Julia - Åre

Wiihoo, resa till Åre under sportlovet är bokat! Och det bästa av allt är att vi får gratis boende!! YES. Anders bror jobbar på Skistar och då har han fått hyra en stuga gratis i Åre. Har aldrig varit i någon stor skidort förutom Hemavan, så det ska bli jäklit kul.

Denna dag har det inte hänt så mycket förutom skolan. Körde en "Filip & Fredrik" liknande tävling idag på friluftslivslektionen, grymt rolig idé. Efter hinderbanor, staffeter, burträskbingo m.m. slutade det iaf med att mitt lag vann efter en jämn match. Grymt skönt, är en så otroligt dålig förlorare..  

Sitter nu och kollar på balfrisyrer, frågan är vad man ska ha för frisyr? Klänningen är iaf bestämd sen är frågan vad man ska ha för skor, smycken etc. Tiden fram till studentveckan kommer bara säga svisch, så att det nästan är skrämmande. Känns både och att gå ut, både skrämmande och roligt. Det är nu livet börjar hur ska det gå?? Ska man börja plugga direkt eller ska man ta ett sabbatsår och jobba. Ja, snart måste man bestämma sig.


Jag och Anders någon gång i somras.


Kommentarer
Postat av: Anonym

så otroligt fina! :)

2010-02-19 @ 15:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0