska sköna! Men det kan också bero på att jag har någon att dela den med ;)

Nuu åter till tvn, hatar att det inte är något avsnitt av The Event ikväll! Om ni inte har sett den serien gör det! Alla avsnitten finns att se på svt-play.

Anette - I acted like it wasn't a big deal, when really it was breaking my heart


weheartit


Anette - The pain is gone

Det är en sån här dag som man önskar att det fanns kvar chips från gårdagskvällen. Jag har åtmindstonde kex och philadelphia ost. Ja, varför inte? Hatar som sagt söndagar nu. Har inget att göra för att ALLA är med sina älskade...............

Nu en dusch, sen ska jag se twilight och new moon

Anette - Bilder från helgen

Fredag:


Lördag:


Bilder tagna från sluu.blogg.se

Julia - Vimmel

Vimmelbilder från Mollys i fredags!






Anette - I can only tell you how it feels

Ja idag mår jag skit. Vaknade av att jag hade telefonen på min mage och att den var uppvikt... tecken på att jag hann somna före jag skulle skriva ett sms? Det var galet igår. Sprit är gift, tur för mig att jag dricker saft då hehe. Har ont i huvudet och nacken, ska jag någonsin bli bra i den?
Nu är det dags igen, och jag är inte okej än. Måste repa mig lite till. Tjejerna kommer 4 och jag kan inte garantera att jag kommer vara klar då. Men skit samma, det är ju hemma hos mig. Kan fixa mig lite i pausen. HOCKEY gäller ikväll och alla tjejer är taggade till tusen. Detta kommer bli en bra kväll.
Mamma ringde och väckte mig i morse. Klädde på mig och åkte upp till JULA för att storhandla. Nu ska vi vidare till moffes grav och göra fint. Sen ska hon skjutsa hem mig så att jag kan göra mig klar. Ha en bra dag:) Hej

Anette - Fly on the wings of love

Trött som ett djur. Blir nog en tidig kväll idag...Måste ju vila ut mig till helgen. Blir ju Mollys imorgon och Station8 på lördag. Har lagt upp lördagen mycket bra, hockey hos mig, sen pizza hos mig, sen fest hos mig och sen utgång haha=) Kommer bli kung!

MEEEN, det är inte läggdags än, nej nej nej. Ska dammsuga mitt rum och dammtorka och sen köra ett intervallpass med emelie på 360 SEN duscha och sen sova!

Nu ska jag se aik matchen :)


Julia - What seems to be so indescribable

Nu är så gott som mitt rum klart. Saknas bara några tavlor som ska sättas upp och lite annat små tjafs. Ni får se kort när det är helt klart. Självklart så pajjade jag ryggen mitt i allt bärande och hopsättande av möbler. För varje gång jag får ryggont så blir smärtan mindre än gången innan, vilket är skönt. Men jag är sååå otroligt less på det här nu. Imorgon ska jag kontakta en nya person som kan kolla på min rygg, och förhoppningsvis ge mig råd hur jag ska gå vidare.

Nu ikväll blir det lite hockeytittande i soffan, får inte lägga mig allt för sent eftersom jag börjar jobba kl halv nio imorgon. Får hoppas att ryggen känns bättre imorgon.


Kom på att jag glömt visa er vad jag köpt i Sthlm!








Är en poncho, ser kanske inte ut som det!


Örhängen från Nelly, som kom innan Sthlm.


Julia - IKEA

Sitter nu i bilen på väg hem från IKEA. Tack för mobiltinternet, räddar min hemresa. Körde hela vägen till Haparanda är typ stolt, har aldrig kört så långt i sträck förr men det gick bra. Bilen är jäkla fullproppad som tur var så var några bekanta till min familj också på IKEA, så dom kunde ta några av våra saker. Annars hade vi varit tvungna att lämna tillbaka...

Många av sakerna vi köpt är till mitt rum, flyttar kanske snart men många av de saker kan mamma och pappa behålla sen när jag flyttat. Kommer att lägga ut före och efter bilder sen när det är klart!

Nu känner jag hur åksjukan börjar smyga fram, så måste lägga ifrån mig datorn nu ett tag. Bye

Stockholmsbilder

















Julia - summering

Kan kort och gott säga att det har varit en fullspäckad helg. Fest, shopping och mycket trevligt sällskap. Tycker att Anette redan har summerat det kanske bra nedan. Direkt när vi kom hem så var det jobb som gällde. Passade bra eftersom jag spenderat så mycket pengar, måste tjäna tillbaka dem;)

Idag har det varit skola sen efter det har jag gjort lite ärenden med mamma. Har även varit på stallet och jag blir sååå sugen varje gång jag är där att tävla. Men vet inte om jag har tid att hålla på med massa träningar eftersom skolan till våren kommer att ta så mycket tid.. Återstår att se helt enkelt. När jag kom hit hem så satt ett helt gäng i soffan och kollade på hockeyn, trevligt trevligt.

Imorgon är det IKEA med mamma och pappa!


Anette - We R who we R

Nu sviker jag hockeyn och åker iväg för att röra på mitt egna fläsk på 360. Lär vara ganska lugnt där. Ska ringa och tjata på julia att hon ska lägga ut bilderna från stockholm sen. Och efter allt det ska jag laga mig en tallrik med gröt och sen lägga mig i sängen och se NCIS och allt annat bra. Puss


Halloweighteen på Mollys! Be there!


Anette - I like the way it hurts

Kom just hem från Waynes. Har så ont i magen nu. Drack en stor chailatte... Ska snart göra mig klar för sängen och bara ligga och se tv. Fixade mig skjuts till jobbet imorgon så mår kung, tack Julia W! Skönt att ha någon som börjar samma tid som mig på Solbacken. Hoppas det blir en lugn dag på jobbet imorgon.

Tänkte att jag skulle vara duktig och ta kort på allt jag shoppat i helgen. Nu är jag pank och jag ska inte köpa nått förrän när det är dax för att handla julklappar, dvs dagen före julafton. Mina kära vänner och släktingar, det blir klappar från JULA i år.


Alanya 2010


Anette - Home sweet home

Ja, då var man hemma efter en kanonhelg i huvudstaden. Den bjöd på bra shopping, fint hotell med bra frukost, goda middagar och sen en massa sjuka händelser och dåliga skämt. Måste dock säga att utelivet sög! Hatar alla dryga människor som går ut på stureplan. Ville bara hem dom stunderna. Gå inte ut på La roy iallafall!! Kan även tillägga att vi missbrukat ordet "pläd".

I hissen med en okänd man!
Julia: Åh nu ska jag ta mig en dusch.
Tomas: Ja det behöver du verkligen!!
3 sekunder går...
Okänd man: Schysst?

Bilder kommer senare, Julia håller i bilderna!


RSS 2.0