Anette - And I was like...

plugg plugg plugg. tog en paus nu. ska fortsätta strax... hatar matte e!!! tur att jag har min fina mumin mugg. titta det är muminmamman på=)

Anette - Baby

Nu åker jag och samlar på mig alla bilder från turkiet. Mys med turkietgänget allstå! Puss


Julia - Pics.

Nu är vi hemma efter en härlig vecka från Turkiet, tycker att Anette har sammanfattat resan ganska bra så jag skippar att berätta vad vi har gjort. Igår var vi och såg satc-filmen, älskar personligheterna! Vill också ha sådana snygga kläder och framför allt skor!! Idag är det morsdag, så familjen plus Anders har varit och hälsat på hos farmor och fått massa fika och mat. Ikväll ska Turkiettjejerna träffas och få alla bilder av varandra, skulle nog tro att det tagits över 1000 kort på den här resan.

Här kommer iaf några bilder från min kamera som vi tog.






































Anette - You belong to me, I belong to you.

Idag åkte jag, Julia och Carro spontant till Piteå och shoppade. Det var väldigt trevligt, men vi hann inte gå så länge på stan, men det räckte ändå för oss. Kom just hem från bio med alla andra tjejer, vi såg satc 2. Den var rolig, men kanske inte det bästa man sett, men som sagt den måste ändå ses. Nu ska jag gå och lägga mig för att återhämta mig från veckan som varit. Blev väldigt lite sömn.
Lite av dagens shopping
Klänning - Lindex
Tröja - Lindex
Linne - Vila
Skor - Scorett

Anette - Sammanfattning

Hittade en kortfattad lista på Nathalies blogg från våran resa:

• Hamam (ångbastu, skum, skrubb och massage)
• Picasso (restaurangen vi var förbi och drack cocktails på varje kväll innan vi skulle till andra ställen)
• Partybussen (25 pers i en minibuss med partymusik på högsta nivå och stående människor som dansade i bussen, chauffören dansade också)
• Dans på alla bardiskar/bord
• Rött flagg på stranden (men det såg inte vi så vi badade ändå, det resulterade i att 3 av oss halverst höll på att drunkna för det var helt galna undervattensströmmar)
• Pruta ner ett rån (Några hade nattbadat och när dom skulle klä på sig igen hade några turkar "vaktat deras kläder" och skulle ha pengar för det)
• Regn, åska, sol, strand
• Fint hotell
• Underbart uteliv
• Vi skulle ta taxi hem från en utekväll för att det regnade, chauffören visste inte hur man startade vindrutetorkaren, han skulle skruva på nyckeln trots att bilen redan var på, han körde helt galet och han visste inte vart vårat hotell låg när vi sa vart vi skulle. Det visade sig att han hade snott taxibilen och inte ens hade körkort.
• Sex on the beach, mojito, strawberry daquiri, orgasm, viagra
• Feber/solfrossa, apotek, resorb, alvedon, ipren
• Skrämma iväg turkar (och själv bli ivägskrämda av dom)
• Olika viljor
• Spendera lots of money
• "Savk's topmodels"
• Fish bowl
• Äta pizza mitt i natten och låna kläder av en turk som bodde ovanpå restaurangen för att vi frös (måste ha varit hans favoritskjortor han lånade ut, väldigt vackra)
• Banana boat
• Fannys nya smeknamn = Alin (All in)
• Göra armhävningar mitt på gatan
• Inte kunna gå utan att någon håller i en
• The doors, white room, robin hood
• Inte en nykter själ sista partykvällen
• Nakenbad
• Vi har kommit fram till att.. GRATIS ÄR FÖRBANNAT GOTT!



Anette - Tillbaka från Turkiet

Lite dålig uppdatering nu på ett tag. Vi har nämligen varit och gjort turkiet osäkert! Det måste vara den roligaste veckan i mitt liv. Hur underbart som helst och det har hänt så sjukt roliga saker. Listan kan göras oerhört lång må jag säga. Vill verkligen dit igen! Fyfan så ball! Min röst låter som en knarrig dörr, men det måste väl tyda på att jag har haft sjukt ball?

På söndag ska hela turkietgänget träffas och dela med sig av sina bilder. Det är sjukt många fula bilder kan jag lova. Lägger upp på bloggen efter söndag allstå!

Den här låten ger mig flashbacks, turkietlåten!:)


Julia - hello there

Inte bra bloggande från min sida den här veckan, men jag har helt enkelt inte haft tid! Har så otroligt mycket i skolan nu, måste hinna klart allt innan vi åker till Turkiet. Imorgon ska jag hålla mitt högtidstal och efter det så är allting klart. Fan vad skönt!!! Detta är mitt sista arbete på gymnasiet, så hemskt det lät, fast samtidigt skönt.

Nu under tisdag och onsdag har vi varit iväg med klassen på forsränning. Hej och hå säger jag bara, fan vad kallt det var! Men jäkligt kul. Det rekommenderar jag starkt. Något som jag rekommenderar mindre är höghöjdbanan som vi skulle gå på idag. Det är alltså en hinder bana som är uppe bland talltopparna. Inte att leka med om man är höjdrädd säger jag bara! Gick tre meter sen var det tvärstopp. Men jag är nöjd att jag försökte iaf!

Nuu är det inte länge kvar tills vi far till Turkey! Wiiiee. Bara en dag återstår!

Några bilder från fredagens festligheter






Anette - You are still here

Gud, härligt att vara sjuk:S Nej... Snorar som aldrig förr och samtidigt ska man försöka koncentrera sig på fysikboken. Usch, går inte bra för mitt lag. Ska ta tag i det här nu, sen blir det Channing Tatum maraton ikväll!<3



Anette - Liar Liar

Hm, sitter och väntar på att Julia ska lägga in bilderna från i fredags. Men tydligen så tar det ju år och dar för den där kvinnan att göra saker. Ska tjata lite på henne. Idag har jag jobbat 3 timmar, lite onödigt känns det som. Nu ska jag sätta igång och plugga till fysikprovet vi har på torsdag. Helvetet är igång igen. Men ser fram emot fredagen som kommer. Kommer bli greaaat. 

Ikväll blir det kanske volleyboll i boviken. Hur bra=)?

 


Anette - Because of you, I am afraid



Kvällen som spenderades med tjejerna blev mycket trevlig. Vi spelade med andra ord och pratade en massa. Kom hem vid halv 12. Alla åkte ganska tidigt, av olika orsaker. Ska börja krypa till kojs, börjar 11 imorgon...

Världen är full av idioter måste jag bara få tillägga. Godnatt!


Anette - You told me that I was beautiful

Jaa, blev kanske inte så lyckat igår. Men nu mår jag bättre. Ikväll ska jag till Nathalie och fira att hon fyllt 20. Alla tjejerna ska dit. Men jag ska nog hem ganska tidigt, är sjukt trött och jag kommer nog inte göra så mycket nytta där. Ska upp och jobba klockan 11. Nä, nu är jag lite småtrött och sur över att jag missat hela dagen...fan. Ska gå och förbereda middagen nu, och kanske klä mig? a, men vi ses! puss


Anette - You don't care a bit

Gårdagen... Ja, jag och Emil åt på tre kronor och Ange tittade på, sen åkte vi till emils place och tävlade. Jag och Ange mot Pernilla och Emil. Vi körde abslout överrens, rita gissa vinn, pussel 250 bitar musse vs. pocahontas (den som var klar med pusslet först vann), pingis turnering. Sedan dök Jonte upp och då satte vi på en skräckis och käka popcorn. Bara för att skrämma livet av oss kom Jacce inklampaned sådär vid 12 och just efter vi sett klart filmen. Då blev vi rastlösa och satte oss vid rumsbordet och spelade fem kort. Den som förlorade skulle söka i mörkerkurragömma. Jonte losa och blev skiträdd. Dom som förlorade efter det skulle få ihoptejpade fingrar. Ja ni hörde. Tillslut satt alla med tre fingrar...Ja, det var väl kvällen i stort sätt.


Anette - It's not easy to be me

Har pluggat i sinne idag. Men jag har bara skrivit sammanfattningen, plus att jag har 10 sidor att läsa...minst. Detta innebär att jag måtse stiga upp 08.00 imorgon och plugga. Börjar nämligen klockan 12.05, och då har jag prov. Jag bokstavligt talat hatar samhälls, inte min grej. Och musikteorin jag gjorde tog ca en timma... om inte mer. Men jag klarade iaf den lättare. Huvva...

Imorgon har jag tänkt kila förbi en sömmerska och höra om dom har tid att sy in min klänning till balen. Den är som en jävla säck. Allt är feeel! Åh. åååh. Nä, sen efter det så kanske jag skulle plugga med Emil, fysik b kursprov väntar! Sen måste jag hitta mitt pass....................inte så bra om det är borta. Börjar få lite smått panik. På kvällskvisten ska jag repa med Andreas och Jonte, så att vi kan spela in ett demo snart. Mycket att göra. Måste typ skriva en lista så att jag kommer ihåg.

Kom ihåg lista:
Plugga fysik
Hitta mitt pass
Repa till sommaren
Ringa JULA

Anette - I will be there for you to


2005. Bästa tjejerna nånsin!


Anette - Don't make me choose, because it will always be him

Nu tänkte jag säga godnatt till alla er läsare. Och jag hoppas att ni har haft en bra kväll, för min har minst ut sagt vart f-ö-r-j-ä-v-l-i-g! Tack för mig!


Anette - Welcome to my life

Hallå där kära läsare. Jag har inget intressant att skriva...Egentligen har jag sjukt mycket att skriva som ni skulle ÄLSKA att läsa. Men jag kan inte öppna mig så mycket. Det är väldigt mycket som har hänt och jag vette fan vart jag har mig själv just nu. Mår verkligen piss! Och jag verkar inte heller göra saken bättre. Är helt förstörd. Men tur att jag har mina vänner som alltid ställer upp. Jag älskar er!


Anette - If you only knew...

Jaha. Gårdagen då. Jag Ange och Pörn hade tänkt äta finmiddag... eller hyffsat iaf. Vi var sugna på friterad kyckling och gick till lilla kina för att äta. Men när vi såg priset så blev vi rädda för att vi visste att det var billigare på andra ställen, typ som wook n roll. Så vi la igen våra menyer och försökte slinka ut på ett smidigt sätt. Men när vi la igen menyerna trodde de att vi var klara med att beställa så då kom kinesen fram till oss:

Kinesflicka: Ja, har ni bestämt er? (tar upp ett block)
Vi alla tittar på varandra...
Jag: Ja eller... jag har glömt börsen i bilen! Måste hämta den!
Ange: Ska jag följa?
Jag: Nej? Eller jo, det är din bil det är nog bäst.
Alla reser på sig
Kinesflicka: Kommer ni tillbaka sen?
Jag: Njaa, eller vi ska fundera på saken!

FRISKA? Fast vi tjänade ändå 4 SEK på att gå till Tatung istället! YES



Julia - My Show

Dags att uppdatera känner jag... Helgen har varit otroligt lugn. Fredagen började med en lektion på skolan för att sedan spendera eftermiddagen på stan med Carro. Blev lite köp där, bland annat en kjol från Gina tricot för endast 29 kr, de ni! Kvällen spenderades med bästa vännerna, Anette & Fanny, blev en hel del kikande på olika shoppinghemsidor och självklart en massa prat. Lördag trodde jag att jag skulle få en skön sovmorgon, men självklart kommer en pigg pojkvän och petar i en och säger att vi ska upp och äta frukost. Kvällen avslutades med några sköningar från klassen med att se avsnitt från "How I met your mother", måstes göra om. Idag har jag varit och jobbat och sedan varit och ätit middag hos Anders föräldrar. Detta var en kort summering av min helg!  

TJEJER, inte länge kvar till Turkiet nu! :D :D :D


Anette - The way you move aint fair you know.

Okej, det var ett tag sedan vi skrev nu... Igår bjöds kvällen på Burträskbingo med massa härliga personer. Tyvärr så kammade grabbarna hem vinsten, men vi var lika glada ändå. Sådär mot nattetid började Jonte steka fläskfilé och koka pasta? De bjöds även på kladdkaka med grädde. Himla gott.

Idag har jag varit och tittat när Skellefteå FF spelade på norrvalla. Minns dock inte vilka dom mötte, typ robertsfors eller nått sånt. Dom vann iaf med 4-3?? Aah, har inte så stor koll. Det var iaf kallt som fan och jag frös nästan ihjäl.

Snart kommer Ange och Pörnstar och hämtar upp mig. Det blir resturangbesök och mer vet jag inte. Ha det så gött! Puss


Julia - school

Nu bär det av till skolan för endast en idrottslektion, sen slutar jag. Det är Judo som står på schemat idag, under hur de ska gå? :S

See yaa later.



Julia - Beautiful lie

Blir tyvärr inte så mycket bloggande idag heller. Efter skolan idag for jag och Ellan till Waynes och gjorde klart våra historia uppgifter som vi har till provet på onsdag. Efter de gick vi en liten snabbis på stan och självklart så hittade jag någonting som jag ville ha... men idag höll jag fast i plånboken!

Var försvinner veckorna iväg egentligen? Jag tycker att det nyss var jullov och nu är det snart i mitten på maj och vi tar studenten snart! Fffaaann så nice! Men innan de så är det Turkiet så klart. Så att några fråga vilka som skulle fara det är iaf jag, Anette, Fanny, Julia, Emelie och Natha :) Men däremot så har jag typ inte hört att några fler ska fara dit? Någon som vet vilka fler ske-åbor som ska åka till Alayna 21/5?


Bild på Elin från Waynes idag.


Julia - sleeping

Som Anette skrev så är det nog sleeping mode för min del med, är sjukt trött. Behöver egentligen göra skolarbete meeen som alla andra dagar så får de skjutas upp till imorgon.

Kvällen har inte varit allt för speciell. Tränade core och sedan gick jag ut pch gick ( Jenny vi måste utreda vem den mystiske mannen är!;) ). Som Anette nämde tidigare har vi även varit och solat, är redan brun men det gäller att hålla den kvar till Alanya.

Jag har kommit in i någon shoppingperiod nu att jag bara vill köpa allt jag ser. Inte bra, eftersom min ekonomi för tillfället inte håller för det....


En liten snabbis på vad jag hade på mig idag. Jättedålig bild, jag vet. Men självklart tog batteriet slut när jag insåg att jag inte kunde använda blixt.



Grattis igen till min söta balpartner Johan, som fyller år idag!

Anette - I was born to make you happy

Toooodiloo! Kom hem för ca 20 min sen. Var och sola med Julzorr. Försöker bygga upp en bränna innan turkey så att vi inte bränner oss... Skulle inte var så värt. Nu ska jag strax börja med mitt skolarbete, fy och blä. Sista rycket nu Nettan. Fast, det håller jag inte..

Var faktiskt duktig i morse. Började 12.05 så jag tänkte, jag kommer ändå inte hinna träna ikväll så varför inte träna nu? Så jag slängde på mig träningskläderna och tog en snabbrunda!! Fick naturligtvis astmaanfall så jag fick lov att gå hem. Inte ok. Varför ska jag alltid glömma ta medicinen?=(

Nu arbetet Anette. Ganska kul att jag pratar om mig själv i andra person... eller hur man nu säger. Skit samma, jag ska iaf sluta skriva nu. HEJDÅ

Tänkte bara lägga upp några FULA bilder............kan inte säga annat än att dom inte är vackra. Men jag bjuder på dom, och mig själv. HEJ


Anette - If only you...

Sleepingmode on! Godnatt


världens fulaste bild. varsågod

Anette - utdrag från min gamla blogg anetteri.blogg.se...bark

"Sitter och trycker i mig en halvmåne (macka). Ska strax ut med vovvsingen på en promenix.
Igår var jag och spelade bowling. Jag fick specialtips av en 7-10a som hade banan brevid. Och efter det gick det kung för mig. Självklart så vann jag ju. Svår slaget?
Eftersom dom ville ha mer spö i allt åkte vi hem till mig och körde wii. Dom satt och klagade som fan på hur kass jag var på att nicka, jag fick rekord självklart. Men när det var dax för dom att köra så var det allt mellan 0-27 poäng. Jag fick 117 första gången och 190 andra. Pissa på dom.
Nä nu ska jag sluta skryta. Jag sög på pilbåge faktiskt...

Dax att göra slut på den här mackan nu. Attack!"


"Imorse vaknade jag av att Carlo skällde som aldrig förr. Jag fick för mig i mitt halvsovande läge att han skällde åt en albino med röda ögon. Hm.. nä så var det faktiskt inte. Det var bara morfar som var på ingång.
Jag klev upp, åt yoghurt och müsli, klädde på mig och la mig för att stekas lite i solen."


"Jag drömde en sån fruktansvärd dröm inatt. Jag var på nått museum och vandrade omkring med en massa okända personer. Helt plötsligt kommer det två drakar. Stora som jag vet inte vad. Dom vill bara bränna oss. De sprutar eld och allt. Tydligen så var dom kära i Christiano Ronaldo, och han hade silikonbröst? EH JAHA? Ja, so on. Jag löpte då i sinne och försökte gömma mig i alla skrymslen och vrår. Men de fick tag i mig var som helst. Efter ett tag hittade jag typ alla jag känner. De var också livrädda. Jag var som "the leader" eftersom jag var den enda som hade sett drakarna hitills. Jag sa åt dom som var med mig att gömma sig i duschrummen på en skola. Så där satt vi länge. Sen kom drakarna och tittade in genom fönstrena. Men drakar dom ser en inte, dom ser bara ens tankar. SÅ naturligtvis så visste dom ju att vi var där. De matade med eld, men inte till någon nytta. Vi hade skyddat oss bakom duscharna. Tillslut fick drakarna nog och bytte form till en människa. De kom in och var jättevänliga mot oss. När de insåg att de nu hade chansen att bränna oss alla eftersom vi hade gått ifrån våran skyddsvrå hoppade de ut ur fönstret för att kunna skifta om igen och började bränna oss. Några blev brända men jag kom undan. Sen minns jag bara att jag gömde mig i en matsal...De gav sig och så vaknade jag."

"Aj, jag svalde ett fiskben! Likabra, den får frätas sönder i magen."

Julia - JAAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Måste verkligen skrika ut min lycka! vann just budet på världens snyggaste klänning!!!!!!!! YEEEEEEEESSSS


Update:För er som undrar så är det en balklänning. Så om ni vill se den får ni helt enkelt gå och kolla på balen! ;)

Anette - Hit the road

Todilou! Jag har verkligen inget kul att skriva idag. Ska iväg till min morfars lägenhet IGEN (verkar aldrig bli klar) och dammtorka och dammsuga. Efter det ska jag köra hem morfars moped och börja plugga samhällsekonomi. Det här provet kommer att gå skit, jag är inte intresserad av det överhuvud taget...men ett g kan man väl försöka åstadkomma? Jag är verkligen inte ok på samhälls.

Imorgon har jag uppvisning på musiken, och slutar klockan 16.00! Inte okej. Klockan 16.30 har jag sånglektion, vi måste öva till konserten som vi ska ha snart, det blir en musikalsång, för att jag och Nadine ska sjunga till OF (orkester föreningen). Kommer bli sjukt kul, har aldrig sjungit till en hel violinorkester förr.

Fick 2 sms idag där det stod att jag är på framsidan till tidningen NSD. Vet inte riktigt hur jag ska få tag på deras tidning. Ska nog maila och försöka få den på nått sätt...

Nää, nu ska jag skynda mig iväg!



Julia - stereo love

Hela gårdagskvällen blev att försöka nöta in nk provet som vi hade idag om människor kroppen. Blev riktigt förbannad på mig själv, att jag inte börjat plugga tidigare när man har ett prov på 50 sidor.. Men man lär sig av sina misstag.

Sitter nu och kollar runt på olika balklänningar. Har redan en balklänning som jag ska få låna, men när jag testade den igen i fredags så trivdes jag inte i den... jäkla skit. Och eftersom balen är once in a lifetime, så vill jag verkligen trivas i den! Känns inte kul att gå där på röda matten och inte känna sig fin. Så därför sitter jag nu på blocket, traders etc. och försöker att hitta en ny klänning. Skulle egentligen vilja beställa en från en hemsida, men eftersom leveransen tar minst fyra veckor, så vågar jag inte riskera att köpa någon ifall man skulle få den försent.

Ikväll blir det att jobba. Så om ni läser har lite att göra så kan ni alltid komma och fika, och fördriva min tid lite! ;D



Några bilder från lördagens festligheter.



Dessa saker fick jag av mina söta tjejer! Taaack!


Anette - Hello there

Gick och la mig hyffsat tidigt för att vara mig igår. La mig klockan 11 och somnade på direkten. Vet inte hur jag lyckades i morse men jag lyckades iaf försova mig...men självklart så är jag kung så jag hann med bussen och kom inte försent. Just nu så håller vi på med ett arbete om ockultism på religionen. Måste fortsätta med det nu. Skriver senare. Puss


Anette - Bridge over trouble water

Tjen! Idag hade jag konsert på musikskolan. Den var för gymnasieelever. Inte så jättemycket folk som var och tittade...men jag lägger upp den här istället då! Min röst är lite slut efter helgens påhitt, men hoppas det inte låter allt för tokigt!


Anette - Idol

Lång dag idag. Och kan inte påstå att jag är den piggaste idag. Inte nog att måsta väckas mitt i natten och ta hand om en som inte mådde så bra... Nä, idag har jag spenderat dagen med Malin i Luleå. Vi åkte där vid halv 9 och kom hem nyss. Vi var på Idol-audition. Ingen av oss gick vidare men jag fick himla bra feedback, och dom tyckte jag var sjukt duktig. De ville att jag skulle komma tillbaka nästa år, men det blir nog ingenting av.
Blev filmad av tv4, de ställde bara några frågor, ville inte sjunga i tvn för att jag hade just kommit. Sen kom Idol vimmel tv fram till mig och bad mig spela en trudilutt och sjunga medan dom filmade, och jag fick inte kolla in i kameran. Så ni kanske ser mig på idol till höst iaf=P! Sen kom en fotograf och började peppra på mig, kände lite obehag. Men sen kom han fram och bad om mitt namn och ort, så jag dyker nog upp i någon tidning någonstans. Är iaf sjukt nöjd med dagen, för det var jättekul! Men orkar det inte en gång till...

Ska gå och ta hand om min lillebror nu. Puss


Julia - drinkrecept


Här kommer vår eftertraktade bålblandning:

  • En 7:a bacardi razz men funkar lika bra med vanlig vodka.
  • Ca 1.5 liter fanta exotiska frukter
  • Ca 7 dl fruktsoda
  • Ca 5-10 passionsfrukter
  • 1 paket frysta jordgubbar

Gör så här:

  • Ta de djupfrysta jordgubbarna och mixa dem i en mixer (går även bra med stavmixer).
  • Häll sedan i spriten i mixer tillsammans med jordgubbarna och "mixa" om.
  • Häll sedan jordgubbarna och spriten i en stor skål och häll i fantan och fruktsodan, rör om.
  • Gröp sedan ut passionsfrukterna och stoppa det i bålen, rör om.
  • Ta da! Klart.

 


Julia o Anette - Vimmelbild


megafonen.nu

Svar på kommentar:
Linnet kommer från H&M kostar endast 49.50!

Julia o Anette - Pics


Julia o Anette - 1 maj

Tjeen! Nu sitter vi hemma hos julia och har legat i sängen till nu. Nu har vi klätt på oss myskläder och ska gå ner och käka lite tårta. Sjukt nog så mår båda jättebra idag. Mycket härligt. Julia har städat lite, och snart ska hon baka till ikväll. För ikväll kommer alla tjejer hit på kalas.

Gårdagen spenderades först hos Emil. Vi grillade kött och det blev himla gott. Jag och Julia gjorde en bål. Den blev sjuukt god. Men det blev alldeles för mycket, man blev less. Och det är ganska farligt. För att den smakade inte sprit alls, men vi kontrollerade oss bra ändå! Nästa gång kanske man gör en liten bål istället för 2 liter... Recept dyker upp senare! Men vi hade iaf en bra kväll:)

Bilder från igår kommer strax!

RSS 2.0