Anette - Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Sitter nu här, ensam...eller med katten då. Men han är ingen pratkvarn direkt? Så låter musiken sköta sitt, hatar tystnad. Nathalie och Julia S åkte just hem till sitt. Vi har tittat på Idol och ätit det vi förtjänar, dvs chips och dipp. Men det blir inget mer sånt i helgen, det räcker med en gång.

BIG NEWS!! Jag och Julia W var på stan idag och tänkte kolla upp lite priser inför Thailand. Och först var vi in på Resia och hittade en flygstol för 10 400 tur och retur med Thai air eller var det nu hette. De sa även att det inte verkar finnas någon billigare biljett... så vi bad dom hålla på biljetterna till på tisdag. Efter de traskade vi vidare till Ticket. Och där minsann fanns det en flygstol tur och retur för 6 990 spänn! Det var med flygbolaget Air China. Vi sprang hem och fixa med pengarna sen var vi där igen och köpte dom! Jajemen!!! Den 18 januari-8 mars! Då befinner vi oss i Thailand!


Simon du kan ju faktiskt ta och komma heeeeem. Och mitt hår kan ju få växa igen och bli såhär glansigt och guldigt.... FLÄÄÄNN

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ofta fira VÅR 20årsdag i thai.....

2010-10-09 @ 01:43:47
URL: http://sluu.blogg.se/
Postat av: -.-

hade väntat mig att du skulle skriva "saknar simon FLÄÄNN!!"

2010-10-15 @ 15:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0