måndag

Hej på er. Helgen över och det kan man väl säga är med blandade känslor. Vissa idioter verkar inte kunna hålla sig till sitt eget! Har också haft jätteont i magen hela helgen och har det lite fortfarande, fattar inte vad som är fel. Håller jag på att få magsår? Tycker att det vore konstigt eftersom det minsta jag gör är att stressa, sova lite osv.

Dagen började inte megabra heller, försov mig så klart. Men förvånandsvärt så var jag på skolan bara 10 min efter jag vaknat! Imponerande. Men själva anledningen till att jag försov mig för för att vi hade tryckt in en extra mattelektion denna måndagmorgon och det hade ju jag självklart glömt bort! (bara för att läraren var sjuk hela första veckan!). Sen blev det självklart en timmes raskpromenad ute i det fina vädret, nu känns det att våren är på väg! Och vädret som var idag ska fortsätta hela veckan också, kanoners! Och det som är ännu mer kanoners är att Nettfjärtt kommer hem nästa vecka :D miss you honey!

Nu väntar jag bara att Andorso ska komma hem från gymmet sen ska vi se klart Salt, spårad film förresten? Aja, natti!


Titta vad som dunkade ner i brevlådan idag! Kap från tradera, endast 169 kr! woooh


Är självklart två band på den, visade bara att man kan ha den på två olika sätt;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Snygg! Vad har du för storlek på den?

2011-03-01 @ 15:14:07
Postat av: Svar från Julia

Stl. M. Dock är kupan typ D-kupa, gigantiskt till resten av linnet. Passar inte så bra proportionerligt till resten av linnet. Ska nog försöka fixa till kuporna, så dom inte ser så gigantiska ut :) Men som är bra då är att man rymmer att ha en bh under :)

2011-03-02 @ 00:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0