Det första man möter när man öppnar kylskå...

img_3036 (MMS)

Det första man möter när man öppnar kylskåpet är detta... Kan inte på stå att det är den man är sugen på att sätta tänderna i dagen efter. Blev nog lite för mycket av det goda igår ändå...


Fredagsmys hos Carro med godis och Lets Da...

img_5331 (MMS)

Fredagsmys hos Carro med godis och Lets Dance!


16.06

Är nyss hemkommen från stan. Har varit och ätit lunch med Fanny, länge sen bara hon och jag umgicks. Blev dock ingen shopping för min del, lika bra kanske...

Sitter nu och väntar på att klockan ska ticka till halv fem, spinning dags. Efter det hoppas jag på en god middag från mammas sida sen blir det troligtvis bio! Trevlig kväll!

Jag och Fanny i Turkiet!


Natti

Onsdag och torsdag har varit två fullspäckade dagar, mitt huvud är alldeles ihop degat nu. Har haft huvudvärk som kommit och gått hela veckan, så känner att helg kommer att sitta fint nu. 

Ikväll har jag varit och tränat, skönt att få tänka på något annat än matte som vi har haft hela dagen. Hade världens skummaste vikarie som hellre pratade om allting annat än matte... Skönt att det inte är vår riktiga lärare iaf!

Nu ska jag sova och hoppas på att min huvudvärk är borta till imorgon. Godnatt.

Halsband som jag hade på mig idag. Måste börja använda det mer, ligger mest och skräpar är ju så snyggt!


mobil

Såhär ser skalet ut, färgen syns dock inte så bra :)


Löningsdag!

25:e januari = lön! Och nog ska hela lönen försvinna på en gång, nej så är det inte riktigt ;)
Men två koftor blev det allt och ett mobilskal, rosa dessutom! Nämde för några månader sen att jag tappade bort en kofta på Station och det var min favorit kofta. Men idag när jag var på stan så hittade jag den igen! Yes. Och den här gången blev det i två färger.

Idag har vi också börjat med matte D och det känns faktiskt rikigt kul, är ruggit lätt nu i början men kommer nog att bli svårare tyvärr...

Nu mat sen stallet!

Så här ser koftorna ut:


måndag = jobb

Hellå. Ikväll väntar jobb som vanligt och jag måste faktiskt medge att jag är sjukt jävla trött, blir att dricka mycket kaffe. Idag har jag haft skola en lektion, sen begav sig jag och Elin mot 360 för core och löpning på löpbandet. Var egenligen mening att vi skulle plugga idag på eftermiddagen men istället blev det en massa prat, typiskt oss... Vi får dock skylla oss sjävla och ta igen det på onsdag, då vi har också fått ytterligare uppgifter att göra.

Nu ska jag ner och käka sen förhoppningsvis hinna på Telia innan jag börjar. Fick ett presentkort därifrån när jag köpte iphonen för att den var försenad, ganska värt! Så nu måste jag hitta mig något skal innan jag tappar den igolvet, som jag faktiskt inte har gjort ännu! Tar hand om den som att den vore min lilla bebis! trevlig kväll hörrni!


Vill vara brun!!!

2 & ½ år!

Två och ett halvt år med älskling idag! Kändes som att det var igår vi blev tillsammas. Men jag skulle nog säga att det är de två och ett halvt bästa åren i mitt liv! Älskar dig.





suterday night

Nu drar jag till Natha för lite hockeytittande, matlagning och a lot of wine! Ha en trevlig kväll!

Köpte en ny blus på stan idag, denna rosa på bilden nedan! Gina tricot 249:-

helg!

Nu drar jag till Anders för att hämta upp honom sen blir det lite inhandlande av mat och förhoppningsvis så resulterar det i god mat, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! trevlig kväll!


Julia - skor h&m


Förra sommarens hit var de populär träskorna. Äger dock inget par eftersom jag har långa fötter men otroligt smala, så därför kan jag nästan inte ha några sandaler. Foten glider bara igenom där framme typ... 
Dessa på bilden ovan kommer att senare i vår börja säljar på H&M! De ska dock bara säljas i ett få tal butiker i världen, så tror tyvärr att det inte kommer till lilla Skellefteå... Men förhoppningsvis kanske på hemsidan! Får helt enkelt hålla utkik.


torsdag

Det första jag vill säga är, YEEEEEEEESSSSS!!!!! JAG KLARADE MIN FÖRBANNADE KEMITENTA! :D :D:D:D Som jag och Elin har kämpat! Nu ser man verkligen att det man kämpar för kan man förbanneimig klara! Yes så skönt!

Man kan väl säga att ännu en slappar dag är förbi passerad. Ingen matte idag vilket gjorde att jag började skolan kvart över två... Fanns inte så mycket annat än att träna, så jag for och körde core på lunchen. Sen har jag som sagt blivit helt besatt i äggröra, så när jag kom hem så gjorde jag äggröra och sedan en rostad macka som jag la det på. Mumms!

Ikväll har jag varit och ätit middag hos Anders farmor och farfar, alltid lika gulliga! Man brukar oftast säga att maten tystar munnen men det går tyvärr inte när man äter middag med familjen Vidmark. Alla munnar går i ett...  Dock är det ganska roligt med alla diskussioner! Nu ska jag och rensa hjärnan lite på 360, barbell blir det ikväll! Hejdå.

Så här såg jag ut idag:


Då var man här igen!

img_4162 (MMS)

Då var man här igen!


Var bara tvungen

Var bara tvungen att visa er min middag som jag lagade igår! Såå gott och nyttigt dessutom, är annars pasta tjejen nr1 !


Äggröra med kräftstjärtar, kantareller som är stekta i smör och salt sen lite sallad! Mumma.


Idag

Så här såg jag förresten ut idag!



Julia - heyhey

tjeeeena. Nu blire nämlingen så att ni får stå ut med mig ensam här på bloggen ett tag eftersom Nettan har dragit till Thailand (är inte avundsjuk). Blir bara att besöka solariet sisådär 50 ggr innan hon kommer hem, om jag ska ens bli i närheten av lika brun som henne. Men nix, det kommer jag inte att göra. Tänker inte bli rynkig och skorvig ;)

Idag har jag haft en lektion, det stod fysik på schemat för dagen. Som jag nämde igår så var vår mattelärare sjuk. Det visar sig nu att han även kommer att vara sjuk imorgon, vilket resulterar i att vi denna vecka har "bara" missat nio och då menar jag nio timmar matte! Så mycket matte läser vi på en vecka. Och var ska alla dom timmarna sen komma ifrån?! Ska vi vara där på kvällarna och ta igen all matte som vi har missat pga. vår lärare är sjuk och att dom inte kan fixa fram någon ny? Blir gaalen. Speciellt när tentan är ca två månader bort och då ska man kunna ALLT!

Efter skolan for jag en snabbis på stan för att köpa mitt dagliga beroendeframkallande medel, torr shampoo. Om ni inte har testat det göööör för guds skull det! Eftersom jag använder det så duschar jag bara mitt hår två - tre gånger i veckan. Har då ganska mycket uppsatt hår men det är värt det, har sparat så mycket på min kvalité på håret eftersom jag duschar det så sällan numera.

Men det var inte det enda jag köpte på stan, köpte även ett par spinningskor. Så nu är jag 900 kr fattigare... Men kände att det kunde vara värt det eftersom jag kör ganska mycket spinning. Så här ser dom ut! Ska nu fara och prov köra med dom! Byee. 


Julia - H&M

Vet att jag nyss skrev att jag inte skulle shoppa någonting i januari. Men eftersom mamma och pappa skulle beställa lite grejer från H&M och dom betalar frakten så kunde jag inte motstå... Det måste ni väl förstår? ;)

Här är grejerna!

Tyvärr så blev det så att det rosa linnet fick åka tillbaka. Stod att det var puderrosa men när jag fick hem den så står det på packetet orangerosa, det vill jag inte ha!

Julia - värd dag

Inte riktigt min dag idag kan man säga. Är ganska bortskämd med att ha sovmorgon nästan varje dag, men idag hade jag inte det. Slet mig upp ur sägen sisådär vid kvart i åtta skyndade mig att göra mig klar och käka frukost. Körde som en galning till skolan för att hinna sen när jag väl kommer på parkeringen så möter jag en kille i min klass. Han säger att läraren är sjuk och alla lektionen är inställda. Där satt jag med andan i halsen och till fixad, hade till och med gjort mat igår enbart för att jag skulle ha med mig lunch! Det var bara att vända hemåt igen och krypa ner i sängen. Som tur var så väntade min man där fortfarande, så det var bara att hoppa ner och värma sig med honom. Han hade inte ens märkt att jag varit borta... Så trött var han. 

Är nyss hemkommen från 360, fanns inte så mycket annat att göra denna dag förutom att träna. Har sagt till mig själv att jag inte ska shoppa någonting under hela januari, helst februari också, meeen jag blir sååå sugen när jag sitter och kikar runt på alla möjliga hemsidor! Men nej måste hålla i pengarna.

Nu ska jag se om det finns något gott att äta i kylen!


Anette - Nu beger jag mig mot paradiset

Sista dagen i Skellefteå. Imorgon åker jag till Thailand. Jag kommer hädanefter att blogga från aptjuv.blogg.se. Det är min och min resekamrat Julias blogg. Där kan ni följa våran resa i Thailand och Malaysia, ifall ni är intresserade var vi befinner oss.

Måste tacka Hampus för allt han gjort för mig idag. Han har hjälp mig att packa och massa annat. Ett stort plusplusplus till dig :)

Ta hand om er här hemma! Jag kommer att sakna er massor. Ni vet vilka jag tänker på! Hjärta! Vi ses igen den 8-9 Mars. Hejdå!



UPDATE! Såg att texten till nya bloggen är vit. Orkar inte leta rätt på koden... så ifall det inte funkar att klicka på det vita fältet så heter bloggen aptjuv.blogg.se


Anette - Bilder bilder bilder



Julia - bilder från ihelgen







Nu, träning!

Anette - "År 2021" skriven av Anette klass 5A

Mamma städade lite bland mina grejer och hittade flera "Författarböcker" från klass 5. Läs berättelsen nedan ifall ni vill få ett gott skratt. Var fick jag all min fantasi ifrån?

"Just nu är jag på ICA Raketen. Jag håller i en laser-vagn. Jag är på väg mot kassan. Jag tar upp mina laser-bananer på rullbandet och smiter med min flygande cykel. Äntligen är jag hemma! Jag stoppar in bananerna i tvättmaskinen. Nu går jag ut med min snömänniska. Han är väldigt lugn. Han är ovanlig för att han är rosa. Han har ett grönt pannband på sig. Jag behöver ingen gräsklippare för lopporna från min snömänniska äter gräset. Gräset är lila, det är därför dom äter det. Oj! Bananerna är ju i tvättmaskinen. Jag släppte taget om min snömänniska och sprang, snövännen sprang efter. Jag sprang till kloakgatan och hem till Modögränd. Pust... Jag tog ut bananerna ur tvättmaskinen. Jag svävade ner till mitt rum och la mig i kudden och sov. Sen när jag vaknade märkte jag att jag fastnat i kudden. Jag ropade på min snövän. Han kom fort, och han rev upp kudden. Sen for vi på Globkudden för att köpa en ny kudde. Jag åkte i den flygande cykels cykelkorg medan min snövän trampade. Nu var vi framme. Jag hittade en godis och åt upp den. Sen när vi gick upp för trappan kom jag just på att den här affären är gjord för pysslingar. Men då sa snömannen att han kan ju göra sig hur liten som helst. Så han krymte sig och gick in. Efter en stund kom han ut med en kudde. Kudden var rosa eftersom han älskar ju rosa. Jag tycker att kudden var rätt så bra för den var töjbar, då slipper jag fastna i den. Om ni undrar hur jag ser ut så har jag långt hår och ingen lugg. Och jag är 165 cm lång."

Julia- min dag

Gårdagkvällen spenderades först på Tatung med tjejerna. Eftersom Anette ska åka bort till Thailand och vara där i sju veckor, så tänkte vi göra något som vi inte brukar göra så ofta och det vill säga gå ut och äta på restaurang. Efter middagen for vi hem till Nathalie för att umgås ännu mer och därmed a lot of candy! Idag kan man väl säga att det inte har hänt så mycket vaknade upp vid elva någon gång för att några timmar senare möta upp några på stan för lite käk. Ikväll har jag varit och tränat barbell på 360 och nu sitter jag hos Anders och bara tar det lugnt. Blir ytterligare träning imorgon på lunchen och på eftermiddagen har jag skola. Byee

Middag på Tatung med tjejerna!

img_0330 (MMS)

Middag på Tatung med tjejerna!


Förfesten hos Nettan med tjejerna, blir sn...

img_6872 (MMS)

Förfesten hos Nettan med tjejerna, blir snart att bege sig mot station! Ha en trevlig kväll!


Anette - Did you give the world som love today babe?

Fredag. Sista fredagen jag är i stan på länge. Vad ska jag göra idag? Jo, först ska jag på stan med Hampus och Nathalie. Sen ska jag göra mig klar för kvällens bravader. Klockan 18.00 dyker Emelie upp och då ska vi laga middag, och på menyn står det tacos. Klockan 19.00 kommer de andra tjejerna och joinar oss. Då ska vi dricka vin/cider/öl/drinkar och sedan gå ut på station och dansa för sista gången. Härligt! Det kommer bli en bra dag!


Anette - You said you loved me you're a liar. Cause you never ever did baby..

Jag har inte skrivit här på några dagar. Har jobbat och gjort mycket inför thailand. Bara några dagar kvar nu. Åker på tisdag!! Det är ofattbart. Jag förstår inte att jag ska åka bort i 7 hela veckor. Jag har aldrig varit borta så länge i hela mitt liv utan föräldrar. Max är en vecka. Men nu tar jag steget, och jag tror det kommer bli sjukt kul. Jag ska börja packa idag, tvätta alla kläder jag ska ha med mig och så. Allt är handlat! Är några tusen kronor fattigare. Man tänker inte på att det är så mycket man ska handla. Det är inte bara pengar till flygbiljetten som man ska lägga ut. Totalt på vaccin har jag lagt ut 3500 kr. Och shopping har det blivit säkert 2000 minst.

Igår var jag på bio med Emelie och vi såg The town. Grym film! Och ikväll ska jag iväg på bio med Hampus, Natha och Dennis och se den där 3 days bla bla.. minns inte vad den hette. Men det blir säkert jättebra. Jag måste använda upp mina biobiljetter innan jag åker, därför det blir mycket bio för mig. Ska på bio på lördag också, med mormor och mamma. Hehe :)
Jag har haft så sjukt ont i min kropp de senaste dagarna. Och de som har varit runt mig har hört mitt klagande hela tiden. Jag brukar oftast säga det jag tänker. Det är därför jag pratar mer än de flesta andra... Har sällan inre dialoger, eller hur jag ska uttala det. Har haft sån SJUK träningsvärk i heeeeela kroppen. Ofy, inte ens kul. Jag tror ärligt talat att jag aldrig har haft så mycket träningsvärk. Utom då man spelade någon fotbollscup på en dag. Men det här var groteskt. Jag gick som en steloperarad och det gjorde ont i rumpan då jag satt. Men det hindrade mig inte till att fortsätta träna. Så småningom gick det över. Så idag har jag inte lika ont.
Idag hade jag bokat spinning 11.15 för att jag skulle få mig upp i tid. Just innan jag skulle fara skulle jag tvärgå på toan, och då började jag blöda näsblod, och då menar jag näsblod i sinne. Det slutade fasen inte blöda! Jag blodade ner hela mig och golvet och handfatet och toarullen. Det blödde igenom papperet och efter 7 byten av tussar kunde jag lägga mig på rygg och se lite tv. Hann inte till spinningen vilket sög. Men min kropp brukar säga ifrån lite då och då, och då brukar jag alltid få näsblod. Allas kroppar har olika sätt att säga "du måste vila". Så jag lyssnade på den idag och tog det lugnt.

Julia - första delen avklarad

Ääntligen så har jag gjort bort en tenta! Nu återstår bara en kvar och det är kemi, måste, måste klara den.

Helgen spenderades som jag nämde på bio och med tjejerna. Söndan var och och tränade barbell på 360 och shit vilken träningsvärk jag har, kan knappt gå... men det är väl så det ska vara!

Nu ska jag till Anders och laga lite käk, sen blir det stallet!

Från i lördags när vi spelade "Galen panna", gissa vem som vann ;)


Anette - These words from my heart...

O herre... sov till klockan 14.00 idag. Måste vara för att jag hade dragit ner persiennen och rullgardinen. Inget ljus kom in. Plus att jag inte vaknar av att någon hund skäller eller någon som skriker. Farligt länge sov jag iaf.
Måste rappa på. Ska köra hem till pappa nu med all packning. Kommer iaf inte orka bära upp allt själv. Pappa får komma ner och hjälpa mig. Sen måste jag betala räkningarna och träna.
Åh... gillar inte att vara stressad. Bläää
Mina ögon ser äckligt gröna ut!

Julia - the time

Nyligen hemkommen från jobbet och det kunde inte vara skönare mina fötter känns helt mörbultade. Fast jag snart har jobbat på waynes i fyra och ett halft år så tror jag aldrig att jag kommer att bli av med det. Dock så hade jag inte på mig det bästa skorna, men vad gör man inte för att få se fin ut! ;)

Ikväll är det tjejmys i Nathalies nya lägga, ska bli grymt kul att få se hur hon och Dennis har det där! Så jag hoppas på mycket godis och massa tjejsnack!

Så har såg jag ut igår! Och troligtvis ikväll med....

Julia - heelg

Hej på er alla! Känner att jag för tillfället befinner mig inne i min egna lilla bubbla. Det ända som finns i mina tankar nu är plugg, plugg och åter igen plugg. Igår kväll satt jag och Elin och pluggade fem timmar i ett sträck, ganska sjukt. Ikväll har jag varit på bio med Anders och sätt The Next three days, ganska bra film men man blev sjukt stressad av den. Tänkte hela tiden gör så, neeej gör inte så.... Men jag tycker absolut att den är värd att se :) Imorgon är det några timmars jobb som väntar sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Fanny bunny har äntligen kommit hem från Kina, så möjligtvis kan det bli lite häng med henne, förhoppningsvis:) Nu ska jag återgå till HIMYM!

Anette - Me and my guitar

Jag har märkt en sak. Jag spelar inte gitarr längre...Jag sjunger inte lika ofta som förr. När hände detta? Hm... Just ja, då strängen till gitarren gick sönder. Patrik, kan du laga den tack?


Anette - 00.31

AAh, har just jobbat 12.00-23.00 på JULA. Vi hade inventering. Prova räkna alla varor där ni!!!
I morse vaknade jag av att det brumma i min mobil. Julia W var på luren "HEJ VÅRA PASS ÄR RÄDDADE!" Tack och lov. Så nu väntar vi bara på att jag ska få ett brev hem i brevlådan. Visum såklart! Så nu slipper vi vara stressade.
Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Börjar jobba klockan 10 imorgon. Med detta säger jag godnatt! Puss:)

Julia - just a start

Nu har mitt pluggande börjat på rikigt. Efter att ha haft si sådär 1 och ½ vecka lov så började igår det oändliga pluggandet till mina tentor som jag har nästa vecka. Förstår inte hur jag ska få in allt i mitt huvud, helt obegripligt när man ser den tjocka bunten med papper och böcker. Men men det är bara att kämpa vidare och försöka göra det bästa av saken.

Ikväll är det middag och Anders mormor sen blir det lite hockey fram till att Elin slutar, då blir det plugg igen! Ha en bra kväll, jag ska försöka ha det! Byeee :)

Lite av en dagens


Anette - If it's from you I don't mind hurting

Idag fick jag besök av Julia W klockan 10.40 vilket var alldeles för tidigt för mig. Vi satte oss och försökte kontakta Ambassaden men vi lyckades som vanligt inte. Jag börjar känna mig ganska så stressad nu!! Efter några försök så åkte vi upp på Solbacken för att handla några viktiga småsaker till resan. Bla. resekudde, öronproppar, pannlampa, batterier osv. OCH jag bytte även min kamera!
Nu ska jag upp på solbacken igen. Börjar jobba klockan 15.00. Är inte mycket taggad. Vill helst stanna hemma och prova min nya kamera. Men batteriet håller på att ladda.
Efter jobbet ska jag nog åka till 360 för ett hårt pass. Det behövs verkligen kan man säga. Har inte tränat på 2 veckor typ... Inte bra. Nu bär det av. Puss
Stackars Carlo. Måste ha dumstrut...

Anette - Fler bilder från nyårs


Julia - mer bilder från nyårs













Julia påminner typ om Mona-Lisa? Hahah.

Julia - Gott nytt år

Här kommer då lite av mina bilder från nyårs, blev inte så många men några iaf!








Anette - Nyår



Bilder tagna av Sandra:)

RSS 2.0