Anette - There's just one thing

Hittade bara en bild:) ni får den också!
från mollys, pussssssssssssssss


Anette - I'll be true to you

Några bilder från midsommar hinner jag lägga in innan jag åkter vidare till emelie för att mysa. Ska lägga upp mina bilder så fort jag fått tag i min kamera. Puss
Fannys:

Anette - You´re the only thing I see

Shit så ont jag har i rumpmuskeln, den lilla som finns. Var ute och gick totalt 2 timmar igår plus att jag jobbade 4 timmar utan att få sätta mig ner och ta en paus. Var helt sluuut. Jag funderar starkt på att gå ut och gå snart igen, bara för att bli av med träningsvärken. Men vi får se, kanske tar det ikväll också!

Nu ska jag bara njuta av musiken, kanske går ut och spelar lite gitarr, puss :)


Anette - I'm a satellite heart, lost in the dark

Nu ska jag se här. Har hänt mycket och lite dom här dagarna. Ikväll ska jag mysa med Julia framför tvn och imorgon blir det häng med Simon. Resten av veckan är väl jobb antar jag. Den här veckan ska nog gå undan. Midsommar på fredag, vad händer då? Inget planerat än, får väl ta och snacka med julia ikväll om de.




Anette - Love is all we need

Hänger inte med. Orkar inte hänga med. Vill bara vara. Kan du inte låta mig vara. Kan du inte förstå mig, så låt mig vara. Gå bara din väg. Du gör det bara värre. Säg inget mer. Vill inte veta mer. Du sårar mig bara. Snälla sluta. Du av alla? Jag behöver dig. Just dig. Men inte längre. Hejdå


I love u

Julia - that's just the way it is things will never be the same

Nu har uppdaterandet legat på noll ett tag. Men när man tar studenten så har man helt enkelt inte tid sser ni! Jag har haft heeelt underbara studentveckor! Först började det med Turkiet och direkt när man kom hem så började festligheterna med klassen. Detta har resulterat i ungefär 3 veckors festande, vilket har gjort att man kropp nu har börjar protestera och säger att jag måste börja lugna ner mig. Vaknade igår med 39 graders feber och min kropp kändes helt mörbultad. Men jag vill inte stanna av, jag vill fortsätta partya med mina klasskompisar! JAG SAKNAR ER REDAN!! (kan erkänna att det redan var dagen efter studenten).

SÅååå vad säger ni klasstjejer, vin och ost kväll här på lördag? ;) ;)

Bilder från balen och studenten















Anette - Studentveckan

Hej! Förlåt för dålig uppdatering av bådas sidor, men mer av Julias! Vi har haft så mycket att göra de senaste 2 veckorna att vi inte har haft tid att skriva. Men det ska jag gottgöra med en bildbomb=)


Anette - They got nothin' on you

Jadu, vad ska man säga. Gårdagen med klassen började på nordanå, alla var mer eller mindre rödklädda. Vi satt i solen och drack det vi kände för. Efter ett tag kom en BF klass och ville att vi skulle möta dom i brännboll. Hur det gick kan vi hålla tyst om, jag försökte iaf vara hejarklack! Sen satt alla tillsammans och snackade och sjöng. Vid 11 snåret splittrades vi lite, men de flesta drog på olles. Där var det ganska bra drag, roligt folk osv. Har tagit en massa kort. Tänkte lägga upp de senare, har inte tid nu. Är hos mamma och packar till pappa.
Ikväll ska jag över till Simon och vi ska pröva våran baloutfit tillsammans. Kommer bli så bra! Sedan tänkte vi kanske slappa framför tvn eller nått. Det blir himla najs. Skriver senare då! Puss


If it comes back to you...


Anette - Baby fix me

Höll på att frysa ihjäl på fotbollen! Hade ändå med mig min filt! Nä, då var det sjukt kallt, och folk skymde solen. Bra gjort. Tror matchen blev 3-3 om jag inte minns helt fel! Efter matchen delade jag julia och carro på oss  och åkte hem till varsitt hus. Sitter nu här hemma och har tråkigt och hostar för mig själv. Inte okej... Har kokat te och gjort en macka, min favvo kuddmacka med kalkonskinka på! Haha!
Ska börja göra mig klar för sängen nu. Har sovmorgon imorgon och det ska bli så sjukt skönt! Har 2 lektioner kvar den här veckan, och det är imorgon båda två, sen har jag ingen mer skola, allt är redan bortgjort. SÅ jävla yes. Ska bara lyssna på några redovisningar och sen sjunga lite på musiken.


Strand och party, vill tillbaka!


Anette - I thought you always would be around.

Blir ändrade planer. Våran klass har redan gjort så mycket på studentbingon så vi bestämde oss för att göra det imorgon istället. Nu är alla prov avklarade och jag kan meddela att jag är överlycklig! Ikväll ska jag se Skellefteå FF spela, vet inte vilka dom möter. Men man kan ju alltid hoppas på att dom vinner! Lycka till:)
tack för mig, hej!

Anette - Bingo

Hejhå. Sitter och har sjukt ont mitt adamsäpple, det lilla jag har. Har hostat så sjuktligt mycket dom här dagarna att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Börjar bli förbannat less och försöker ignorera att jag behöver hosta. Men det går ju som alla vet inte.
Är hos pappa nu och väntar på att han ska komma hem. Har inte träffat honom på ett tag. Ska nog stanna här i några dagar till veckan, nu när det är studenten och allt sånt. Nära till skolan och stan=) Ikväll blir det antingen fotboll eller studentbingo. Skriver sen! Hejs!


RSS 2.0