Julia - fynd

Några av fynden i Stockholm.






Julia - då var det igång igen

Igår drog allvaret igång igen och det var med blandade känslor. Men efter första lektionen idag så kändes det mycket bättre, nu när man har börjat få lite koll på hur hösten ser ut osv. Hade otroligt tur också att jag fick tag i begagnade böcker, så istället för att betala kring 2500, kanske t.o.m mer, för all litteratur så fick jag mitt för 1000 kr. Det är inte billigt med läroböcker...

Efter skolan gick jag och fikade med Anders och nu sitter jag här och slappar vid tvn/ datorn. Ikväll står ridning på schemat och jag längtar skit mycket, för jag har inte ridit på hela sommaren. Hoppas bara att vi slipper regnet.

Någon som har förslag på någon bra serie att se? Jag och Anders har nu sett klart världens bästa serie, How I meet your mother, så om ni inte har sett det seeeee! Ni kommer inte att ångra er. Ge det två avsnitt, sen är ni besatt det blev iaf jag.

Anette - The stars came fallin on my head

Igår var jag med lillebror på bio och såg toy story 3. Jag vet inte riktigt om jag är ett fan av toy story, jag ser mycket hellre shrek. Men filmen var ändå bra, och det var mysigt att fara med lillebror. Efter det så såg jag och jocke två filmer, blev bridget jones dagbok och case 39. Case 39 skulle tydligen vara en thriller men det var mer en rysare. Den var lite läskig.

Idag ska jag en sväng på stan, sen kanske vi drar upp på solbacken och kollar på en iphone. Funderar starkt på att köpa mig en. Får se vad dom har för erbjudanden.


Anette - I can't breathe, but I still fight while I can fight




I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe, but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right


Anette - He lost his soul, to a woman so heartless

Sitter just nu och väntar på VÄRLDENS segaste person.........och väntar på mat. Jag är hungrig som tusan. Har jobbat idag, var ett tag sedan, och jag fick även mer tider. Känns skööönt!

Svar på frågan: Det är fortfarande lite oklart vad jag ska göra till hösten. Jag kom först in på Civilingenjör Industriell ekonomi men kände att jag ville ta ett sabbatsår och jobba lite. Så just nu är det lite snack om norge och även lite annat jobb här i skell. Så vi får se om jag stannar eller åker vidare till grannlandet! :)

Julia - lovley

Nu har jag äntligen varit hos en naprapat och knäckt till ryggen och även fått veta vilket fel jag har, så nu känns det som att jag sitter på moln och flyger. Känns också extra skönt nu att ryggen är fixad eftersom jag åker till Estocolmo imorgon! Min saftiga lön satt inte heller fel att få in på kontot idag. Mindre kul är dock att 500 kr av de pengarna var jag tvugen att lägga ut på bensin... men jag får väl vara glad att jag har en bil, inte alla som har det.

Var hos frissan igår och fixade till mitt min snygga rallybana jag hade mitt på skallen plus att jag gjorde lite mörkare slingor och en mörkare nyans på håret. Så nu är jag redo för hösten! Ska troligtvis göra håret lite mörkare till hösten/vintern, så därför var det här en bra start så att jag inte får en chock sen och ångrar mig direkt.

Fick även en förfrågan på vad jag och Anette ska göra i höst. Jag ska läsa tekniskt basår här i Ske-å och ska samtidigt fortsätta jobba på Wayne´s. Vad Anette ska göra kan hon nog svara själv på :)

Jag och Jannie in Turkey

Anette - Love me, love me, say that you love me!


Eclipse eclipse snaaaaaaaaaart<3

Anette - Fotboll



Bilder från fotbollen med jobbet i torsdags!

Anette - I'm here for you if you only care

Tjenare! Var ett tag sedan jag skrev. Men eftersom jag hängt med Julia och de andra tjejerna för de mesta så vet ni vad vi har hållit på med. Kan säga att jag mådde väl sådär igår efter lördagens impuls. Jag låg som fastfrusen i sängen ända till klockan 4 då jag hävde mig upp och klädde på mig, för då skulle jag iväg på konfirmationsmiddag. Där bjöds det på väldigt god mat, och efter ett tag kunde jag känna mig som en människa igen. När jag kom hem igen så dök J upp. Vi bestämde oss för att se film hos honom istället så vi satte på Shrek 2. Lika rolig som alltid!

Nu var det tänkt att jag ska gå och städa mitt rum och sedan gå ner och skriva upp mig på tvättlistan. Sen kanske jag ser Eclipse=) Men ikväll ska jag nog bara se tv! Först är det Fångarna på fortet och sen CSI NY och sen Sex education.


Tisdagens kräftskiva

Bättre sent än aldrig, bilder från tisdagens kräftskiva.







Julia - Sängliggandes

Då sitter man här hemma som en liten gamling... Igår efter att jag hade stigit upp ur sängen kände jag hur värken i ryggen började smyga sig fram mer och mer. Men det var när jag gick ner för trappen som det small till och det kändes som att min rygg hade gått av i två delar. Låg i soffan och kunde inte röra mig, kunde inte resa mig upp eller någonting. Det slutade med att vi ringde sjukvårdsupplysningen, för jag hatar att fara till akuten, och det visade sig att jag hade symtomen för ryggskott. Kan man ens få det när man är 19 år? Så jag tror inte riktigt att det är de som jag har fått men någonting i närheten. De på sjukvårdsupplysningen rekommenderade att jag skulle röra på mig så mycket som möjligt, men det är inte så lätt när det känns som en kniv som skär mig i ryggen varje gång jag gör en enda minsta felrörelse. Känns lite bättre idag, så jag hoppas att jag är återställd om några dagar. Eller det måste jag vara, för på torsdag åker jag till Sthlm och möter upp mammsen för att shoppa!


Nya armband som jag köpte i lördags från Snö of Sweden

Julia - thursday

Gårdagens vaknades upp i Julias stuga, där vi tjejer var en aning slitna efter gårdagskvällen. Kvällen bjöd på många roliga punkter som spel, mycket skratt, prat och självklart min favvo som jag tjatade hela kvällen om, bad i badtunnan! Efter att ha stökat bort allt i stugan så begav vi oss in mot stan, där jag skulle träffa Anders. Det var Anders första dag i skolan på ja..... vääääldigt många år, så det var dags att inhandla nya grejer.

Jag fick även förfrågan i tisdags att gå model för carlings, så jag var även där igår och testade ut kläder, alltid lika nepigt att vi ihop alla outfits.. Modevisningen är iaf på lördag på CK kl 13.00. Bee there ;)

Kvällen slutade med jobb på Wayne´s. Känns skönt att vi har börjat om med kvällsöppet igen, men tyvärr så kommer nu hösten och vinter krypandes. Vars har sommaren tagit ivägen riktigt, kändes som att jag nyss tog studenten och nu är det typ höst ute.... Fast dock så älskar jag hösten! Speciellt kläderna, mysiga hemmakvällar med tee och någon bra film.



Nuuu lunch med Magda! Bye bye

Julia - reunion

Igår var jag på en liten reunion med klassen. Det många som man har inte har träffat på hela sommar, så det var kul att träffa dem igen! Tror aldrig att vi kommer att släppa varandra till 100 %. Också kul att få veta och några kommer att fortsätta vara ens klasskompis även till hösten. Efter "förfesten" som hölls till på Manhemskajen, så jag och några till på Station och shakeade asset av oss!

Kvällens planer ser ut att bli en vända på golfbanan, sen kanske se lite HIMYM. Fast känns dock tråkigt att sätta sig inne och kolla på tv en sådan fin sommarkväll.. Känns som att man måste passa på då man har chansen, för snart kommer kylan tillbaka...


Bilder från igår








Anette - After all you do know best.

Idag har jag varit på leos lekland! Det var väl ganska kul, men man blev väldigt svettig. Tror det skulle vara kul att hyra lokalen någon gång och fara dit ett gäng. Men efter att ha krigat där ett tag blev vi less och bestämde oss för att fara och bowla istället. Jag vann, yesss. Nu väntas grillat, blir mycket gott. Ikväll är det ett frågetecken vad som händer. Time will tell. 

För er som inte varit ute idag så är det sjukt varmt ute! OHEJ säger jag bara...


last summer

Julia - last night











Julia - pyssel

Pyssel pyssel, mitt material



Och titta, vilket resultat.


Var inne och kollade på Kenzas blogg och kollade vad hon hade beställt för örhängen. Det första jag tänkte när jag såg örhängena var, det där kan väl inte vara så svårt att göra själv? Och nix, inte var det de men de tråkiga är att dem inte har lika fina berlocker här i stan som på hemsidan där hon har beställt. Får se om jag ska ha dem ikväll... bye


Julia - i do not hook up

Sitter nu här i soffan slutkörd efter träning och en jäkligt god middag av mammsen. Känns skönt att på riktigt börja om med träningen igen, har blivit som en soffpotatis efter denna sommar.

Idag har jag varit en sväng på stan, skulle egentligen inte köpa någonting men hur lätt är det? Var i iaf hobbybutiken i stan, nu vad den heter, bestämde mig iaf för att pyssla ihop några örhängen tills imorgon kväll. Kommer bilder på dem imorgon! ;)



Här är dagens köp

Vero moda

Glömt att visa min ring som jag har köpt från H&M. Hade beställt en massa annat också men självklart så ser inte sakerna ut som i katalogen...




Anette - I look up to the sky

Jag skämmer ut mig i princip varje dag på jobbet. Förra veckan skulle jag göra ett utrop i hela butiken till alla i personalen och var väldigt stressad, så här gick det:

Jag: Ett kundmeddelande...NEJ!!! "klick"
2 sekunder senare
Jag: Ett personalmeddelande, kan Mattias komma till kassan. Mattias till kassan! "klick"
Fick sedan gå med rött ansikte, och alla skratta....

Kom på att jag inte betalat min räkning från photomic...attans. Pappa och mamma är inte hemma, väldigt typiskt. Jag var ändå ute i god tid och sa åt pappa att han skulle hjälpa mig, men han sa bara att det inte var så brottom. Det blev allstå så att vi sköt på det, och nu ska det betalas idag, och jag har ingen blekaste aning om hur man gör när man ska betala med nått himla bankgiro...fan skjut mig..eller skit i det. Gör det inte, för jag vill leva!


Anette - DJ got us fallin' in love

Var för ett tag sen ute och gick med Julia. Blev en kort promenad idag, dvs broarna. Det var tänkt att jag skulle följa med henne och träna pump efter det, men jag hittade inte mina inneskor. Förmodligen är dom hemma hos mamma i den träningslådan, så är det att ha två hem.. Men vi bestämde oss för att vi skulle ta det en annan dag. Eftersom jag inte hunnit hem efter jobbet så var jag vrålhungrig! Stekte upp falukorven som låg i kylen så att jag har mat till imorgon också. Imorgon blir det stress som vanligt, direkt efter jobbet ska jag vara på festen! Blir nog inte klar förän just efter 8 iaf.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan utforska min garderob efter nått att ha på sig imorgon! Puss


Julia - gårdagen

Så här såg gårdagens sushi ut.



Fannys lilla "mästervärk", detta kan man säga är Fanny i ett nötskal.


Fint va!






Men tyvärr så blev allt detta över...

I båda burkarna är det två lager med sushi. Tyvärr så tyckte inte Anette och Julia att sushi var någon hit, så det blev jag och Fanny som fick äta.


Anette - Do you feel like a man when you push her around?

Idag vaknade jag alldeles för sent. Såg att det var dåligt väder så det gjorde inte så mycket. Tänkte att det var en perfekt dag att ta tag i mitt rum. Nu har jag bara golvet kvar, så ska plocka upp dammsugaren. Börjar även bli lite smått hungrig. Ska nog göra i ordning middagen, sen ska jag ut och gå med Julia. Efter det har jag inga planer, förmodligen blir det häng framför tvn innan jag säger godnatt. Det var min dag i ord.

Gårdagen...Ja vad ska man säga. Jag blir typ äcklad av att tänka på smaken och lukten. Det var riktigt vidrigt måste jag få säga. Förstår inte hur någon kan tycka det är gott. Smakar som att slicka på fiskfjäll typ. Ja, eller liknande. Det smakar iaf som fisk luktar. Och jag påstår att mat både ska lukta och smaka gott. Men det gör inte det här. Och därför kan jag inte äta det heller, samma sak med surströmming. Det blev våfflor för min och Julia s del.

Bilder kommer med julia sen


Anette - And now you want me one more time.

Ikväll så ska vi allstå äta hemmagjord sushi...Jag gillar inte köpes, och jag gillar definitivt inte rå lax eller nå crabsticks....huhhahsauhah..aah, det kommer säkert bli JÄTTEbra det här. Man kan alltid ta en drive-in på max ifall det skulle krisa sig. Nu sitter jag bara och väntar på Julia som jag ska lifta med upp till den andra Julia. Det här kommer bli en mysig kväll med tända ljus och film. Puss

Bilder kommer senare :)


Julia - gokart

Igår skulle vi egentligen fara till Stackrönnan för att äta räkmacka, men då blev alla andra i bilen istället sugna på att fara och köra cokart. Självklart så kom jag sista och därför hatar jag det... är så feg. Imorgon blir det iaf sushikväll, vi tjejer ska göra egna sushi. Super gott, hoppas att de andra kommer att bli lika fast i det som jag är !

Idag fyller Puppi år, så nu ska vi till min faster i Boviken och äta middag. Ha en trevlig kväll! Bye bye


Julia - sjöbotten

Idag har vi varit och solat i Julias stuga i Sjöbotten. Kul att det är fint väder någon gång då man är ledig! Ska bli grymt skönt att få vara ledig hela helgen och vädret ser inte ut att bli så dåligt det heller, så nu ska det solas! Ikväll har jag och Anette varit ute och gått med stavar, kände mig som en riktigt tönt men jäkligt bra träning. Efter det for jag, Anders, Anette och Jocke på Ainas och köpt glass, sedan suttit nere vi kajen och pratat en massa!

Igår var det utgång, började riktigt bra med en förfest med massa härliga brudar, men slutade med en mindre bra utgång. Kan kanske också bero på vädret... usch.

Lite bilder från dagen.



Anette - Will you catch me if I fall?

Kom just hem från en powerwalk med Magda, Julia, Julia och Emelie. Blev en lite längre runda för mig julia och julia för de andra fick lov att gå av olika orsaker. Idag köpte jag ett pulsband på jobbet. Ska börja med pulsträning. Det sägs vara väldigt effektivt. Och jag är less på allt som inte funkar. Så nu ska jag prova nått nytt och man kan ju bara hoppas att det ska fungera. Nu ska jag alltså ut och träna 6 ggr i veckan! Blir nog bra det!

Nä här kan jag inte stanna längre, måste in i duschen sen bädden. Jobb imorgon klockan 06.30... Men jag kan lägga upp lite bilder från förrförra fredagen då vi var ute i Julias "stonies" stuga. Det var väldigt mysigt och trevligt!


Julia - 23.06

Har varit i stugan nu i två dagar, därför dålig uppdatering. Orkar inte skriva något mer nu för jag är dööödstrött efter dagens spinningpass, det värsta jag har varit med om. Goo natt


Anette - You lost the love I love the most

Okej, det gick inte så bra att skriva på den här datorn...Idag har jag iaf jobbat och städat och tvättat. Är helt slut nu, ska ta ut skumtoningen ur håret och sen lägga mig i sängen och chilla. Får hoppas på att det är en bra film på tv, annars kan man alltid sätta på twilight. Imorgon ser dagen ut såhär: Jobb 06.30-15.30, efter det skomakaren, och sen kanske det blir lite träning. Måste skölja ur håret nu puss!

RSS 2.0